Gönderen Konu: Avcı Arkadaşların Dikkatine !!!! DÜZELTME  (Okunma sayısı 1997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
Avcı Arkadaşların Dikkatine !!!! DÜZELTME
« : 21 Şubat 2015, 18:58:35 »
ARKADAŞLAR !!

AŞAĞIDA Kİ UYARI DİĞER BİR SEBEPTİR.

AVCILARIN YÜZÜNE GÜLÜP, YEMEKLERİNE,DAVETLERİNE İŞTİRAK EDİP,ÖNERİLERİNİ GÖZARDI EDEN,

SİZİN YANINIZDAYIZ DİYE GÖSTERMELİK MESAJLAR VERİP

AVCILARIN ALEYHİNE HER TÜRLÜ YASAYI ÇIKARDIĞINIZ İÇİN SİZİ PROTESTO EDİYORUZ

DİYE SOSYAL MEDYA DA KAYITLI ORMAN İDARECİLERİ VE GÖREVLİLERİNİ ENGELLEYİN.

AVCI ARKADAŞLAR FACE NİZE KAYITLI MİLLİ PARKLAR YETKİLİLERİ VARSA KENDİLERİNİ SİLMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.

BÜTÜN RESİMLERİNİZİ VE SİZE KAYITLI DİĞER KİŞİLERİN RESİMLERİNİ DİDİK DİDİP EDİP SONUNDA CEZAYI KESİYORLAR.

SİZ KAYITLI OLMASANIZ BİLE ARKADAŞLARINIZIN KAYITLI OLMASI SONUCU DEĞİŞTİRMİYOR.

Kusura bakmayın dikkat çekmesi açısından büyük yazdım.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 11:46:04 Gönderen: Osman DÖŞLER »
Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Erkan POLAT

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Avcı Arkadaşların Dikkatine !!!!
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2015, 19:04:50 »
haksız yere mi kesiyorlar cezayı..
Epagneul Breton

Browning B725
Franchi Affinity 3

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2015, 20:56:35 »
haklı yada haksız 500 lira ceza kesseler kimse mahkeme ile uğraşmaz öder :)
ne güzel dimi. büyük büyük yerine küçük küçük döşer dururlar. resimlerde ne zaman çekildiği yazıyormu.
he yazan makineler var tarih saati ayarlı değildi desen yada dilim sürçmüş pazartesi avı yazmışım carşamba günü çıkmıştım desen
somut kanıt olmadan ceza kesilmez. kesiyorlar işte millette uğraşmıyım ödiyim diyor.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 20:58:24 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Cemal KALENDER

• *
  • denizleri aştımda geldim
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2015, 21:19:06 »
vicdan lazım vicdan avcı olsun memur olsun fark etmez o olmayınca her şey olur gerisi teferruat dostlar ne güzel dimi kılavyenin başında yaz dur döşe kanunsunya...fesuphanellah.....
1958 şile/istanbul

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2015, 21:24:12 »
ben bu sene ocak ayı ortalarında vergimi yatırdım.
şubat ayı geldiğinde avbisten randevu almaya kalkınca lüften verginizi yatırın yazısı ile karşılaştım.
iki devlet kurumu kendi aralarında bilgi transferi yapamıyorlar vergiyi yatırmak yetmiyor birde orman
müdürlüğüne gidip bilgi vereceksin :) hiç uğraşmadım valla.
randevuda almadım avlak alanlarına girdimmi girmedimmi bilmiyorum.
sağına solunada gitsem belki sınır ihlali yaparım diye alıyordum.
ben böyle çarpık düzen görmedim.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Erkan TEKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2015, 21:32:38 »
arkadaşım son yazdığınız problem ile ilgili hukuk köşesinde paylaşımlarımız oldu malesef bu harçlar ile ilgili büyük mağduriyetler var hatta bizzat görüştüğümüz ormancı arkadaşlarda  müzdarip hukuk köşesindeki paylaşımları okuyabilirsin saygılarla
1984 ANKARA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2015, 00:23:57 »
2014-2015 kaçak Avcılıkla mücadele yılı ya :) kaçak avcı kotalarını doldurmak için internetten de çalışıyorlar :)
Helal olsun herkes kendisine yakışanı yapar, gelinen nokta da MAKULLUK sınırları aşılıyor :(
kaçak avcılar arazide cirit atıyor, ciritle avlanmak serbest sanırım :)
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2015, 01:31:11 »
Sayın Tuncay KANDEMİR beyede sonuna kadar katılıyorum .

Ayakkabılarını bile bağlayamayan ( Amerikan özdeyişidir ) insanlara makam ve yetki verirseniz , Yapması gereken vazifeyi yerine getirip , arazide dolaşıp gerçekten kaçak avlananları yakalamak yerine , internetten buldukları resimleri kanıt gösterip , resim sahiplerine ceza kesmek ve ÇALIŞIYOR gözükmek. Tam bunlardan beklenecek hareketler.

İşler iyice çığrından çıkmadan ,arka arkaya gelecek  bir kaç mahkeme kararı olmaksızın , bu elemanlar bu GÜZEL !!! l uygulamadan kolay kolay vazgeçmeyecekler gibi görünüyor. Hatta bu kafayla , yakında ördek avında kullanılan ve resim karesine giren mühre resimlerine bile , avlanmış gibi işlem yapıp , ceza gelirse şasırmamak lazım.

« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 01:35:11 Gönderen: Cömert ÖZEN »

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2015, 12:41:30 »
Herkes kendi tedbirini alsın sorun olmaz bence.. internette fotoğraf paylaşırken yanınızda avcı arkadaşlarınız olsa bile tek kişilik av olmasa bile siz yine de tek kişilik limitler dahilinde fotoğraflar yayınlayın. mümkünse fotoğrafın altına doğru tarih atın ozaman hiç bir şey yapamazlar. ha işin diğer tarafı bence vurulan hayvanların fotoğraflarını paylaşmaya da gerek yok. hatıra olarak siz de kalsın. niye sosyal ortamda göz önünde olsunlar ki ?