Gönderen Konu: RC AV VE ATIŞ FİŞEKLERİ (KAPANAN SEZON İÇİN TEŞEKKÜR)  (Okunma sayısı 19423 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
RC FİŞEKLERİ

Öncelikle Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için tüm avcı ve atıcı camiasına teşekkür ediyoruz ve bu fırsatı kullanarak size şirketimizi tanıtmak ve RC fişekleri hakkında birkaç söz söylemek istiyorum.
Şirketimiz RC Eximport bir aile şirketi olup, 1882’den beri gelen bir aile geleneği çerçevesinde hem atıcı hem de avcı olan babamın atıcılık tutkusu ile kurulmuştur.

RC Eximport şimdi uluslararası arenada önde gelen av ve yarışma fişekleri üreticileri arasındadır ve en ileri teknolojiye sahip üretim tesisinin Avrupa’da kesinlikle benzeri yoktur.

Bizim yıllık üretimimiz, hepsi RC marka olmak üzere, yaklaşık 130 milyon fişektir; bunlar İtalya’da ve 60’tan fazla ülkede düzenli biçimde satılmakta ve en yüksek kalite, teknik yenilik, rekabetçi fiyatlar, teslimatta çabukluk ve doğru hizmet dolayısıyla takdir edilmektedir.

En Yüksek Kalite: Kalite her zaman bizim önceliğimiz olmuştur ve özellikle rekabetin en üst düzeye çıktığı bu dönemde, biz kendimizi, ürünlerimizi tercih eden ve en iyi performansı ve en iyi hizmeti bekleyen herkese, garantiler vermek mecburiyetinde hissediyoruz.

Bu amaçla 2010 yılında ‘’RC Kalite Projesi’’ni başlattık ve yatırımlarımızın ve çalışmalarımızın büyük bölümünü teknik, yönetimsel ve yapısal yeniliklere yoğunlaştırdık; böylece ürünlerimizin kalitesini en istikrarlı şekilde devam ettirmek ve en iyi hizmet performansını sürdürebilmek için bir gelişen ve karşılıklı-etkileşen kalite anlayışı yarattık.   Bu önemli proje, kalite konusunda nihai sonucu doğrudan etkileyen üç faktörün aktif işbirliğine dayalıdır:
1)   RC Şirketi: tanıdığınız RC fişeklerini üretmek, test etmek, satmak ve teslim etmek için her gün önemli katkı koyan tüm elemanlardan oluşuyor.
2)   Bizim Tedarikçilerimiz: onların ürettikleri ve bizim kullandığımız ürünler için de gelişen ve karşılıklı-etkileşen kalite anlayışını yerleştirmek üzere sürekli temas halindeyiz ve bilgi alış-verişi yapıyoruz.
3)   Dünyanın her tarafındaki RC Partnerleri: Spor atıcılığı ve avcılık tutkusu olan nihai kullanıcılara en iyi ürünleri sunmak suretiyle her gün hizmet veren ve bizim misyonumuzu paylaşan iş-ortaklarımızdır.
Tüm RC fişeklerinin üretimi İtalya’nın Forli şehrindeki RC üretim tesisinde, kalifiye teknisyenlerin sıkı gözetimi altında yapılmaktadır. Fişeklerimizin belirlenen kalite özellikleri, uluslararası piyasada mevcut en iyi kalitedeki komponentlerin kullanılmasıyla ve her cins fişeği üretim öncesinde, üretim sırasında ve üretim sonrasında düzenli olarak test eden ve ürünlerimizin her iklimde ve her yükseklikte istikrarlı performans göstermesini garanti etmek üzere, Brüksel’deki C.I.P. örgütü tarafından belirlenen uluslararası balistik deney kurallarına tam olarak uygun biçimde basınç, hız ve performans ölçümleri yapan RC teknisyenleri sayesinde teminat altındadır. Ayrıca, bizim İklim Hücremizde, RC fişeklerinin her türlü iklim şartlarındaki performansını test etmek ve garanti etmek için, farklı iklim koşullarını suni olarak yaratabiliyoruz.
Teknik İnovasyon: RC üretim tesisi, Avrupa’daki teknolojik yönden en gelişmiş tesistir ve bizim, üretim sürecinin her aşamasında en hassas kalite kontrolünü sağlamak ve en düşük işçi maliyeti ile en yüksek üretim kapasitesine ulaşmak için sürekli yenilikçi çözümler arayışımızın bir sonucudur. RC yatırımlarının büyük çoğunluğu yeni üretim makineleri ve teknik cihazlar satın almaya gitmektedir. RC’nin gereksinimlerini karşılayacak yeni doldurma makineleri araştırmaları için tedarikçilerimiz ile aktif işbirliği içindeyiz ve geliştirilen prototipler, genellikle imalatçıların standart üretimine ve satış kataloglarına girmektedir.

