Gönderen Konu: MİLLİ PARKLARIN İSTANBUL TOPLANTISINDAN  (Okunma sayısı 7107 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
MİLLİ PARKLARIN İSTANBUL TOPLANTISINDAN
« : 11 Şubat 2015, 12:32:53 »
MİLLİ PARKLARIN İSTANBUL TOPLANTISINDAN.
ARTIK SERBEST YER YOK. YA İZİN ALACAKSIN YA DA AVLANMAYACAKSIN.
İSTANBUL İÇİN BELİRLENEN AVLAKLAR RESİMDE.
EN GARİBİ İLÇE VE İL AV KOMİSYONLARININ RAPORLARI DAHA NETİCELENMEDEN VE ESKİ SEZON BİTMEDEN ADAMLAR 2015-2016 SEZONUNU BELİRLEMİŞ.

AVCILARIMIZ HALA BAŞKA DÜNYADA

Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Atilla KORKMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: MİLLİ PARKLARIN İSTANBUL TOPLANTISINDAN
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2015, 12:34:49 »
tamam işte heryer kotalı olacak.
1969 ankara B-80 / FP 1201

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2015, 14:46:53 »
diğer iller için belli mi nerden bakabiliriz
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
İstanbul a Avlakları hayırlı olsun avbis avbis kullanın
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2015, 20:11:33 »
İstanbul a Avlakları hayırlı olsun avbis avbis kullanın

Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Cemal KALENDER

• *
  • denizleri aştımda geldim
Ynt: İstanbul a Avlakları hayırlı olsun avbis avbis kullanın
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2015, 13:00:31 »
yazık valla demekki dürüst insanlara avcılık yapmak yasaklanıyor gibi şimdi bizim evin olduğu bölge genel avlak oldu ha avbis den izin almadan evden av tüfeği ile çıkmak yasak öylemi nasıl olacak bu yetkili birileri açıklama yapsın "ben yaptım"la olmaz bu biline
1958 şile/istanbul

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2015, 20:47:28 »
 yassahhhh,...

sayın gönüldaşlar sitemiz emektarları ve arkadaşlar çook yazdı çizdi söyledi anlattı meydanlarda protestolar eylemler yapıldı daha öncede söyledim yine söylüyorum ,..

BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİMİZ

ankara daki son ayak oyunları sergilenen eylemin pasifezasyonu yasal eylemimizin örnek teşkili zaten, avcı yanlızdı ve yanlız kalacak,..

kamil beyde tepkisini istifa mektubu ile ayhak başkanlığını bırakarak kendince son noktayı koydu eee.. buda tepki tabidirki,..

ama bu ötekileştirme oyunları ne zamana dek sürer, taaa'ki  birlik olup tek yumruk haline gelene dek,..

bizi gerçek avcı olandan başkası anlayamaz anlatamazda,..

sorunlar aşikar av camiasıda bakanlık yetkilileride her şey biliniyor aslında , sorun belli fiiliyatta bulunmak gerek ama bizim camiamız bananeci ve pısırık olunca sitede ve sosyal sitelerde didinen uğraşan destek verenlerin sayısı belli o kişiler duyarlı ve gerçek avcılar aslında ama azınlıkta olunca sayı önem teşkil etmekte hal böyle oluncada üçbeş yazan söyleyenle didinen uğraşanların emekleri heba olup havaya uçuyor ve bu noktadan sonra bir yere varamadığımız ortada,..

güzel günleri camiaca yaşamak dileği ile diyorum, kısaca sözün bittiği yer,..

uyuma uyutulma avcı,..
saygılarımla. 
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 20:52:21 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Serdar BURAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 16 Şubat 2015, 09:59:39 »
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? .........
Serdar BURAK
1979 Çan ÇANAKKALE 05326570506 Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #7 : 16 Şubat 2015, 19:28:33 »
..................................................
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2015, 11:57:13 »
 istanbulda arazisi devlet veya genel avlak olanı varmı,..?

dkmp veya mak bu arsa sahiplerine paramı verecek kotamı verecek,..

arazi veya arsa sahiplerinin yerinde olsam hergün avbisçilere edevletten arz-ı endam duygu ve düşüncelerimi memnuniyet ve şikayetlerimi yollardım.

elbet kayıtlara geçip ne oluyor yahu diyen biri çıkar mı ?.. acaba,   ..! ...?..

yoksa hal böyle gelmiş devletlim ne derse o olur der geçer gidermiyiz,...

meeeee, ... meeee... seslerimi gelecek,.. o,  ne?... :o

allah sonumuzu hayretsin ..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Ziya ŞENEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2015, 15:36:56 »
Arkadaşlar her yer aynı oldu. sakarya kocaeli hep aynı artık akşamdan avbis başında bekleyeceğiz ki kota alalım. bunun sonu özel avlak gibime gelmekte yabandaki bu konuya yıllardır bir tarafını sokanlar devletin arazisini özel avlak yapıp nemalanacak bu yıllardır ince ince ördükleri bir dokuma sırayla her şey geliyor. Avcıların birlik olmadıkça sonu gelmekte av artık zengin işi olacak.
Ziya ŞENEL
1977 KOCAELİ

Çevrimdışı Murat ÇAKAN

• Müdavim Üyemiz
  • CMAS**MONITEUR INSTR. FLIGHT ENGİNEER INSTR.
« Yanıtla #10 : 19 Şubat 2015, 00:45:57 »
Tuncay abi, bu akşam bu durum için değerli ilhan abiylede konuştum (ilhan hoca) durumun malum çok iç açıcı değil, ellerinden geleni yaptıklarınıda biliyorum, fakat işin siyasi boyutuda olduğunu düşünüyorum, yoksa şahsım adıma bu durumun heleki istanbul için çözüleceğini sanmıyorum. Bilinmesini isterimki kocaeli içinde avbis çalışması şuan yapılıyor ve yeni sezonda yeni haritalarda avcı dostların karşısına karşımıza çıkacak.
Murat ÇAKAN 1980 BALIKESİR/HAVRAN-KOCADAĞ KÖYÜ 0543 405 1771

"KOCADAĞLI ÇAKAN TEAM_10''
                                                    ''SETTER''

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #11 : 19 Şubat 2015, 01:54:16 »
Biz karadeniz den 2-3 yıldır yüksek sesle dile getiriyoruz ancak birileri bu işlerden ya memnun yada dünyadan haberi yok :(
destek yok, avcılar yok, memnuniyet var sanırım :(  !!!
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Okan YILMAZ

• *
  • Domuz takla attımı o iş bitmiştir..
« Yanıtla #12 : 19 Şubat 2015, 10:00:51 »
Kıymetli, çok değerli abilerim kardeşlerim avbis gibi saçma bir sistemi gözlemlediğim kadarıyla ben dahil kimse istemiyor. Hiçbir avcı istememesine rağmen neden hala diretiyorlarki böyle bi sitemi? İllede avbis olacaksa belirli bölgelerde olsun düzenli salımlar yapılsın ama avcılarda istedikleri yerde rahatca avını yapabilsin. Ben kendi adıma konuşuyorum üzerime düşen ne varsa seve seve yaparım  >:(
  • 104-A Mallard 71
  • Ata Arms Sp Nikel 71
  • Baikal IJ 58 MA
  • Winchester Sx4
BABAM'dan miras bana bu sevda!

1993/Isparta

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 19 Şubat 2015, 10:01:52 »
Biz karadeniz den 2-3 yıldır yüksek sesle dile getiriyoruz ancak birileri bu işlerden ya memnun yada dünyadan haberi yok :(
destek yok, avcılar yok, memnuniyet var sanırım :(  !!!

memnun olana,...

onlara hava hoş tabii,..

siz, biz ve onlar havanda su döveriz hal böyle olunca, duyarsız bir toplum olduk gittik velhasıl.

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 19 Şubat 2015, 12:48:31 »
Bu sistemle avcının başİ çok belaya bulaşır.Ben imzadan kaçıp banane diyenleri silip attım kendi adıma.Avbis denen saçmalıktan iki kez randevu aldım çulluk için herzaman gittiğim meraya.gördümki kontrol falan yok hepsi şimdilik fasarya,ancak sistemi getirdiklerinde bekleşen aç kurtlara devredecekler kesin işte ozaman ortalık yangın yerine dönecek.Ben milli parkların bu işi kendisinin becerebilecehine inanmıyorum,yap işlet devret modeli ile peşkeş çekilecek.

o peşkeş varya ,

bizim toplumun kanına işlemiş kanına bir virüs gibi ondan ona yayılıyor.

senin adamın benim adamım zihniyeti ''biz'' kavramı olmaksızın yaşıyorlar.

biz avcı camiası olarakta bu yüzden tek yumruk olamıyor ve üzerimizden onlarca sülükle dolanıyoruz ya,.. ;)

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Oğuz BABAÇOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 28 Şubat 2015, 15:11:52 »
Allah belanızı versin ne diyeyim. Belgeli avcıya her şey haram bohçacıya gün doğdu. 80 darbesinde aynı şeyi balık avı için yapmışlardı. Karakoldan izin almaksızın tekneyle denize açılamıyordun. Komutan bir şekilde yoksa balık çantanı alır geri dönerdin. Yahu bu askeri darbe idaresinin uygulamasıydı. Sadece balık avı için geçerliydi. Bir de kendileri sivil yönetim olmakla, askeri döneme karşı çıkmakla gurur duyuyorlar. Bu darbe dönemi uygulamalarıyla sivil dikta kurdunuz. Allah hepinizin cezasını versin. Bu avcıların bunca zaman ekmeğini yediniz Milli Parklar yediğiniz ekmek haram olsun...

