Gönderen Konu: Huğlu Süper Poze yan bantlar ara soğutmamı,kapalı bantmı? yardım  (Okunma sayısı 2569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
selam arkadaşlar Huğlu SÜper pozemi fabrikaya gönderdim üst bant yoktu,arasoğutma yoktu valment namluydu..8mm üst bant takılacak ve yan bantlar kapalı olsun istemiştim görsellik açısından..ancak yan bantlarda çizgi yokmuş eskisi gibi..düz yapıyorlar..görsellik açısından hangisi iyi olur sizce..ara soğutmamı yoksa kapalı bantmı..tavsiyede bulunursanız sevinirim saygılarımla..

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Şahin abi onu zaten soğutma amaçlı yapıyolar yani işlevini görmesi için tüfeği ciddi anlamda seri çalıştırman lazım. öyle çok sık atışlar yapmıyosan gereksiz olur. görsellik açısından bakarsak arası açık olanlar daha gösterişli duruyor bana göre..

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
arası aç.ık derken valmentmi diyon..onu sevmıyorum dengesiz oluyor..dipçik tarafı agır basıyor tüfeğin..ara sogutma daha guzel olur dıyorsan görsellik açısından ustayı arıyayım ona göre bi ayar çekelim daha başlamadı henüz o kısma.

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
arası aç.ık derken valmentmi diyon..onu sevmıyorum dengesiz oluyor..dipçik tarafı agır basıyor tüfeğin..ara sogutma daha guzel olur dıyorsan görsellik açısından ustayı arıyayım ona göre bi ayar çekelim daha başlamadı henüz o kısma.
valment değil, iki namlu birleşimi soğutmalı olanlar var şerit şerit bir de düz kapalı olanlar var o ikisinden bahsettim.

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
anladım Emrah teşekkürler..

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
anladım Emrah teşekkürler..
estağfurullah rica ederim .

Çevrimdışı Orkun ÜNLER

• Müdavim Üyemiz
Düz (Kapalı)bant bana hep yakışıklı gelmiştir. Üstelik temizlemesi de çok kolaydır. Arasına pas pislik dolmaz. Izgaralı (soğutmalı) olanların işlevsel bir farkı yoktur. Zira namlu soğumayı gerektirecek kadar ısınmaz. Fabrika nedense son yıllarda hep ızgaralı yapıyor namluları. Yine de zevk meselesi. İkisi de olur. Sana kalmış.
  • Simson Suhl SXS ejektör 12 Cal.
  • Fusil Robust Brevete s.g.d.g 222 SXS 12 Cal.
  • Fusil Robust Brevete s.g.d.g. 222 SXS 16 Cal.
  • Akus OB O/U 12 Cal.
  • Huğlu 103 d O/U 12 Cal.
  • Yıldız SPZ-ME O/U 20 Cal.
Orkun ÜNLER
1972 KONYA