Rekabetçi Fiyatlar: Sürekli teknik araştırmalarımız sonucunda üretim organizasyonumuzun en optimum düzeye gelmesi sayesinde, işletme ve üretim maliyetlerimizi büyük ölçüde düşürebiliyoruz ve en üst kalitedeki ürünlerimizi rekabetçi fiyatlarla sunabiliyoruz.

Teslimatlarda Çabukluk: Muazzam üretim kapasitemiz sayesinde ve bizim verimli ve dakik yükleme ve satış sonrası hizmetimiz çerçevesinde, siparişleri çok kısa sürelerde (konteyner bazında siparişler için sipariş teyidinden ortalama olarak 7-10 gün sonra) sevk edebiliyoruz.

Doğru Hizmet: RC fişekleri dünyanın her tarafındaki 60 dan fazla ülkeye ihraç edildiği için, fişeklerin düzenli olarak mevcudiyeti bizim atıcılar ve atıcılık federasyonları için ‘’RC Özel Hizmeti’’ sunabilmemize imkan veriyor ve en önemli uluslararası atıcılık yarışmalarında RC fişeklerini rezerve etmek ve yerinde teslim almak mümkün oluyor.

Bu Özel Hizmetin sunduğu avantajlar sayesinde atıcılar yanlarında hiç fişek taşımadan uçabiliyor, havaalanlarındaki haksız nakliye ve gümrükleme prosedürlerinden kurtuluyor ve yarışmaların yapılacağı yerde doğrudan rezerve ettikleri fişekleri alıyorlar..
Dahası, bizim nakliye hizmeti bölümümüz, tehlikeli maddelerin taşınması (av fişekleri IMO 1.4S – UN no.0012 sınıfına girer) konusunda uzmanlaşmış en iyi profesyonel nakliye firmaları ile işbirliği yaparak, siparişlerin kara, deniz ve hava yoluyla, fabrikadan alınıp varış yerine veya malların boşaltılacağı deniz veya hava limanına teslim edilmesini organize eder.
Yukarıda anlattığımız gayretlerimiz sonucunda, giderek artan sayıda atıcılık federasyonundan, en iyi uluslararası atıcılardan ve RC fişeklerinin kalitesindeki istikrarı önemseyen kişilerden onay alıyoruz.

Atıcılık istatistikleri, tüm ISSF yarışmalarında en çok kullanılan fişeğin ‘’RC Champion Excellence’’ olduğunu, olağanüstü üstün atış performansı ve yüksek istikrarı nedeniyle diğer markalara tercih edildiğini, gösteriyor.
Biz Olimpik Trap atışlarında en fazla madalya kazanmış olmaktan dolayı gururluyuz, bunlardan bazıları aşağıdadır:
. 2012 Londra Olimpiyatlarında Olimpiyat Şampiyonluğu (5 madalya: 2 altın, 1 gümüş,
   2 bronz)
. 2008 Pekin Olimpiyatlarında Olimpiyat Şampiyonluğu (2 madalya)
. 2004 Atina Olimpiyatlarında Olimpiyat Şampiyonluğu (7 madalya: 2 altın, 1 gümüş,
  4 bronz)
. 2000 Sidney Olimpiyatlarında Olimpiyat Şampiyonluğu (Erkekler Trap altın madalya)
. 1988 den beri Dünya Şampiyonluğu

