Öncelikle tüfeğimin bakım onarım işlemlerinde bana çok yardımcı olan Sadi KOÇAK ustaya çok çok teşekkür ederim...
Daha öncede söylediğim gibi tüfeğim yaklaşık beş gün önce bana ulaştı.
Göndermeden öncede tüfeğin çalışmasıyla ilgili herHangi bir problemim yoktu tek problemim tüfeğin plastik bölümümün kabuk atmasıydı.
ve sonrasında duruma göre kamuflaj yaptırmaktı.göndermeden önce kamuflaj için tahmini 100 tl ila 130 tl gibi bir fiyat almıştım.
gönderdikten sonrada tüfeğin plastik kundak takımı ve dipçik ve jarjör borusu ufak tefek vidasıdır 10 a yakın parçası değiştirilip kamuflajı yapılıp
resmen sıfır olup bana yollandı.ve ben hatsanı kamuflaj ücreti için aradığımda bana "YAŞAMIŞ OLDUĞUNUZ PROBLEMLERDEN DOLAYI SİZDEN
KAMUFLAJ MASRAFI DAHİL HİÇ BİR ÜCRET ALINMAYACAK DENDİ"
100 TL lik bir meblağ belki çoğu avcı arkadaşımızın bir sezonluk fişek parası bile değildir ama hatsanın müşteri memnuniyeti adına bu taktire şayan
bir hareket olduğunu düşünüyorum. YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER DERLERYA BUDA ÖYLE tüfekte problem çıktığında burda nasıl
paylaştıysak problemim çözüldüğünde de memnuniyetimi dile getirmek istedim.
Tekrardan başta Sadi bey olmak üzere ilgilenen diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... Sağlıcakla Kalın...
Herkese iyi forumlar...
Bunlarda Tüfeğin Yeni Resimleri
resim yülkeresim yuklemekgif upload