Gönderen Konu: AKKAR'A TEŞEKKÜR  (Okunma sayısı 3543 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merdan KAÇAR

• Müdavim Üyemiz
AKKAR'A TEŞEKKÜR
« : 27 Şubat 2015, 23:55:59 »

Değerli forumdaşlarım, 2014 temmuz ayında aldığım Akkar altay Sliver marka yarı otamatik tüfeğimin 56 cm slug namlusunu fabrikaya gönderdim, eski tip gez ve arpacığın yenisiyle değiştirilmesini istedim. Namlu bir haftada geri geldi.

Bayiye kargoya vermesi için teslim ettiğimin ikinci günü fabrikanın tamir bakım servisindeki halen ismini bilmediğim çalışan ile konuştum. En kısa zamanda yeni tip gez ve arpacıkla değiştireceklerini boyayıp göndereceklerini söyledi. Dedikleri gibi de yaptılar.  Akkar firmasına gösterdikleri duyarlılık için teşekkürü bir borç biliyorum.
Merdan KAÇAR
1970-Ankara

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ynt: AKKAR'A TEŞEKKÜR
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2015, 00:52:32 »
Akkar Güzel Firmadır teknik Servis konusunda ..Tek kusurları 0 tüfek alırken Tüfek Çantası vermiyolar Bu ola geçen gün akdaş firmasının yaptığı gibi oldu..Tüfeği taşımak istesem karton kılıfta mı götürcem ilginçtir ki 20-30 lira verip dışardanda alınabilir kutu ama ufak tefek şeyler müşterileri cezbeder kazandırır fabrikaya mail atıp şiddetle neden tüfek çantası vermiyorsunuz dememe rağmen ısrarla beni mercandaki av bayisine yönlendirmeleri canımı sıktı açıkçası..
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı İrfan İNCİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2015, 20:33:22 »
Samet kardeşim sana satış yapılırken çanta vadedip verilmediyse bu sitemiyap Akkar müşteri memnuniyetine önem verdiği gibi müştrisini aldatmaz sitedeki çanta spc mod içindir diğer ürünler karton ambalajdadır + 20+30tl yi aramaz bunu en iyi senin bilmen gerekirdi keşke beni arasaydın
DOĞUM YILI YAZINIZ
İSTANBUL

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2015, 20:57:52 »
Samet kardeşim sana satış yapılırken çanta vadedip verilmediyse bu sitemiyap Akkar müşteri memnuniyetine önem verdiği gibi müştrisini aldatmaz sitedeki çanta spc mod içindir diğer ürünler karton ambalajdadır + 20+30tl yi aramaz bunu en iyi senin bilmen gerekirdi keşke beni arasaydın

Ben tüfeği alırken karton kutuda geleceğini bilseydim söylerdim abi başka firmalardanda Tüfek aldım hep çanta ile geldi çanta ile gelecek sanıyordum kutuda görünce ve sitede çanta görünce doğal olarak bitane istedim ama istediğimi alamadım.. konu çanta değil abi benim düşüncem iç piyasadaki arkadaşlara çanta ile yollanırsa daha cezbedici olur müşterinin gönlü olur ufak tefek şeyler herzaman kazandırır
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2015, 20:59:55 »
bir arkadaşda var akkar çörçil enjektörleri arıza yapmış tüfek yeni olmamasına rağmen gönderin yaparız dediler ha para aldılarmı bilmiyorum ama aslı astarı yok gibi aldıkları paranın yada hiç almadılar tahminim .bu kadar ilgi alaka yanında 10 tl lik kılıf olsa ne olmasa ne çok takılma üstadım bu konuya bayiiler tüfeği alınca veriyor kılıf ama 10 tlye sattıkları kılıfıveriyorlar bende 50 tl verdim aldım kalite kılıf

Ben 100 liralık aldım kılıfı araba geçse üstünden bişey olmuyor.. Konu kılıf değil abi çanta kılıf ile her yere taşınmıyor Tüfek
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı S.Cevat CAN

