Gönderen Konu: RC AV VE ATIŞ FİŞEKLERİ (KAPANAN SEZON İÇİN TEŞEKKÜR)  (Okunma sayısı 19421 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
Ynt: RC AV VE ATIŞ FİŞEKLERİ (KAPANAN SEZON İÇİN TEŞEKKÜR)
« Yanıtla #50 : 25 Şubat 2015, 17:09:17 »
Çok teşekkürler... Şimdi bence kimsede herhangi bir soru işareti kalmamıştır... Tamamı full choke ile + çevresel etmenler sonucu oluşabilecek "maksimum değerler"

RC ürünlerinin başarısı, bence tescil makamlarının en üst mercii olan "avcılar-atıcılar" tarafından bizzat tasdik edilmişti zaten de... Üslubunuz ve ticaretiyle meşgul olduğunuz bu ürünlerin arkasında her zaman hakkıyla duracağınızın emaresi olan ilginiz (iyi ve kaliteli ürünün arkasında durmak her zaman daha kolaydır fikrimi de belirtmeliyim) , pratikte edinilen olumlu izlenimin de ötesinde ciddi bir pozitif reputasyon kazandırıyor RC'ye ve İzmir Ticaret'e, haberiniz olsun :)

Valla çok samimiyim, gerçekten tebrik ediyorum...

Sayın Aysu,
Sizin gibi tecrübeli ve bilgili arkadaşlar bu tip forumlarda yazdıkları zaman herkese çok faydalı bilgiler ulaşacaktır. Bilgi paylaşılınca değerli olur.
Ben fırsat buldukça girip yazılanları okuyorum. Her arkadaşımızın edindiği tecrübeler konusunda paylaşımları oluyor. Ancak bazen bir konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadan yazan arkadaşlarımız da var. Tabii ki onları da anlayışla karşılamak lazım gelebilir. Ama karalamamak kaydı ile. Bu sözümü okuyan arkadaş umarım beni anlamıştır.
Esen kalın
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #51 : 25 Şubat 2015, 18:00:00 »
Sayın Aysu,
Sizin gibi tecrübeli ve bilgili arkadaşlar bu tip forumlarda yazdıkları zaman herkese çok faydalı bilgiler ulaşacaktır. Bilgi paylaşılınca değerli olur.
Ben fırsat buldukça girip yazılanları okuyorum. Her arkadaşımızın edindiği tecrübeler konusunda paylaşımları oluyor. Ancak bazen bir konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadan yazan arkadaşlarımız da var. Tabii ki onları da anlayışla karşılamak lazım gelebilir. Ama karalamamak kaydı ile. Bu sözümü okuyan arkadaş umarım beni anlamıştır.
Esen kalın
Ali bey bu yazınız hakkında açıklama yaparmısınız,beni kastetmediğinizi umarım zira benim yazılarımda herhangi karalama ve ukalalık algısı oluşturacak bir şey yok.Sadece açıklama ve bilgi istedim okadar.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 25 Şubat 2015, 18:41:59 »
Ali Bey, burda yazan nerdeyse herkes Rc fişeklerini beğendiğini, kullandığını, en önemlisi de güvendiğini belirtti.
Soran, araştıran, sizi bulmuşken bilgi almak isteyen arkadaşlar sorularını ve düşüncelerini paylaştı. Forum, kimseyi rencide etmeden paylaşmak isteyene açıktır. Herkes genel ahlak ve görgü kurallarını aşmadıkça yazabilir.
Başlığı baştan sona tekrar okudum. Haddini aşan bir mesaj bulamadım. Kaldı ki böyle bir durum olsa biz moderatörler gereğini yaparız.
İlettiğiniz mesajı ben üzerime alıyorum. Lütfen konu uzamasın, tartışmaya dönmesin. Böyle bir başlığa yakışmayacağını düşünüyorum.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #53 : 25 Şubat 2015, 18:52:43 »
Sağolsun Gürkan Bey, gerekli açıklamayı yapmış. Hakaret, aşağılama vb. olmadığı sürece bütün üyelerimiz, konularda görüş bildirme hakkına sahiptirler. Lütfen mesajlarınızda bu hususu gözönünde bulundurun.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #54 : 25 Şubat 2015, 19:05:04 »
Ali Bey, burda yazan nerdeyse herkes Rc fişeklerini beğendiğini, kullandığını, en önemlisi de güvendiğini belirtti.
Soran, araştıran, sizi bulmuşken bilgi almak isteyen arkadaşlar sorularını ve düşüncelerini paylaştı. Forum, kimseyi rencide etmeden paylaşmak isteyene açıktır. Herkes genel ahlak ve görgü kurallarını aşmadıkça yazabilir.
Başlığı baştan sona tekrar okudum. Haddini aşan bir mesaj bulamadım. Kaldı ki böyle bir durum olsa biz moderatörler gereğini yaparız.
İlettiğiniz mesajı ben üzerime alıyorum. Lütfen konu uzamasın, tartışmaya dönmesin. Böyle bir başlığa yakışmayacağını düşünüyorum.

Valla Gürkan bey okadar imalı bir yazıdan sonra ben bir açıklama bekliyorum.
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #55 : 25 Şubat 2015, 19:20:11 »
RC yi yillardir begenerek kullaniyorum.JK6 larin gelme haberi sevindirici...
Erol SARI
1976 KONYA

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #56 : 25 Şubat 2015, 19:21:07 »
bu kadar güzel paylaşımların sonu böyle olmamalı.umarım konu tatlıya bağlanır.......
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #57 : 25 Şubat 2015, 19:45:04 »
Sağolsun Gürkan Bey, gerekli açıklamayı yapmış. Hakaret, aşağılama vb. olmadığı sürece bütün üyelerimiz, konularda görüş bildirme hakkına sahiptirler. Lütfen mesajlarınızda bu hususu gözönünde bulundurun.
  Olay bu kadar basit arkadaşlar Alkan  bey özetlemiş..
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #58 : 26 Şubat 2015, 09:17:17 »
AÇIKLAMA :
Öncelikle bu başlık altında yazan hiç bir kimseye atıfta bulunmadım. Ancak eksik olan taraf bunu belirtmemiş olmamdı. Bunun için üzgünüm.
Karalamadan kastım, (RC Fişek Fabrikası Gezisi) başlığında açılan forumda yazılan RC Fabrikasını (MERDİVEN ALTI) üretim yapan tesise benzeten arkadaşın kullandığı ifade içindi.
Yine de keşke yazmasaydım. Herkesin fikri hür iradesi hür. Düşünce özgürlüğü var.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese iyi günler dileğiyle.
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #59 : 26 Şubat 2015, 10:34:54 »
AÇIKLAMA :
Öncelikle bu başlık altında yazan hiç bir kimseye atıfta bulunmadım. Ancak eksik olan taraf bunu belirtmemiş olmamdı. Bunun için üzgünüm.
Karalamadan kastım, (RC Fişek Fabrikası Gezisi) başlığında açılan forumda yazılan RC Fabrikasını (MERDİVEN ALTI) üretim yapan tesise benzeten arkadaşın kullandığı ifade içindi.
Yine de keşke yazmasaydım. Herkesin fikri hür iradesi hür. Düşünce özgürlüğü var.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese iyi günler dileğiyle.
Anlaşıldı Ali bey teşekkürler açıklama için.
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK