Ben hem aliminyum kasasını kullanmış hemde çelik kasasını kullanan biri olarak,2 adet s.pozesini kullanmış birisi olarak yorum yaptım..arkadaşa yardımcı olması açısından..ömrümde bi tane tüfeğim olmuş oda kralmış gibi yorumlar yazılması canımı sıkıyor.kaç tüfek kullandın bugüne kadar diye sorarlar adama..bal bilmeyen şeker kamışını bal zanneder filan gibi yorumlar hoş olmuyor..alıp kullanmadığım birşey hakkında konuşmuyorum..bana ata veya armsan ya da hatsan sorsalardı yazmazdım bu konuya uzaktan göz gezdirir geçerdim..arkadaş
alıp kullanan hala kullanmakda olan kişilerin yorumunu öğrenmek istemiş..kralın sadece adını duymuş hiç kullanmayı bırak eline bile almamış insanlarında yorum yapmasına ayrı bir hastayım..en iyisi ne berettamı,franchimi,huğlumu,stoegermi..hepsini kullandık mevcut bizde..berettayıda 2 ay zor dayanıp sattım..ispanyol çiftesinden huğlu 16 tek kırmaya kadar hepsi geldi geçti elimizden..envanterde hala 4 silahım var..2 huğlu s.poze 1 adet kral s.poze bir adet stoeger otomatik olmak üzere..dediğim gibi adama sorarlar
''kaç tüfek gördün kaç tüfek kullandın konuşuyorsun diye..'' biz balıda gördük,glikoz şurubunuda,helvayıda..elinde olan kullanan arkadaşların olumlu veya olumsuz yorumlarına saygı duyarım çünkü kullanmışlar kullanıyorlar..hiç görmeyenler neden bu kadar hararetli onu anlamış değilim..yakışıksız hoş olmayan kırıcı konuşmalardan uzak durmaya çalıştıkça inadına inadına böyle yazıları görmek beni üzüyor..bu yüzden foruma girmedim bir yıl. görüyorum ki hala hiçbirşey değişmemiş..benim elimdeki kral güzel şans işi bu tüfek işi alırsın kullanırsın..benelli,beretta olsada şans işi..iyide çıkar kötüde...benim elimdeki browningde,olsa kralda olsa hatta avı kendisi vurup gelse 3 gün sonra satar başka silahı alır denerim..kralın Ceosu filan değilim..ne kadar iyide olsa bir aya kalmaz satabilirim.kendi silahım olduğu halde beretta kötüyse kötü derim..benelli kötüyse kötü derim..kral veya torun iyiysede iyi derim..ilerde satarım piyasası düşmesin diye
hin'lik düşünmem..isteyen akdaş kullanır isteyen göktaş bizi ilgilendirmez..herkes kullandığı gördüğü bildiği silah hakkında yorum yapsın..şahıslara atfen yazılar hoş değil..gerek yok kırıcı konuşmaya..