Bir aralar bir jandarma astsubayı ile sohbet ediyorduk..çok ilginç bir şey söylemişti..''yaşadığın şu bölge ne kadar güzel turizm bölgesi,insanlar çalışkan ve samimi değilmi Ahmet?ancak bizim karşılaştığımız olayları duysan aileni dışarı bile göndermek istemezsin,aranızda masum olmayanda çok malesef'' demişti..bayağı bir süre bu sözler aklıma takılmıştı..bir hırsızlık olayıyla karşılaşmıştım,aynı astsubay olayı ekibiyle aydınlattı ve hırsızlar yakalandı,olay yerinde tatbikat yaptırıyorlar,bende yaklaştım iyice,hırsızın nasıl bir insan olduğunu yakından göreyim diye..koca adamlar savcıya ağlanıyor,mahkemeye çıktık,adamlar bir ifade veriyor sanki ben çalmışım onlar beni yakalamış..avukata döndüm,bunlar ne diyor dedim..korkma onlar içeride Türk ceza kanunu okuyor dedi..doğrusu ben hiç okumamıştım..ihtiyaçta duymamıştım..ama arkadaşlar şunu öğrendim,Allah (cc) bu tür ş...fsizlerden tüm sevdiklerimizi ve bizi korusun..Bu vesile ile bu kızımıza Allah tan (cc) rahmet ,acılı tüm ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum..