0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir organizasyon olmuş tebrik ederim. Umarım bir sonraki ava popülasyonu dengelersiniz Bu aralar bir red dot almayı düşünüyorum da fotolara bakarken red dot ilgimi çekti. Acaba markası ve modeli nedir? Memnun musunuz?
Yer fisdigimi bu topladiginiz.Çiğdem deriz biz keklikler yer. Bu yer fisdigina cigdemine cok sever keklikler.Bol kara camim olduğu yer.Kastamonu çok Kastamonulu Orman işlemiştir.Yanlismi biliyorum. Kastamonulu kardeşler.Benim çocukluğumda motor destere yoktunKolastarla cam keserlerdin.Katirlarla öküzlerle islenen tomruklari sürütme yaparlar'din.Heygide günler.Ne tiraktör vardin ne motor testereVardin.Kolastar.ustura gibi kesen baltalarla orman islerlerdin
Her yere sizin gibi avcılar lazım. Helal olsun .Kırklareli'de de çok domuz vardı. Bu sene memlekette nüfus patlaması yapmışlar.
Atagan kardeşim, domuz avı öyle acayip bir avdır ki büyük bir hevesle sabah bek yerine gider oturur beklersin. Ardından bir kaç saat geçer ilk bağlakta bir şey çıkmaz 2. Bağa gidersin. Belki bir iki domuz vurulur oda kime kısmet... Ardından beklediğin yerde kıyafetin uygun değilse iyi bir üşürsün, vel hasıl köpekler bir domuzun peşinden gideeeer ve kaybolur avda böyle biter:) Nasip kısmet işinin tavan yaptığı bir spor. Siz en azından faydalı bir işe dahil olmuşsunuz ne güzel.