Gönderen Konu: Domuz ve tavşan avında kullanmak için armsanmı yoksa ata neo 12mi almalıyım?  (Okunma sayısı 7109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anıl YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bencede sans isi bende ata neo 12 var beretta versen degismem..
Hayırlısı olsun abi bakalım nasıl bi tüfek gelicek yorumları yazarim buraya abi tüfek gelince :)
1996 izmir

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Anıl kardeşim tüfeğin hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşaallah.Bozkurt avda ismail ve izzet abi herzaman müşterisine güleryüzlüdür. Sorun yaşarsan sana hertürlü yardım ve kolaylığı sağlayacaklardır.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Anıl YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bencede sans isi bende ata neo 12 var beretta versen degismem..
Hayırlısı olur abi inşallah bakalim tüfek gelsin bozkurt ava yorumlari yazarim yine buraya namluyuda 66 cm aldim hem tavşan hem domuzda kullanirim bari :)
1996 izmir

Çevrimdışı Anıl YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Anıl kardeşim tüfeğin hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşaallah.Bozkurt avda ismail ve izzet abi herzaman müşterisine güleryüzlüdür. Sorun yaşarsan sana hertürlü yardım ve kolaylığı sağlayacaklardır.
İnşallah abi inşallah!. Bu arada çok haklısın abi sıkıntı yaratan değil sıkıntı çözen insanlar o konuda içim rahat zaten  :)
1996 izmir

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
anıl kardeşim hayırlısı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Anıl YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
anıl kardeşim hayırlısı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
Sağolasın abi  :)
1996 izmir

Çevrimdışı Anıl YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI

Tüfeğime kavuştum hayırlısıyla  abilerim tüfeğin ön izlenimi armsana oranla daha güven verici ve daha kaliteli duruyo ben cidden çok zor tatmin olan bir insanım armsandan bile tam tatmin olmamışken ata armsdan tam anlamıyla tatmin oldum yaz kış daha güçlü vuruşlar yapıcağımı bilmekte başka bir güzelliği ata arms gibi malının sonuna kadar arkasında olan bir firmada içimi rahatlatıyor yabancı ve türk sitelerden yaptığım ve birçok tüfeğin köküne kadar olan araştırmalarım sonucunda alınabilicek  en mantıklı türk malı tüfeğin  ata arms olduğuna karar verdim ve tüfekte elime gelince birkez daha yanılmadığımı anladım.Saygılar abilerim iyi akşamlar hepinize  :)

1996 izmir

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Anıl  kardeşim hayırlısı olsun öncelikle :) armsan ve ata ikiside gercekten kendini ispatlamış güzel tüfekler,gayet iyi bir tüfek edinmişsin,deneme yap bakalım biarada sonucları yazarsın buraya :)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Şahin GENÇOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 01:24:53 Gönderen: Şahin GENÇOĞLU »

Çevrimdışı Şahin GENÇOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 23:23:25 Gönderen: Şahin GENÇOĞLU »