Geniş RC yarışma fişekleri yelpazesi içinde, tüm ISSF yarışmalarında en fazla kullanılan fişek kesinlikle RC4 Champion Excellence olmuştur. Ünlü RC4 Champion Excellence 1990’ların sonlarında doğdu ve komponentlerinin yüksek kalitesi, özel alaşımlı özenle seçilmiş ve mükemmel küre biçimi sayesinde hedefteki dağılım şekli çok istikrarlı ve dengeli olan kurşun saçmaların kullanımı sayesinde hemen gerçek bir atıcılık inovasyonu olarak kabul gördü ve tüm zamanların en fazla atılan ve madalya kazanan fişeği oldu. Hala hem İtalya’da hem de dünya çapında en iyi satan fişek durumundadır. Standart -saçma boyları: 7,5 – 8 – 8,5 – 9,5  Standart saçma ağırlıkları: 24 gr ve 28 gr.

2012 Londra Olimpiyatlarında dünyanın en iyi atıcıları ülkeleri için yarışıyordu ve en yüksek derecede performanslar gerekiyordu ve RC, hedef üzerinde en sert darbeyi temin  edecek teknoloji bakımından en ileri fişek çalışması yaparak atıcılara hizmet taahhüdünü yerine getirdi. ‘’RC4 Champion Excellence HV (High Velocity), Londra’da flaş hedeflerin kullanılacağı göz önünde tutularak, sert ve uzak hedefler için tasarlandı. Bu fişek RC yelpazesi içindeki en hızlı fişek olup, özel seçim ekstra-uzun kurşun saçmanın üstün özellikleriyle birleşince, hedefi tamamen dağıtan büyük şok etkisi yaratmaktadır. Standart saçma boyları: 24 gram için 7,5 ve 9,5, 28 gram için 7,5

Son yıllarda, atıcılığa en önemli inovasyonu getiren ‘’RC4 RED SHOT Serisini, çok madalya kazanan RC4 Champion Excellence’nin mükemmel özellikleri için iyi bir tamamlayıcı fişek olarak geliştirdiğimiz için gururluyuz. RC teknolojisi, her türlü hedef üzerinde azami çarpma etkisi yapmak ve dengeli dağılım sağlamak için basınç ve hız arasında mükemmel dengeyi yakalayan bu mücevheri yarattı. Bu mükemmeliyet, çeşitli iklim şartlarında yüksek istikrar gösteren ve süper tutarlılık ve performans yanında çok hafif geri tepmeyi garanti eden yeni RC barutu ile elde edilmektedir.

İlk olarak 2009 yılında ‘’RC4 RED SHOT SUPERNIK’’ doğdu: RC teknolojisi, her türlü hedef üzerinde azami çarpma etkisi yapmak ve dengeli dağılım sağlamak için basınç ve hız arasında mükemmel dengeyi yakalayan bu mücevheri yarattı. Bu mükemmeliyet, çeşitli iklim şartlarında yüksek istikrar gösteren ve süper tutarlılık ve performans yanında çok hafif geri tepmeyi garanti eden yeni RC barutu ile elde edilmektedir. Çifte seçime tabi tutulmuş süper nikel kaplama saçma gerçek bir teknik inovasyondur ve RC4 Red Shot Supernik’e uzak mesafelerde bile üstün çarpma enerjisini vermektedir ve fişeğin ikinci namluda kullanılması için tercih nedenidir. Standart saçma boyları: 7,5 -9,5 standart ağırlıklar: 24 gr ve 28 gr.

