Gönderen Konu: ALİ AĞIR USTANIN BENİ İŞ YERİMDE ZİYARETİ 06.03.2015 KONYA  (Okunma sayısı 1725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Huğlu Av Tüfekleri Koop. değerli silah ustası Ali AĞIR abim beni iş yerim olan Man Kamyon Otobüs Tic AŞ. Konya şubesinde ziyaret etti. 06.03.2015 KONYA

Ali AĞIR usta Yaban TV nin özel davetlisi olarak Almanya silah fuarına gitmek üzereyken konya havaalanına giderken sağolsun benim yanıma ugradı , Tüm gönülden Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifçilere selamı var..

Kendisinin bu ziyaretinden dolayı çok memnun oldum,Teşekkür ederim, Sağolsun..

« Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 09:52:42 Gönderen: Hamza CİVİL »
1983 ANKARA

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
allah muhabbetinizi arttırsın . tüfeğin merkezine inmişsin hamza , bir hafta sonu huğluya , bir hafta sonu üzümlüye .
yedek namlu işi ne oldu . av yapabilme imkanı bulabildinmi yeni çiftenle . konyaya selamlar . . .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yusuf abi merhaba,Konya'ya yeni taşındım.Abi yeni 2 gün önce ev aldım, maddi anlamda biraz sıkıntılarım var,Ne yazık ki tüfeğimi bile satılığa çıkarıyorum,Biliyorsun Ali AĞIR beye özel olarak büyük bir hevesle yaptırmıştım.

Ali abi sağolsun beni onurlandırdı,Almanya silah fuarına giderlken benim yanıma uğradı,çok sevindim..

Avlak forumda silahın satılık ilanını yapacağım..
1983 ANKARA

The following users thanked this post: Yusuf SAĞLAM

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hayırlı uğurlu olsun hamza yeni evin . allah güle güle kullandırsın inşallah . niyet , amelden evladır derler . niyetin ne ise , aleminde o olur . tüfek her zaman alınır , sana bişey olmasın . bu zamanda sıkıntısız bişey olmuyor maalesef . biliorum ,  bilmemmi ne hevesle yaptırdığını .  ali ağır beyde maşallah güzel yapmıştı çifteni . sağlık olsun , herşey olur allah sağlık sıhhat verdiği  süreçe .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

The following users thanked this post: Hamza CİVİL

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hayırlı uğurlu olsun hamza yeni evin . allah güle güle kullandırsın inşallah . niyet , amelden evladır derler . niyetin ne ise , aleminde o olur . tüfek her zaman alınır , sana bişey olmasın . bu zamanda sıkıntısız bişey olmuyor maalesef . biliorum ,  bilmemmi ne hevesle yaptırdığını .  ali ağır beyde maşallah güzel yapmıştı çifteni . sağlık olsun , herşey olur allah sağlık sıhhat verdiği  süreçe .

Sağol Yusuf abi, Allah razı olsun..
1983 ANKARA