namlu zor kapanır kapatırken ilk zamanlar alışıncaya kadar..alışmasıda baya bi zaman alıcak gibi..aşınacak bişeye benzemiyor çünkü..benim 103D'yide ilk aldıgımda 3,4 yıl aralıksız kullanmam gerekmişti rahat açılıp kapanması için..o eksi değil artı bi özellik bana göre..kapatırken az el kundagının ön kısmından tutup kapatırsanız yada fişek haznesinin üst kısmından hafif bastırırsanız tık diye kapanır..problem değil..Kral candır..gerisi heyecan..bu paraya perazzi gibi tüfek...kral firmasını tebrik ederim..
buda çelik kasa çiftesi..alacak olan arkadaşlar hangisine karar verirse artık..çifteyide düşünmüyor değilim..benim hoşuma gitti.
o kadarda değil şahin kardeşim . bendede 76 namlusu var senin tüfeğin aynısı . ejektörler dedikleri gibi kesinlikle çift patlatmıor , ve şıkır şıkır çalışıor . ama , bir sabah ördek bekinde , 4 - 5 saat yağmur yiyinçe , kundakları davul gibi şişti . bi ağaç bu kadarmı kalitesiz olur , bu kadarmı ham olur , anlamak mümkün değil ..
huğlu 104 a pozede , aynı biçimde yağmurda kaldı . huğluda sorun yokta , kral neden şişti . . tamam , tüfeğe bi lafımız yok , ama illaki bi yerlerinden çalaçaklar uçuza mal etmek için . illaki bi işi eksik yapaçaklar , hillesi hurdası illlaki olaçak . yoksa bi paralara tüfek almanın imkanı olmaz . zaten kabülleniyorsunuz uçuz alarak hileyi . .
benim anladığım şudur ki ; uçuz etin yahnisi yenmez . hazır kıyma gibi düşün . içinde etten başka ne ararsan var .
yaptığımız en büyük hata şu , uçuzlar içerisinde kaliteli ürün arıyoruz , ama maalesef bir türlü bulamıyoruz . bulsakta illaki eksiği gediği oluor . eder olarak uçuz olanlarda kalite aramak çok saçma . bir malın iyisi , ederinden belli olur . . ondandırki , bi çuval para verip hüsrana uğruoruz . . inşallah , ilerleen zamanlardada memnun kalırsın tüfeğinden .