2010 yılında Münih’te düzenlenen ISSF Dünya Şampiyonluğu yarışması için geliştirilen RC4 Sınırlı Üretim fişeği başarılı olunca, gelen büyük talepler üzerine 2011 yılında, hem RC4 Champion Excellence hem de RC4 Red Shot Supernik’in (RC yarışma fişeklerinin iki başı çeken fişeği) mükemmel performans özelliklerini bir araya getiren RC4 Red Shot Black Comfort fişeğini yarattık: 1. RC4 Champion Excellence’in mükemmel dağılım şekli, özel çifte işlenmiş siyah kurşun ile garanti edilmektedir; 2. RC4 Red Shot Supernik fişeğinde kullanılanın aynisi olan özel RC barutu da geri tepmeyi büyük oranda azaltarak omuzlarını korumak isteyen atıcılar için azami atış konforu sağlamaktadır. Standart saçma boyları: 24 gramda 7,5 ve 9,5, 28 gramda 7,5

RC4 RED SHOT ‘TECNOSTEEL’ fişeğinin özelliği, süper kaplama çelik saçmadır, bu saçmaların çok düzgün ve küresel şekli mükemmel dağılım ve atış performansı sağlamakta ve ayrıca süper kaplama saçmaları korozyondan ve paslanmadan korumaktadır. Standart saçma boyu: 24 ve 28 gram için 6 ve 7 numara çelik saçma

RC4 RED SHOT ELECTROCIBLES, özellikle Elice ZZ atıcılık dalı için geliştirilmiş olup, üstün ‘Red Shot’ özelliklerinin bu atıcılık dalı için kullanılmasını sağlar.
Standart saçma boyları: 28 gram için 7,5

RC3 COMPETITION, RC barutun çok beğenilen özelliklerinin, fiyatı RC4 Red Shot’un  altında olan bir fişekte kullanılması için gelen talepler doğrultusunda yaratıldı. Başarı kazandıran fişek kompozisyonu ve iyi fiyatı ile çok beğenildi.
Standart saçma boyları: 7,5 Standart ağırlıklar: 24 gr ve 28 gr.

Atıcılar için bir başka vazgeçilmez fişek ise ‘’RC2 COMPETITION LINE’’ dır; sürekli atış yapan veya atıcılığa yeni başlayanlar için en yüksek RC kalitesini benzersiz kalite/fiyat oranı ile sunmak üzere geliştirildi. Bu fişek hem atış talimlerinde hem de yarışmalarda mükemmel sonuçlar elde edecek ve yüksek tatmin verecek şekilde kullanılabilir. Standart saçma boyları: 7,5 – 8 – 8,5 – 9,5 Standart ağırlıklar: 24 gr ve 28 gr.

Atıcılıkta bir kez ıskalamak geriye düşürür!! piyasanın KALİTELİ ÜRÜNLERE de ihtiyacı var, özellikle atıcılara, plak atışları için istikrarlı performans sunan ve bu sayede onların iyi sonuçlar almasını ve tatmin duymalarını ve iyi mesleki başarı kazanmalarını temin eden fişekler gerekli.   

Bizim misyonumuz da bu ürünleri yaratmaktır! Bizim her zaman uyduğumuz YÜKSEK KALİTE ve EN İLERİ TEKNİK İNOVASYON ilkesi, tüm atıcılık dallarındaki hem profesyonel hem de amatör atıcılara RC olarak sunduğumuz garantidir.

Sonra ‘HER ZAMAN & HER YERDE RC KALİTESİ’ (HERZAMAN, çünkü RC tedarikçileri yılın her döneminde RC’nin kalite standartlarına uyarlar ve HER YERDE, çünkü RC fişeklerinin performansı, av fişeği olsun atıcılık fişeği olsun, her iklim ortamında ve yükseklikte değişmez) RC’nin kalite tutarlılığını gösterir.

Geniş RC fişek yelpazesi, tüm atıcılık dalları için, ISSF (Olimpik Trap, Skeet ve Double Trap) ve FITASC (Sporting, Compak Sporting, Universal Trench, Helices ZZ, Kil Güvercin Atışları) ve her tür avcılık için (RC av fişekleri 12, 16, 20, 24, 32, 36 ve 410 kalibrelerde sunulmaktadır) doğru ürünleri sunabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Benzersiz av fişeği serisi ‘RC CAMOUFLAGE’ her zaman en iyiyi arayan av tutkunlarının taleplerine cevap vermek için özel olarak yaratılmıştır. RC CAMOUFLAGE serisi, uluslar arası piyasada mevcut olan en iyi komponentleri, en modern teknik ekipman ile ve en sıkı kalite kontrol sistemi içinde bir araya getiren ve ender rastlanan balistik sonuçlar alan fişekleri yaratan RC teknisyenlerinin tutku ve deneyimlerinin meyvesidir.