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 28 Şubat 2015, 16:32:00 »
Süleyman Şişman çulluk avlar istanbulda bizde seyrederiz yaban tv'de nolucak yav..  ;D her dediğim yanlış anlaşılır eksi manyağı yaparsınız genede..dayanamıyorum..bunların hepsi başımıza ne geliyorsa yaban tv'nin başının altından çıktı..hala facebookda yaban tv nin sayfasını inatla ısrarla beğenen,DR Ali Ömer Borovalı gibi adamları arkadaş listesine ekleyen onlarla resim çekilen ve yaptığının bir mataf olduğunu zanneden boş kafalı insanlar var..yaban tv kızacak diye Bursa Fuarında stand açmayan silah üreticisi firmalara zaten girmiyorum yaban çalışanlarına satarlar artık tüfeklerini..

belgeleri iptal ettirmeye başlamadan önce avcılara şunu söyledik izlemeyin şu lanet kanalı..reyting yapmasınlar,para kazanmasınlar ..alışveriş yapmayın 2 adi çizme bi yamalı pantalonumuz bırakın olmayıversin dedik inatla alışveriş yaptılar..torbası 90 liraya çok daha kaliteli mamalar varken gittiler torbası 120 liraya dandik yaban maması aldılar..artistik yapıcak ya hani illa....özel avlağa koşturup gitmemiz için sezonu geç açıp erken kapatıyorlar özel avlağa gitmeyin 5 kuruş kazanmasınlar dedik koşturup gittiler ısrarla..kabahat milli parklarda değil bizde..şimdi yapacak en son çare belgeleri iptal ettirmekte kaldı artık..gün gelecek yalvarır hale gelecekler avcılara..devlet bu iş için kesesinden bütçe ayırmıyor..bizim ödediğimiz paralarla bizim başımıza bela oluyor bu milli parklar olsun Merkez AV Komisyonu olsun..bu forumu takip etmeyen Türk Avcısı yok gibi hemen hemen..öyle sokağa çıkmakla eylem yapmakla olmuyor ne yaparsanız yapın dinlemezler..Yatağan Termik Santrali işçileri ustaları ustabaşıları sendika yetkilileri kendilerini zincirledi kapıya ne oldu..satılmadı mı Termik santrali..kim tınladı..istersen meydanda kendini yak..yapılacak tek şey..komple Tüm Belgeli avcıların belgelerini iptal ettirip vergi yatırmaması ..vergi pul parası ve ava çıkan olmayınca bi kaç yıl ne milli parklar kalır ne yaban tv ne de özel avlak..

The following users thanked this post: Cemal KALENDER

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2015, 17:30:15 »
Bu avlakları ve avlanma kurallarını DKMP belirliyorsa, MAK neden var Avcı kurumları neden var,
hani kim takar MAK başkanını, avcı kurumlarını, DKMP ne derse odur demek, ama biz sizin ne neyi ne kadar bildiğiniz konusun da DERİİİİİN şüpheler taşıyoruz,
yasal avcılar avlaklara baka kalacak :) istanbul memnun yurdum avcısı memnun :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2015, 17:38:14 »
 temsilde hata olmaz,

sayın gönüldaşlarım.
 bu ülkede ,kış uykusuna yatan dört ayaklıdan bile daha uzun uyuyan tek varlık var ;

''UYKUDAN UYANMAYAN BU VARLIK, AVCI MİLLETİ İÇERİSİNDEKİ UYUYANLAR TAYFASIDIR''

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Cemal KALENDER

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 05 Mart 2015, 17:41:04 »
Allah belanızı versin ne diyeyim. Belgeli avcıya her şey haram bohçacıya gün doğdu. 80 darbesinde aynı şeyi balık avı için yapmışlardı. Karakoldan izin almaksızın tekneyle denize açılamıyordun. Komutan bir şekilde yoksa balık çantanı alır geri dönerdin. Yahu bu askeri darbe idaresinin uygulamasıydı. Sadece balık avı için geçerliydi. Bir de kendileri sivil yönetim olmakla, askeri döneme karşı çıkmakla gurur duyuyorlar. Bu darbe dönemi uygulamalarıyla sivil dikta kurdunuz. Allah hepinizin cezasını versin. Bu avcıların bunca zaman ekmeğini yediniz Milli Parklar yediğiniz ekmek haram olsun...

