Ömer bey neden hep fişekler hatalı acaba? Bende sıfır getirtiğim tüfeğiniz de aynı problemi yaşadın ve tekrar gönderildi bayi tarafından. Ancak geri geldiğinde hiçbir işlem yapılmadığını gittiği gibi geldiğini gördüm. Ve kargo konısunda da sizin hatanız olan bir işlem için karşı ödemeli gönderiyoruz ok ama neden bize geri gönderirken sizde ödemeli gönderiyorsunuz? Ben 15 20 liranın peşinde değilim ama hoş değil.
Son olarak ben bu sorunlarla ilgili konu açtım ama zahmet edipte bir açıklama yazmadınız.
Sizin çok met edilen müşteri memnuniyetinize inancım kalmadı açıkçası.
Not: ben mirage bp saga özkursan fişeklerini denedim bütün fişekler hatalıymış demek !
Ziya Bey demek ki sizin tüfeğinizde gerçekten hata var. Burada "hep fişeklerde hata var" gibi bir ima asla yok. Lütfen yazılanları tekrar okuyun. Sadece hatalı fişekler bazen karşımıza çıkıyor, özellikle de uygun fiyatlı olanlarda.
Kargo ücreti konusunda sonuna kadar haklısınız. Firma adına özür dilerim. Kargoyu gönderen personelin hatasıdır. Gerekli görüşme kendileri ile sizin uyarınızın tetiklemesi ile yapılmıştır. Kargo ücretini size ödeme yapalım. Muhasebe ile görüşeceğim. Lütfen ödeme yapabileceğimiz bir hesabı
[email protected] adresine gönderin. Tamemen bizim kabahatimiz.
"Not: ben mirage bp saga özkursan fişeklerini denedim bütün fişekler hatalıymış demek !" cümlenize asla katılmıyorum. Sizin tüfekte bir hata var ki hiç bir fişekle düzgün çalışmamış.
Burada Emre Beyin başına gelen sadece ilk atışında yaşanmış ve yüksek ihtimalle fişek kaynaklı. Burada benzer şeyler test atışlarında başımıza geliyor. En düşük seviye fişekler ile test yapıyoruz ki zaten ucuz fişek ile çalışan tüfek her fişek ile çalışır.
Saygılarımla