• *
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2015, 21:00:30 »
Ben 2 sene evvel aldığımda karton kutu yanında nispeten güzel bir kılıf verdiler hala kullanırım. Mercan'dan almıştım. Hakkını vermek lazım kılıf iyi çıktı benim mavzeri dahi ona taşıtıyorum.
Dokuzlar 12 ga poze-Akkar 12 gaChurchill 205 poze
Armsan eos 36 ga tek kırma-Armsan 12 ga Rs a1
Benelli m2 12 ga
Mauser M03 8x57cal.
S.Cevat CAN 1982 İSTANBUL

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2015, 22:30:19 »
sürümlü yurt içi ve yurt dışı çalışan firmalar kutu kullanır.
her yere aynı ambalajda sevk edilir.

yurt dışında da bu ürünü alan kutusuyla alır yurt içinde de
sonuçta ihraç olunca konteynerlerde kılıfta gitmez. kılıfta giden ürün bana açıkçası laubali gelir.

he şu var kutu içine 1 tane kılıf oda olmadı tüfek çorabı atabilirler
ama atmazlarsada canları sağolsun. sonuçta yurt içinde hangi bayiden alırsan al
sana zaten tüfek kılıfı - harbi- yağ cart curt veriyor.

he sen fabrikadan aldıysan ben de promosyon veren bayimi ezdirmem açıkçası o ne veriyorsa vermem
fiyatımıda düşürmem. çünkü ürünümü yüklü olarak son kullanıcıya onlar ulaştırıyor.

bir kılıf kaç paralık şeyki akkara bunun için sitem edilmez. birde kılıfla uğraşmazlar heralde iste sana bedavadan uzatma
şok filan versin fazladan şok versin ama kılıf kutuya atılacak bişey değil gibime geliyor.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 22:32:24 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2015, 22:41:13 »
sürümlü yurt içi ve yurt dışı çalışan firmalar kutu kullanır.
her yere aynı ambalajda sevk edilir.

yurt dışında da bu ürünü alan kutusuyla alır yurt içinde de
sonuçta ihraç olunca konteynerlerde kılıfta gitmez. kılıfta giden ürün bana açıkçası laubali gelir.

he şu var kutu içine 1 tane kılıf oda olmadı tüfek çorabı atabilirler
ama atmazlarsada canları sağolsun. sonuçta yurt içinde hangi bayiden alırsan al
sana zaten tüfek kılıfı - harbi- yağ cart curt veriyor.

he sen fabrikadan aldıysan ben de promosyon veren bayimi ezdirmem açıkçası o ne veriyorsa vermem
fiyatımıda düşürmem. çünkü ürünümü yüklü olarak son kullanıcıya onlar ulaştırıyor.

bir kılıf kaç paralık şeyki akkara bunun için sitem edilmez. birde kılıfla uğraşmazlar heralde iste sana bedavadan uzatma
şok filan versin fazladan şok versin ama kılıf kutuya atılacak bişey değil gibime geliyor.