BEN BİRGÜN OLSUN HEBA OLAN VE BENDEN GİDEN YERİNİ BULMAYAN VERGİLERİ HELAL ETMEDİM ONLARA USTA,..

oğuz hocam bunlar güzel günler bana inan.

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 05 Mart 2015, 17:45:55 »
Süleyman Şişman çulluk avlar istanbulda bizde seyrederiz yaban tv'de nolucak yav..  ;D her dediğim yanlış anlaşılır eksi manyağı yaparsınız genede..dayanamıyorum..bunların hepsi başımıza ne geliyorsa yaban tv'nin başının altından çıktı..hala facebookda yaban tv nin sayfasını inatla ısrarla beğenen,DR Ali Ömer Borovalı gibi adamları arkadaş listesine ekleyen onlarla resim çekilen ve yaptığının bir mataf olduğunu zanneden boş kafalı insanlar var..yaban tv kızacak diye Bursa Fuarında stand açmayan silah üreticisi firmalara zaten girmiyorum yaban çalışanlarına satarlar artık tüfeklerini..

belgeleri iptal ettirmeye başlamadan önce avcılara şunu söyledik izlemeyin şu lanet kanalı..reyting yapmasınlar,para kazanmasınlar ..alışveriş yapmayın 2 adi çizme bi yamalı pantalonumuz bırakın olmayıversin dedik inatla alışveriş yaptılar..torbası 90 liraya çok daha kaliteli mamalar varken gittiler torbası 120 liraya dandik yaban maması aldılar..artistik yapıcak ya hani illa....özel avlağa koşturup gitmemiz için sezonu geç açıp erken kapatıyorlar özel avlağa gitmeyin 5 kuruş kazanmasınlar dedik koşturup gittiler ısrarla..kabahat milli parklarda değil bizde..şimdi yapacak en son çare belgeleri iptal ettirmekte kaldı artık..gün gelecek yalvarır hale gelecekler avcılara..devlet bu iş için kesesinden bütçe ayırmıyor..bizim ödediğimiz paralarla bizim başımıza bela oluyor bu milli parklar olsun Merkez AV Komisyonu olsun..bu forumu takip etmeyen Türk Avcısı yok gibi hemen hemen..öyle sokağa çıkmakla eylem yapmakla olmuyor ne yaparsanız yapın dinlemezler..Yatağan Termik Santrali işçileri ustaları ustabaşıları sendika yetkilileri kendilerini zincirledi kapıya ne oldu..satılmadı mı Termik santrali..kim tınladı..istersen meydanda kendini yak..yapılacak tek şey..komple Tüm Belgeli avcıların belgelerini iptal ettirip vergi yatırmaması ..vergi pul parası ve ava çıkan olmayınca bi kaç yıl ne milli parklar kalır ne yaban tv ne de özel avlak..

yıllardır yazarım şahin bey,

silin bu yabanı tv yi listenizden seyredilen mekanada girmem.

avcı olan avcı seyretmez onla bunla fuarlarda resim vs. çektirmez rezalet tv. ile işim yok.

saygılarımla.

not: istediğiniz kadar eksi atabilirsiniz bu bana ait düşüncedir.

tekrar saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Adem KARACAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 05 Mart 2015, 19:38:13 »
Denetleme mekanizması olacaksa tamam ama hicbirsey yok köylü avlaniyor bohcaci avlaniyor avlaniyor.sende avcunu yala belgeli avcılık hikâye alayli yola devam edecek bu gidişle profesyonellik hevesimiz var ama karşımızda acemi adamlar allah sabır versin
  • Huğlu 104 A 76 namlu 1/3
Adem KARACAN
1982 Cihanbeyli   LİMİT VİCDANDIR.  AVCI VİCDANSIZ OLAMAZ.

The following users thanked this post: Cengiz ÖNGÖREN

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 05 Mart 2015, 20:23:06 »
bu sene harcı mı yatırdım seneye hepsi iptal.eski usul kaçak güreşe devam.tepki veremiyoruz malesef.bu da milli parkları dahada cesaretlendiriyor.parayla rezil olmak böyle bişey herhalde....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ferdi ORTAÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 23 Mart 2015, 00:52:58 »

sonuna kadar katılıyorum abı belgeler ıptal  madem bohcacılar rahat bızde kacak avcı olalım bızden vergı alamayınca onlar dussun pesımıze yoksa ne ogula ne de toruna mıras kalır sevdamız
Ferdi ORTAÇ
1980 İSTANBUL