Gönderen Konu: İncir(yemiş) ağaci altina köpek kulubesi  (Okunma sayısı 1374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
İncir(yemiş) ağaci altina köpek kulubesi
« : 25 Şubat 2015, 08:42:20 »
Mrb avci dostlar,bilgisi olanlar yardim etsin,köpegim için yeni bir bahçeli kulube yapacagim fakat yapacagim yerde incir agaci var onun altinda olacak bunda bir sıkınti olurmu bilirsiniz incire cok sık hastalık gelir,yapişkan damlalar bırakir bu köpegi etkilermi bilgisi tecrübesi olan yazsın
  • huğlu koop.601 g/kurzhaar
1982 MANİSA

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
Ynt: İncir(yemiş) ağaci altina köpek kulubesi
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2015, 10:12:01 »
mutlu bey hani atalarımızın meshur lafı vardır ( ocagına incir agacı dıkmek ) ben internetten okudum ceviz ve incir agacı asitik bir gaz salgılıyormus yapraklarından altında yasıyan canlılara ve bitkileri olumsuz etkılıyormus  ayrıca hastalık yapıyormus bizim buralarda ceviz agacının altında uyumazlar veya oturmazlar yınede secım senın
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Tamer YİĞİT

• Müdavim Üyemiz
  • ''AVCI AVINI ALIR''
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2015, 10:28:05 »
İncir ve ceviz ters solunum yapan ağaçlardır gündüzleri kabondioksit  geceleri oksijen salgılarlar eskilerin dediği ceviz ağacı altında güzel uyunurun sebebide budur insanı bir nevi uyuşturur. bana göre incir ağacının altı olmaz, koyma derim.
Tamer YİĞİT /1968 Eğirdir/ Arh+/Benelli Ethos /Beretta S56 /Armsan A612
 İkamet ANTALYA

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2015, 10:36:25 »
Teşekkürler bende küçüklügümde butarz şeyler duydum oyüzden burada benim gibi duyan varmi diye sorayim dedim en iyisi başka yere yapmak
  • huğlu koop.601 g/kurzhaar
1982 MANİSA