Sitem değil verilirse daha iyi olur demek istedim benim tüfeğim fabrikadan direk elime ulaştı.. Konuya vakıf olmadan Kutu muhabbeti yapmayalım lütfen milyar verdiğimiz Tüfek sonuçta..
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2015, 22:44:58 »
Yeri gelir sitemde ederim hakkıdır övdüğümüz zaman överiz sitem edersekte hakkımız müşteriyim ben!
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2015, 00:46:17 »
Şehirlerarası giden arkadaşlar kılıflı mı gidiyor anlamıyorum herkesin arabası var gözüyle bakılmaz olaya plastik kutular bu tip yerlere giderken en çok lazım olan şey benim akkara söylediğim bu Tüfeklere neden çanta vermiyorsunuz dedim özellikle beni satış ofisine yönlendirme yapıyor ilginç ben bir müşteri olarak sorumu ilettim bana çanta almam için satış ofise yönlendirme yapıyor ihtiyaç olayı değil nedenini merak ettim şimdi sitede çanta görünce tüfeğin iz karton Kutu ile gelince ister istemez içinizden geçer keşke çantalı yollasalardı çünkü arıza vs gibi durumlarda karton Kutu tüfeği ne kadar korur kargo şirketleri 4 ayaklı ayılarla dolu benim ata arms kargo ile yolladım dönüşte çantayı kırmayı başarmışlar Allahtan tüfekte bir şey yoktu.. Demek istediğim açıkça anlaşılmıştır umarım ben bir müşteri olarak eleştiri yapıcam tabikide
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2015, 14:18:47 »
tabiki eleştireceksiniz hocam müşteri denen şey çeşit çeşit onlarda sana bana kulak verecekler
uygulayıp uygulamamak onlara kalmış ama kulak verip dinlemek yapamıyorlarsa neden yapamadıklarını
söylemek zorundalar. yoksa silinip giderler. para veriyorsan tabiki 2 kelam hakkın var onlarda s.s. boyunlarını büküp dinleyecekler.
para kolaylamı kazanılıyorda bazılarımızın 1 aylık emeği olan askeri ücretin daha fazlasını
parlatılmış 2 demir 2 tahta parçasına verecez onlarda bizi dinlemeyecek :) allahıma hemen tavır alırız.
benim demek istediğim şey farklı mesela ben sizden farklı bir tür müşteriyim:

bu pcp tüfekle beraber pompasının satılmaması gibi.
pompayı ayrıyetten alıyorsunuz. belki ben skuba tüpüyle dolum yapacam neden pompaya
para vereyim ki sonuçta tek fiyat söyleselerde ürünün içine yerleştirilmiş bir fiyat oluyor.

çantada aynen öyle benim için mesela tüfek çantası hiç kullanışlı değil eğrilmez bükülmez.
çanta fiyatını düşerek ver desem bayiye hocam çanta ile geldi onunla satarım der.
neden 70-100 lira fazla para vereyim ki. sonuçta çanta fiyatı görünmesede toplam fiyatın içinde
olacak.

ben arabada tüfeğimi kılıfta taşırım, avada sırt çantamla çıkarım içinde de bi tane tüfek çorabı vardır.
es kaza bir köye filan girersek arabada uzakta ise tüfeği açıkta taşımamak için tüfek çorabı çantama koyarım.

herkesin durumu farklı oluyor mesela. o yüzden baz ürün üzerinden gitmek daha mantıklı oluyor fabrikalara.

ayrıca ihracatta kutu içine çanta içine tüfek konursa tüfek daha fazla yer işgal eder. buda konteynere daha
az ürün girmesi ürün başına daha fazla nakliye maliyeti demek. ayrıca bu yönden de ürünün fiyatı artar.
100 lira çanta olur sana 120 lira.

samet ustam sitem değil yanlış anladınız beni. size çanta uygun geliyor haklı olarak istiyorsunuz bende
çantanın parasını boşuna vermek istemiyorum haklı olarak banada bu uygun geliyor. bu ülkede 
akkar-huğlu-akdaş gibi büyük firmalar arasında 50 lira için farklı seçim yapan insanlar var. fiyatlar birbirine yakın
olunca rekabet firmada tabi fiyatı cazip göstermek için vermiyor. yeri geliyor 1-3-5 şok veriyor 2-4 yok.

ben en son armsan alırken bayiye mesela bu şok takımını düşemezmiyiz diye sordum. elimde zaten uzunundan kısasına
yığınla şok var bu tüfekte şok almasam şok takımını fiyattan düşsek dedim kabul etmedi :)
e şimdi başka biride şok takımı olmadan mobil şoklu tüfekmi olur der e haklı ama bende kendimce haklıyım. elimde çeşit
çeşit şok varken hiç kullanmayacağım şoklara neden para vereyim.
armsan şok takımı 80 lira desen 120 lirada tüfek çantası desen 200 lira para ihtiyacım olmadan vermek istemedim bende.
(armsandan örnek verdim onlar çanta ile satış yapıyorlar)
« Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 14:39:39 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.