Değerli Avlak forum üyeleri merhabalar;
uzun zamandır aklımdan geçen bir proje var; ancak bunu uygulamaya sokmadan önce siz dostların da fikirlerini almak istedim.
nacizane düşüncelerinizi yansıtırsanız sevinirim.
gördüğüm kadarı ile forum içerisinde olsun, ya da sosyal paylaşım sitelerindeki avcılık ve av köpeği gruplarında olsun sürekli gördüğüm konu şuydu.
Şehir dışından avcı bir av köpeği almak istiyor fiyatında her türlü anlaşıyor ancak nakliye konusunda bir sonuca ulaşamağıdı için işlem sonuçsuz kalıyor.
İnternet üzerinden gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bu nakliye işini bende dahil ya kamyon şoförlerine rica minnet onuda kabul ettirebilirsek gönderme yaptırabiliyoruz ya da kişilerin çok samimi otobüs soförü,muavin dostları olursa eğerki bunlar yoksa sonuç hüsran.
Bu nakliye işini yapan bi kaç firma ya da şahıs gördüm ya da okudum onlarda % 90 ı istanbul da. diğer illerimizde bununla alakalı bir kuruluş malesef yok.
Sonuç olarak diyorum ki bende Antalya bölgesi olarak böyle bir iş yapsam haftalık belli bir rut üzerinde özellikle avcı arkadaşlara yardımcı olmak bunun yanında cüz i miktar da fiyatları uygun tutup ekmeğime katkı sağlamak gibi bir niyete düştüm.
acaba böyle bir iş yapsak olurmu ?
TÜM DOSLARA SAYGI VE SEVGİLERİMLE.