Gönderen Konu: armsan paragon  (Okunma sayısı 7386 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuna ERDOĞAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
armsan paragon
« : 15 Şubat 2015, 21:04:45 »
Sevgili abilerim ve değerli arkadaşlar bu sene ruhsatlı avlanacağım ve bir tüfeğe ihtiyacım var ve paragon düşünüyorum sizce nasıl paragon veya armsan tüfeklerini kullananlar memnunmu görüşleriniz benim için çok önemli iyi akşamlar.
1992 MARAŞ

Çevrimdışı Tuna ERDOĞAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: armsan paragon
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2015, 11:00:12 »
Abim teşekkürler galiba paragon alacağım aylardır araştırıyorum çok kararsızım ama tercihim paragon olacak tabi avdaki performansı önemli ama avcıyla uyumu da çok önemli elime oturan en iyi tüfek paragon çıktı avda da iyi olur inşallah.
1992 MARAŞ

Çevrimdışı Hakan ATASOY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2015, 14:09:05 »
Yeni tüfek çalışma sistemi açısından farksız.Güzel bir kinetik tüfek otomatikte en ideali olur.Stoeger ya akdaş gibi az çok denenmiş markalar iyi iş çıkarabilir.Ama tufeği ruhsata işletmeden once denemek lazım.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 19:39:19 Gönderen: Hakan ATASOY »
Bu memleket tarihte Türktü, bugün de Türktür ve ebediyyen de Türk olarak yaşayacaktır.Türkiye Türklerindir! Ne mutlu, Türküm diyene!1980 BURSA

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2015, 09:58:57 »
tunahanım panemo ve paragon namlu iç çapı geniş tüfekler.brovnıng back bore takliti ikiside.namlu geniş şokları uzun.aynı brovnıng gibi avı canlı düşürme problemiyaşıyorlar..yerli stoeger alacaksın keyfine bakacaksın
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2015, 12:10:41 »
tunahanım panemo ve paragon namlu iç çapı geniş tüfekler.brovnıng back bore takliti ikiside.namlu geniş şokları uzun.aynı brovnıng gibi avı canlı düşürme problemiyaşıyorlar..yerli stoeger alacaksın keyfine bakacaksın
Bir sorum olacak, eski ustalar kendi doldurduğumuz fişeklerin uygunluğunu test ederken taşa ateş etmemizi söylerler di Ve saçmanın kalay mı yoksa tomurcuk mu çıkardığını sorarlardı buna göre saçma barut ayarı yapardık acaba böyle bir deneme yapanınız var mı?
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2015, 12:16:59 »
Paragon bence o fiyatı hakeden bir ürün değil.phenoma serisinden sadece estetik manada farklı çalışan aksam ve temelde aynı.inanın yivsiz tüfekte yerli işi tam bir şans.av ekibimde 5-6 kişi armsan ın değişik çapta 12-20 ürünlerini kullanıyor canlı düşürme  gibi sorunlar minumum gözlemliyoruz.avlanılacak bölgenin iklimi rakımı fişek seçimi çok önemli.kısa sürede tecrübe etmek zor eskilerin deyimi ile "otunu bulmak lazım"
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2015, 18:06:27 »
cengiz bey stoeger m3000 i bir sezondur aktif kullanıyorum.3 koli fişek atmışımdır..inanılmaz memnun bıraktı beni.uzak mesafelerdeki atışlarımda ben dahil arkadaşlar şaştı kaldı.hatta franchı kullanan arkdaşlar tüfeklerini satmayı düşündü.genel olarak pek estetik değil ama avdaki performansı anlatamam.hele rc s4 fişekle yada fiochi ile benelliyi asla aratmıyor.ahşap modelini kullanıyorum ama keşke sentetik alsam iyi olacaktı..
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Tuna ERDOĞAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2015, 17:50:03 »
abi galiba stoeger alacağım ama dediğin  FRANCHI AFFINITY te övgüler iyi onuda düşünmeye başladım ikisinden birisi olacak yani kararım kinetik sistem.
1992 MARAŞ

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2015, 19:02:51 »
sonunda doğruyu buldun tunahan.ama bence iwa ve  istanbul av fuarını bekle onlarda bakalım yeni ürün olacak mı
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Tuna ERDOĞAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 19 Şubat 2015, 22:00:14 »
Abi senin dediğin gibi zaten öyle yapacağım acelemiz yok temmuza kadar zamanı var hangisi hoşumuza giderse beraber gider onu alırız.
1992 MARAŞ

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2015, 10:40:51 »
abi galiba stoeger alacağım ama dediğin  FRANCHI AFFINITY te övgüler iyi onuda düşünmeye başladım ikisinden birisi olacak yani kararım kinetik sistem.
Franchi affinty ıle stoger m3000 arasında sadece ısım para görunus farkı var gerı kalan herseyı aynı aralarında pek bı fark yok vede o kadar para vermeyede gerek yok ıkısıde hemen hemen aynı sılah tercıh sızın saygılar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2015, 09:25:54 »
al bir tek kırma olsun bitsin yahu .. :D alacağın her ne olursa olsun at avrat silah ...önce ruhun sevsin ruhuna hitab etsin aynı ten uyumu derler ya hani onun gibi git bak incele eline al yüzüne al omzuna tak bak bende ilçedeyim burda bir sürü tüfek varken bayii arkadaşıma yeni gelen katologlara baktım içlerinden biri hişşt dedi bana bende kız allan pullan gel gel yanıma dedim geldi memlekette 2. yok neden ? sevdim ruhum sevdi allah razı olsun akdaşdan tüfeğimde sorunsuz geldi aldım memnunum burda marka vs önemli değil senin olacak birşeye ben nasıl yorum yazayım ? stogermi stoger al franci mi onu al neyi seversen onu al

Şiir gibi olmuş. Ama makamında :)
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Ö.Furkan ATA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 16 Eylül 2015, 19:35:53 »
Armsan Paragon Slug namululu silahımla atış videosu çektim.Beğenilerinize sunarım.

1994 İSTANBUL