Yeni RC CAMOUFLAGE fişekleri her tür av hayvanına ekstrem atışlar için özellikle uygundur. RC CAMOUFLAGE’ın benzersiz performansı, farklı iklim koşullarında balistik istikrarı temin eden özel RC barutu, çok sayıda basınca dayanıklı gözenek içeren plastik tapa sayesindedir ama bu yeni av fişeği serisinin en önemli avantajı, atıcılık fişeklerinde elde edilen teknolojik gelişmelerin av fişeklerine uygulanmasını mümkün kılan Süper Seçilmiş Kurşun Saçmadır.
Bu olağanüstü reçete ile, diğer av fişeklerine göre, hedefe nüfuzda %15 lik bir artış ve
uzak mesafelere atışta dağılım şeklinde % 20 daralma sağlanmaktadır.

RC4 RED SHOT ‘TECNOSTEEL’ fişeğinin özelliği, süper kaplama çelik saçmadır, bu saçmaların çok düzgün ve küresel şekli mükemmel dağılım ve atış performansı sağlamakta ve ayrıca süper kaplama saçmaları korozyondan ve paslanmadan korumaktadır.

RC CAMOUFLAGE FİŞEKLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:
RC Camouflage  34 gr –          12/16/70 – saçma boyları: 8 -10
RC Camouflage  37 gr –         12/20/70 – saçma boyları: 3-4-5-6-7
RC Camouflage  42 gr –          12/20/70 – saçma boyları: 0-1-2-3-4-5-6-7
RC Camouflage Cal.20: 30 gr –       20/16/70 – saçma boyları: 3-5-6-7-8-10
RC Camouflage Technosteel: 34 gr –    12/20/70 – çelik saçma boyları:3-5

RC tarafından doğal çevreye saygı çerçevesinde hem üretim sürecinde önlemler alınmakta, hem de yasal sınırlamalar durumunda kullanılmak üzere RC çelik saçmalı fişek serisi sunulmaktadır.

Saygılarımızla,
Alessandra Socci 

Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: RC AV VE ATIŞ FİŞEKLERİ (KAPANAN SEZON İÇİN TEŞEKKÜR)
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2015, 17:28:10 »
Ali bey bu RC CAMOUFLAGE fişeklerde verdiğiniz tablodaki saçma numaraları doğrumudur ?34gr.8-10 olarak yazılmış,sizin İZMİR TİCARET web sayfanızda yanlış hatırlamıyorsam 4-7 no olarak geçiyordu.Bence 34 gr. için 8-10 çok gereksiz,birde CAMOUFLAGE`nin 37 gr.olanı pek piyasada bulunmuyor.Birde sizleri forumumuzda daha sık görmek isteriz,hayırlı işler.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Mücahit ÖZEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2015, 18:31:24 »
camaofluge 34 4 no 5 no kullandım 391 urika ve ata neo da çok bir artısını görmedim..s4 daha ucuz ve çok daha randımanlı hele neo ile bitirim...sanki ata neo için yapılmış...büyük avlarda hit fişeğim neo ile s4 4 no..
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 18:36:31 Gönderen: Mücahit ÖZEL »
Mücahit ÖZEL
1979 izmir

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2015, 19:35:30 »
Rc ye teşekkür ederim.
Özellikle top gibi patlayan 32 gr Rc palla, 28 gr Rc trio a palla ve şevrotinler gayet güzel.
Rc tiro a palla piyasada biraz zor bulunuyor.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Necdet GÜNEY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2015, 19:47:25 »
 Ali Bey Merhaba ;
Yukarıda anlatmış olduğunuz bilgiler için teşekkürler . Ancak benimde aklıma takılan soru bu oldu . şimdi 34 gr olanı 8-10 arası ise benim almış olduğum 7 no fişek orjinal değil mi ?

