Gönderen Konu: B&P'mi MİRAGE'mi  (Okunma sayısı 3911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
B&P'mi MİRAGE'mi
« : 13 Mart 2015, 15:30:32 »
dostlar hangisi daha iyi
  • huğlu koop.601 g/kurzhaar
1982 MANİSA

Çevrimdışı Y.Bozkurt ÇINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: B&P'mi MİRAGE'mi
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2015, 15:56:17 »
pellegri
1969 AFYON

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2015, 16:19:25 »
Mirage ve pellagri ikisininde kendine ait güzel modelleri var,..
Örneğin ; Mirage jk6 ve Mirage litte game 30,5 gram modeli severek kullandığım fişekler..
B&pellagri f2 classic ve long range modelleri gayet güzel
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2015, 16:43:45 »
Her fişek her tüfekte aynı randımanı vermez,onun için şu daha iyi denilemez.Deneyerek en iyisini bulmak gerekir,şüphesiz herikiside kaliteli fişekler ama kullanılan tüfeğe ,ortama, rakıma,hava durumuna göre iş değişir.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2015, 19:32:58 »
bugun rc,bp,mirage,remigton,petro fiseklerini 40 metre mesafeden 3 nolu sokla huglu otomatik tufegimle denedim bp nin grupmani hepsineden daha iyidi digerleri genelde ayni bence artik kesinlikle bp yani en azindan benim tufegim bpyi sevdi  :)
  • huğlu koop.601 g/kurzhaar
1982 MANİSA

emrahtunca57

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2015, 20:59:06 »
B&P yi çulluk avlarında kullanıyorum gayet memnun kaldım. Avrupa da tüm malzemelerini (keçe , barut gibi) üreten tek firma...

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2015, 21:06:13 »
tüfek hangisini seviyorsa o iyidir..denemeden bilinmez..birde kışın sevdiği fişeği yazın sevmez yazın sevdiği fişeği kışın sevmez silah..ne kadar yakıcı yıkıcı delici olursa olsun..yazın üveyike 30,35 metrelerden 7,8 saçma sokan bir fişek kışın 15 metredeki kuşa değmeyebiliyor çok savurtuyor..tüfekten çıktımı nereye gittiği belirsiz oluyor..her mevsimde gramaj ve noyu deneyerek bulmak neyi seviyorsa onu kullanmak en mantıklısıdır..her tüfeğin her mevsim sevdiği bir fişek vardır..bakarsınız sizinkisi ikisinide sevmez..

The following users thanked this post: Meriç EGE

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2015, 02:55:27 »
ferhat şirini sever, kerem aslıyı, mecnun leylayı.
benim tüfeklerim b&p yi sevmiştir ama mirageyi de kuma getirmeyi ihmal etmemişlerdir.
:)
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2015, 12:16:20 »
bugun rc,bp,mirage,remigton,petro fiseklerini 40 metre mesafeden 3 nolu sokla huglu otomatik tufegimle denedim bp nin grupmani hepsineden daha iyidi digerleri genelde ayni bence artik kesinlikle bp yani en azindan benim tufegim bpyi sevdi  :)
huğlu tüfekleri hepsi değil belki ama çoğu bp yi sever. bp tapası itibariyle sanırım grupmanı çok iyi. kendi testlerimde gördüğüm kadarıyla özel amaçlı fişekler hariç standart klasmanda en iyi grupmanı winchester (special chasse 32-34 gr) ve bp 32-34 gr fişekleri yapıyor. hemen peşinden clever mirage geliyor. rc yi de çok methediyorlar ama aynı ayarda fişeklerini 3 farklı tüfekte denedim bp veya mirage kadar grupman yapamadı, ama avı iyidir. avrupa fişekte bp ve mirage ikilisi size her avı gayet verimli şekilde yaptırır. başka fişek aramanıza gerek yok bence..

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #9 : 17 Mart 2015, 17:39:13 »
24 gramda rc, b&p
28 gramda b&p , rc
30 gramda mirage
32 gramda b&p,lambro,
34 gramda fiocchi,b&P,lambro

benim en randımanlı kullandıklarım.
b&p her gramajda var. her zaman en çok tercihim oluyor.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.