Uzunca bir aradan sonra merhabalar arkadaşlar
yaz tatilinin başında tüfeği fabrikaya gönderdim ve namlu ölcümündeki değer 18.20 olduğundan saçmanın namludan çıkış hızı çok olduğu için canlı düşme gitme problemi yaşıyormuşum.(ben armsanın yalancısıyım) namluyu standart ölçü olan 18.40 iç çaplı namlu ile değiştirip tüfeği bana gönderdiler.3 tane büyük ördek nasip oldu şu ana kadar malum kıtlık var bu yıl, canlı düşen olmadı. ölü düşen ördekleri Kafa ve boyun ağırlıklı saçma aldıkları için değerlendirrme dışı tutuyorum ama
sizlerle bu seneki başka bi otopsi raporunu paylaşmak istiyorum
hava sıcaklığı -3 derece. rakım 300metre civarı. fişek bp f2classıc 34gr 5 numara.30metre civarından çamurcun ördegini yan tarafımdan gecerken vurdum ördeğin sağ tarafından 13 delik, solda gene 13 delik, iki tarafın delik desenleri de aynı
. isabet eden saçmaların hepsi karşıdan çıkmış gitmiş. tüfek meşhur phenoma carbo 71cm namlu 3nolu şok takılı
otopsi sonucu şaşırıp kaldım beklentim 2 veya 3 saçmayı karşıdan çıkmamış haliyle görmekti.
sezon sonunda otopsiler sonucu tüfekle ilgili son kararımı siz değerli avlak üyeleri ile paylaşacağım