Bu arada benimde favori fişeğim RC grubunda S4 oldu.
  • 104A. 71
  • Ata Neo. 66
  • Armsan Phenoma Aura Lamine Granite 71
Necdet GÜNEY
1966 izmir

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2015, 21:28:13 »
Ahmet Bey, yaban av malzemelerinden güvenle alabilirsiniz. Uygun şekilde paketler size gönderirler. Ben de tiro a palla yı İstanbul'da bulamıyorum, Bursa'dan kargoyla alıyorum.

Çevrimdışı Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2015, 22:33:47 »
RC Ler benim de hoşuma gidiyor tam ayarında fişekler bence ne sert nede yumusak
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2015, 22:35:38 »
Rc evolution palla 32 gr hariç. Maşallah sağlam teper, sağlam gürültü yapar. Ben severek kullanıyorum da birçok arkadaşımı rahatsız etti.

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2015, 22:54:08 »
Benimde tek favorim RC S4 4-5 numara  inşallah bu fişek bozulmaz. camuflajın 32 gr da olsaydı deneme imkanımız olurdu, 34 gr heryerde atamıyoruz. 32 gr da SİPE de güzel ama daha iyisi olabilir
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Çevrimdışı Hakan ATUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2015, 23:03:17 »
birde fişek bulabilsek jk6 barutlu fişeklere hasret kaldık nereye baksak stokta yok çekiyorlar... bu kadar tutulan bir fişek şirketi neden piyasada fişekleri bulunmaz...??
1982
ARTVİN

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2015, 08:11:24 »
JK6yı ve diğer RC çeşitlerini internette rahatça bulabilirsiniz. http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=995#.VOwWKnysUYs
28 gramda daha çok çeşit yapmalı bence RC. 28 gram Sipe olsa süper olurdu. Sipe ve S4 gerçekten çok iyi.
1980-Antalya

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2015, 10:12:18 »
camaofluge 34 4 no 5 no kullandım 391 urika ve ata neo da çok bir artısını görmedim..s4 daha ucuz ve çok daha randımanlı hele neo ile bitirim...sanki ata neo için yapılmış...büyük avlarda hit fişeğim neo ile s4 4 no..
Ali bey bu RC CAMOUFLAGE fişeklerde verdiğiniz tablodaki saçma numaraları doğrumudur ?34gr.8-10 olarak yazılmış,sizin İZMİR TİCARET web sayfanızda yanlış hatırlamıyorsam 4-7 no olarak geçiyordu.Bence 34 gr. için 8-10 çok gereksiz,birde CAMOUFLAGE`nin 37 gr.olanı pek piyasada bulunmuyor.Birde sizleri forumumuzda daha sık görmek isteriz,hayırlı işler.
RC Camouflage 34 gr fişeklerin İtalya katalog üretim numaraları 8-10 numara arasıdır. Fakat her ülkenin talep ettiği numaraya göre özel üretim yapıyor. Ayrıca 34 gr.da 8-10 numara arası Türkiye'de gereksiz ve talep görmüyor.İlginiz için teşekkür ederiz.
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #12 : 24 Şubat 2015, 10:16:18 »
birde fişek bulabilsek jk6 barutlu fişeklere hasret kaldık nereye baksak stokta yok çekiyorlar... bu kadar tutulan bir fişek şirketi neden piyasada fişekleri bulunmaz...??
JK 6 Barutu İsveç'te Nobel Krut firması tarafından üretiliyor. Ancak geçtiğimiz yıl fabrika Finlandiya'ya taşındı. Fabrikanın taşınması ve yeniden tesisi için mutlaka zaman kaybı oluşuyor. Bu nedenle geçtiğimiz yıl eylül ayından bu yana JK6 barutu temin edilemiyor. Bu sene sezonda yeniden raflardaki yerini alacak.
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2015, 10:27:54 »
Mücahit Bey, S4 fişeği konusunda haklısınız. Bende 1982 yılından bu yana ava giderim kullandığım RC fişekleri içerisinde keklik ve ördek avlarında  hit modelimdir. Ancak 2013 yılında çıkan Camouflage dan sonra ördek avında Camouflage kullanmaya başladım. Bu sezon kapanışını Çivril-Işıklı gölünde yaptım 21-22 Şubatta. Normalde atılmayacak mesafelerde bile inanılmaz netice aldım. Bunu söylerken hiç bir şekilde reklam amacı yapmıyorum. Ben her zaman bu siteye girip yazıları okurum ama genel olarak bir şey yazmam çünkü yanlış anlaşılmaktan korkarım.. yazdıklarımdan reklam kokusu çıkmasın diye. Ama bu sektörde olup da ava giden arkadaşımız parmakla sayılacak kadar az. Ben elimden geldiğince sadece edindiğim tecrübe ve bilgiler konusunda bir şeyler yazabilirim. Camouflage fişeğinin biraz daha pahalı olmasının sebebi daha teknolojik makinelerde homojen saçma üretimi (selected lead-tüm saçmaların aynı boyutta ve tam küre olması, sertlik dereceleri gibi), kullanılan barut, kovan diplik boyutu gibi nedenlerden kaynaklanmaktadır.
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2015, 10:31:21 »
Rc ye teşekkür ederim.
Özellikle top gibi patlayan 32 gr Rc palla, 28 gr Rc trio a palla ve şevrotinler gayet güzel.
Rc tiro a palla piyasada biraz zor bulunuyor.
RC bir yenilik olarak ilk kez bu yıl 20 Kalibre kurşun üretimine başlıyor. 2015 yılı sezonunda satışa sunulacak. Tiro a Palla 28 gr da satışta olacak (12 kal)
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
« Yanıtla #15 : 24 Şubat 2015, 10:38:46 »
Ali bey fişekler hakkında bilgileriniz güzel.
2015-2016 sezonun da Türkiye de avcılık tamamen başka bir yapıya kavuşacak.
Avcıların yanında haklı tepkilerine sessiz kalmamanızı umuyoruz, çünkü bu sizi de etkileyecek.
Satışlarınız da düşme mutlaka olacaktır.

Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #16 : 24 Şubat 2015, 10:47:23 »

resİm yÜkleme

RC4HYPERFAST: 2015’İN EN ÖNEMLİ YENİLİĞİ! RC yelpazesindeki en hızlı fişek olup,
tutarlı perfomansı ve çok uzak mesafelerde (40 metrenin üzerinde) mükemmel dağılım şekli ve en düşük seviyede geri tepme ile, hedefte durdurucu etki yapar.
Ayrıca Skeet atıcılarından gelen büyük istekleri yerine getirmek üzere, özel Piston Skeet tapasını, hem Skeet fişeklerinde hem de Sporting 8,5 fişeklerinde kullanılacaktır.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 10:50:09 Gönderen: Ali ŞIRACI »
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #17 : 24 Şubat 2015, 10:57:56 »
Ali bey fişekler hakkında bilgileriniz güzel.
2015-2016 sezonun da Türkiye de avcılık tamamen başka bir yapıya kavuşacak.
Avcıların yanında haklı tepkilerine sessiz kalmamanızı umuyoruz, çünkü bu sizi de etkileyecek.
Satışlarınız da düşme mutlaka olacaktır.
Konu ile ilgili bilgimiz var ve derneğimiz aracılığı ile girişimlerde bulunacağız. Önce kota ile başlayan sonra para ile devam eder buna Türkiye'nin ne şartları müsait, ne de uygulanması..

Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #18 : 24 Şubat 2015, 11:04:29 »

