Gönderen Konu: LUTFEN DİKKAT.....  (Okunma sayısı 1851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı A.Hamdi BAYHAN

• Müdavim Üyemiz
LUTFEN DİKKAT.....
« : 15 Şubat 2015, 01:04:30 »
Değerli arkadaşlar abilerim kardeşlerim Manisa Soma dan Ercan HOŞER diye biri var bu sahisa dikkat edin kopek satis bölümünde bakiyor kopek ayirttiriyor sözler veriyor ve alma günü geldiğinde ne telefonu aciyor nede ulaşabiliyorsunuz. Bu sahis insanlarla dalga geçiyor dikkatli olun ciddiye almayin bu sahisi yönetici sayin Özhan abi bu kişiyi banlasan çok iyi olur...
Ahmet Hamdi BAYHAN      BALIKESİR
POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLERİ VE YETİŞTİRİCİLERİ DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBESİ
0531 498 36 50

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: LUTFEN DİKKAT.....
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2015, 08:56:15 »
Ercan HOŞER bey sitemiz üyesidir ve bu iddaa'ya cevap hakkı olduğundan dolayı konu içerisinde,karşılıklı saygı kurallarını ihlal etmeden gerekli açıklamalar yapılabilmesi için konu açık kalacak daha sonra konunun gidişatına göre site yönetimi kanaat kullanacaktır.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2015, 11:13:59 »
Valla ahmet kardeşim öle şahislar cok benimde başima geldi ama akillandik artik kapora alacan yoksa olmaz
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2015, 00:52:07 »
Mustafa abi guveniyosun bide yakin mesafe 80 km ilk mesafe gel al diyorum paran yoksa bedava al dedim silinti yok ama dalga geçer gibi ben yola ciktim sen yavruyu getir diyor ve ben yavruyu almaya 100 km ilk mesafeye gidip alip geliyorum ve daha sonra teli bana acmiyor kapatiyor. Birşey vardır insanlarla dalga geçmek yerine alicaksan alicaksindir almiyacaksan ararsin ben alamicam bilgin olsun sen bir baskasina değerlendirme isteyen olursa ver dersin adam gibi bu şekilde yapilmasi hic hoş bir durum değil. Benim canimi sikan durum ayni yavrulardan kendime ayirdigim dişiyi de 1 ay sonra ilana koyuyorum bana mesaj atiyo elinde yavru varsa almak istiyorum diye o zaman bu konuyu yazma gereği duydum. Baskalarinada ayni şeyleri yapmasini istemiyorum boşuna vaktinizi boyle insanlara harcamayin lütfen arkadaşlar...
Babada telden ulaşamamış benim tel sürekli acil ve herkes bana ulaşabilir profilimde ve imza bölümünde telefon numaram var eğer aramak isterse ulaşabilir.
0531 498 36 50

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2015, 09:09:46 »
Dün sabah Ercan bey'in sosyal medyada adresini buldum ve kendisine özel mesaj ile durumdan haberdar ederek konuya açıklık getirmesini rica ettim.
Bunun üzerine siteyi ziyaret etmiş fakat konuyu okumasına rağmen cevap yazmaktan imtina etmiştir.
Bu sebepten dolayı Ercan HOŞER beyin üyeliği sonlandırılmıştır.

Ercan bey günaydın. Aşağıdaki linkte sizin ile ilgili bir konu açılmış konuya cevap yazma hakkınız olduğundan dolayı size bu iletiyi yolladım.
Lütfen konu hakkında düşüncelerinizi sitemiz içerisinde genelden veya yönetim kadromuza bilgi veriniz.

http://avlakforum.com/forum/kisisel-sikayetler-tartismalar-bolumu/lutfen-dikkat-177362/
LUTFEN DİKKAT.....
avlakforum.com
Konuşma Sonu
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 09:35:12 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2015, 02:06:29 »
Ozhan abim basta sen olmak üzere tüm avlak ailesine tesekkur ediyorum ilginizden dolayi .....
0531 498 36 50