0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bahri kardesim tüfeğin hayırlı olsun.sen bazı yorumları kafana takma.bizim kulpde üyelerimiz kullanıyorlar ama çok da memnunlar yalnız şoklarını KICKS PORTED kullanıyorlar. enaz0%20 tüfeğin randımanı artırıyor bu soklar.benelli tüfek ama bu soklar şart ve tadına doyum olmuyor.. NOT .... tek dikkat edeceğin (tüfek dipcik ayarına kendinize göre ani çabuk atıslara göre ayarlayın)saygılar burdur avc .kulb
Kardesim sok kadar kulandin fisekte onemli keklikte yumusak sacma dusuk grm kulan ben kapanisi ordekle yaptim remigton longerange fisekle yakin vurdum hicbi ordek kalmadi hep dikilip uza dustu dusuk gram kulandim gayet iyidi fisekle soku ayarlaya bilirsen memnun kalcana eminim benim bikere daha hayirli olsun
Aynen oyle yumusak sacmasi olan marka secimi yaparsan super bide acilista ben bior tapa kulanicak power tapaya sezon ortalarinda kulanicam ama senin secimin ne olur bilemem benim bildim birsey varsa tufek kadar arkasinda duranda onemli dipcik ayari iyi olmali celik sacma kesinlikle kulanma ordekte ekip olarak husrana ugradik vidyoyada cektik kackere izledik bakiyorz toz cikiyo ordek bildin dahada hizlanip gidiyo delip geciyo hayvan dusene kadar ztn yol aliyo crio namluya gelince benim onceki tufeklerimden cok farkli sensw farkedersin emin amaYeni tufege Alisina kadar cokzorlaniyo insan kazasiz belasi bol avlar kopek tufek kombinini yakalmisin resime bakilirsa
Anladim ozaman haklisin ozaman yenibi kopek yetistirme zamanin gelmis ozmaan
Allah kazasiz belasiz kullanmaya nasip etsin siz bu elestirilete pek kafayi takmayin arkadaşlar bu yazilarin hevesinizin kursaginizda kalma konusunu düşünmeden yazmislar. Aslındabu yorumlar bbenellinin sayfasına yazilmali. Yeni tüfek alan bi avcinin ssayfasına ddeğil.
Bahri bey hayırlı uğurlu olsun iyi ve güzel günlerde kullanın benelli farklı ve kaliteli bir tüfektir 1990 yılından beridir her modelini kullandım halen 2 modelini kullanıyorum pek çok marka ve model denedim ama hep benelliye dönüş yaptım yarıotomatikte üstüne tanımam zamanla anlarsınız rastgele.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasiz belasız kullanmayı nasip etsin avı bol neşen eksilmesin Kardeşim veya büyüğüm hiç şok olayına hemen girme derim tüfek kafana yattiysa işlem tamamdır önce pisikolojik olarak bence benim m3000 var 5 10 tlye gittim dandik şok aldım grupman berbat ona rağmen güzel avlar oldu.