ücretsiz resim barındırma

Bu hafta sonu Işıklı Gölünde av kapanışında pazar günü saat 06.45 te çektiğim fotoğraf.. umarım beğenirsiniz.
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #19 : 24 Şubat 2015, 13:14:26 »
Sn.Şıracı,
Öncelikle gerek şahsım a gerekse siteye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim..
Sizden aldığımız Camouflage 34 ve 37 gramları Tahtalı avlarında denedik..Havanın soğuk ama çok uç olmadığı avlarda 34 gramları sabah erken ayaz vakitlerinde 37 gramları bol bol atma zevkine erdik..
34 gramlar Tahtalı  avında çok iyi sonuçlar verdi..Bazı hayvanların otopsisinde gördüğümüz saçma sayısına şaşırmadık değil doğrusu..
Yalnız 37 gramlar hakikaten çok yüksek basınca sahipler ki bu basınç ve Uç olmayan hava şartlarında daha açık pattern ve geri tepmeye sebep oldu..
Hevi shot  materyal dışında -Özgül ağırlığı kurşundan daha ağır olan tungsten ve karışımları- Uzak mesafe fişeklerimin başında RC Camouflage gelecek İnşallah..
Selam ve saygılarımla
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 13:17:38 Gönderen: Tuncay KAHRAMAN »
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 24 Şubat 2015, 13:16:02 »
Şahane fotoğraf, elinize sağlık
Hyperfast kaç numara kaç gr, bilgi verebilir misiniz?

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #21 : 24 Şubat 2015, 15:35:35 »
Hyperfast`lar müsabaka (atış)fişekleri,24-28 gr.
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #22 : 24 Şubat 2015, 16:07:06 »
Sn.Şıracı,
Öncelikle gerek şahsım a gerekse siteye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim..
Sizden aldığımız Camouflage 34 ve 37 gramları Tahtalı avlarında denedik..Havanın soğuk ama çok uç olmadığı avlarda 34 gramları sabah erken ayaz vakitlerinde 37 gramları bol bol atma zevkine erdik..
34 gramlar Tahtalı  avında çok iyi sonuçlar verdi..Bazı hayvanların otopsisinde gördüğümüz saçma sayısına şaşırmadık değil doğrusu..
Yalnız 37 gramlar hakikaten çok yüksek basınca sahipler ki bu basınç ve Uç olmayan hava şartlarında daha açık pattern ve geri tepmeye sebep oldu..
Hevi shot  materyal dışında -Özgül ağırlığı kurşundan daha ağır olan tungsten ve karışımları- Uzak mesafe fişeklerimin başında RC Camouflage gelecek İnşallah..
Selam ve saygılarımla

izleniminiz ve paylaşımınız için teşekkürler..
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Ali ŞIRACI

• *
« Yanıtla #23 : 24 Şubat 2015, 16:11:09 »
Hyperfast`lar müsabaka (atış)fişekleri,24-28 gr.
Şahane fotoğraf, elinize sağlık
Hyperfast kaç numara kaç gr, bilgi verebilir misiniz?

HYPER FAST ;
RC CAMOUFLAGE HYPERFAST TECHNOSTEEL 34 GR
HIGH POWER- LONG RANGE
12 KALIBRE
76 MM MAGNUM KOVAN
40 MT ÜZERİ ATIŞLAR İÇİN TASARLANMIŞTIR.
Saçmalar;
Kurşun üzerine çelik kaplamadır.

ayrıca bu fişeklerde kullanılan tapalar skeet atıcılarından gelen talep doğrultusunda Hyperfast skeet fişeklerinde de kullanılacaktır.
Ali ŞIRACI-İZMİR TİCARET
RC CARTRIDGES ITALY
www.izmirticaret.com.tr
1962/İZMİR

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #24 : 24 Şubat 2015, 17:18:03 »
HYPER FAST ;
RC CAMOUFLAGE HYPERFAST TECHNOSTEEL 34 GR
HIGH POWER- LONG RANGE
12 KALIBRE
76 MM MAGNUM KOVAN
40 MT ÜZERİ ATIŞLAR İÇİN TASARLANMIŞTIR.
Saçmalar;
Kurşun üzerine çelik kaplamadır.

ayrıca bu fişeklerde kullanılan tapalar skeet atıcılarından gelen talep doğrultusunda Hyperfast skeet fişeklerinde de kullanılacaktır.

Ali bey o bahsettiğiniz Hyperfast fişekler pek kullanılacak birşeye benzemiyor  :) 1020 bar çok ciddi bir basınç,bunlardan avda 10 tane atan adamın feleği şaşar  :D
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK