Gönderen Konu: teşekkürler stoeger  (Okunma sayısı 2175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
teşekkürler stoeger
« : 28 Şubat 2015, 23:55:48 »
merhaba arkadaşlar malum sezon kapandı tüfeği temizleyip rafa kaldırayım dedim .. tüfek m 2000 komple söktüm temizleme esnasında tetik grubunda bulunan horoz çatalı piminde gevşeklik tespit ettim biraz inceleyince pimin fazla sarsıntılarda giderek yerinden çıktığını gördüm.fabrikayı arayıp durumu izah ettim sağ olsun arkadaşlar garanti falan sormadan eskiyi bize gönder demeden adres bilgilerimi alıp yeni horoz çatalı bölümünü komple gönderdiler ..3 gün içinde aldım.stoeger e ilgilerinden dolayı ve sorgusuz sualsiz desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim..hayırlı günler cümleten.
1982 İZMİR

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: teşekkürler stoeger
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2015, 08:25:42 »
ahmet bey sizin adınıza sevindim.benimde stoegerle ilgili bişikayetim var.kimle görüştünüzü hatırlıyormusunuz.bende onunla muhattap olayım
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2015, 22:18:09 »
GENELDE ÜMİT BEY LE GÖRÜŞÜYORUM AMA KENDİSİ YURT DIŞINDA OLDUĞU İÇİN ERHAN USTA İLE GÖRÜŞTÜM.HEMEN HALLETTİ SAĞOLSUN.. UMARIM SİZİN İŞİNİZİDE HEMEN HALLEDERLER ..
1982 İZMİR

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2015, 16:01:48 »
teşekkürler ahmet bey.benim m3000nin döner kafasının kromu pul pul döküldü önemsiz ama yinede göndermek istedim
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2015, 23:28:18 »
ömer bey siz döner kafayı göndermeden onlar size yenisini gönderirler belki umarım en kısa zamanda çözersiniz iyi günler..
1982 İZMİR

Çevrimdışı Ümit UZUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2015, 00:10:45 »
guzel tufek ama cok mekanik aksam bukadar geri tepmelere karşi biyere kadar dayanabiliyor
1980 RİZE

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2015, 21:40:35 »
merhaba arkadaşlar malum sezon kapandı tüfeği temizleyip rafa kaldırayım dedim .. tüfek m 2000 komple söktüm temizleme esnasında tetik grubunda bulunan horoz çatalı piminde gevşeklik tespit ettim biraz inceleyince pimin fazla sarsıntılarda giderek yerinden çıktığını gördüm.fabrikayı arayıp durumu izah ettim sağ olsun arkadaşlar garanti falan sormadan eskiyi bize gönder demeden adres bilgilerimi alıp yeni horoz çatalı bölümünü komple gönderdiler ..3 gün içinde aldım.stoeger e ilgilerinden dolayı ve sorgusuz sualsiz desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim..hayırlı günler cümleten.
Ahmet bey bende stoeger m3000 sahibiyim benimde namlu kepindeki fişek fırlatıcıda sorun vardı tüfeği gönderdim halledip 3 gün içinde gönderdiler banada aynı sekilde ilgili davrandılar gerçektende ümit bey erhan usta teşekkürü hak ediyorlar
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT