yassahhhh,...
sayın gönüldaşlar sitemiz emektarları ve arkadaşlar çook yazdı çizdi söyledi anlattı meydanlarda protestolar eylemler yapıldı daha öncede söyledim yine söylüyorum ,..
BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİMİZ
ankara daki son ayak oyunları sergilenen eylemin pasifezasyonu yasal eylemimizin örnek teşkili zaten, avcı yanlızdı ve yanlız kalacak,..
kamil beyde tepkisini istifa mektubu ile ayhak başkanlığını bırakarak kendince son noktayı koydu eee.. buda tepki tabidirki,..
ama bu ötekileştirme oyunları ne zamana dek sürer, taaa'ki birlik olup tek yumruk haline gelene dek,..
bizi gerçek avcı olandan başkası anlayamaz anlatamazda,..
sorunlar aşikar av camiasıda bakanlık yetkilileride her şey biliniyor aslında , sorun belli fiiliyatta bulunmak gerek ama bizim camiamız bananeci ve pısırık olunca sitede ve sosyal sitelerde didinen uğraşan destek verenlerin sayısı belli o kişiler duyarlı ve gerçek avcılar aslında ama azınlıkta olunca sayı önem teşkil etmekte hal böyle oluncada üçbeş yazan söyleyenle didinen uğraşanların emekleri heba olup havaya uçuyor ve bu noktadan sonra bir yere varamadığımız ortada,..
güzel günleri camiaca yaşamak dileği ile diyorum, kısaca sözün bittiği yer,..
uyuma uyutulma avcı,..
saygılarımla.