23/02/2015 taihinde tüfeği ankara altıntaş av bayisine teslim ettim.
25/02/2015 tarihinde de tüfek hatsan'a ulaştı.
27/02/2015 tarihinde hatsan servis-bakım bölümüyle telefonda görüştüm.haftaya arayın dendi.
03/03/2015 tarihinde aradım. ... bey 2 güne kadar sonuçlanacağını söyledi, telefon numaramı aldı.
05/03/2015 tarihimde arayan-soran olmayınca ben aradım, tüfeğin tamir edilip test atışı yapılıp gönderileceği söylendi. ben de dedimki ben tamir istemiyorum, bu ürün ayıplı üründür,değişim istiyorum.teknik servisteki arkadaş gerekli ne ise yapılacak dendi. bir süre sonra tekrar aradım. 03/03/2015 tarihinde görüştüğüm ... bey'i istedim. dedim ki; 2 güne kadar dönüş yapılacaktı, yapmadınız ve tüfeğin tamirini istemiyorum dedim. ... bey; not aldığı kağıdın atılmış olabileceğini söyledi ve 1 güne kadar yani bugün için sonuçlanacağını söyledi. ben size bilgi veriririm dedi.
bugün bu saate kadar arayan soran olmayınca az önce ... beyi aradım, tüfeğinize başka bir arkadaş bakıyor,onu vereyim dedi, telefona verdi. tüfeğime bakan(!) arkadaş DAHA TÜFEĞE BAKMADIĞINI , pazartesi günü ,işlemin sonuçlanacağını söyledi...
hatsan servis ile yaşadıklarım bunlardır, yorum sizin...