Gerçekten birlik olunursa sorunların büyük bir bölümü aşılır. Bir de belgesiz kaçak avlanmanın önüne geçilmesi gerekmekte.
sayın bozkurt bey ,
bu adamların derdi belgesiz bohçacı veya usulsüz av yapan legal avcıyı avlamak ceza yazmak,
yukarıdaki hasan beyin verdiği örnek üzere vizesini yaptırmayan legal avcı illegal duruma düşüyor iki ördek avladı diye eee,.. tabi birilerinin gücü hep bize yetiyor , neden yine cezai müeyyede uygulayan kurumun kuralsız kurallarından ötürü,.. harcını yatır fakat ormana gidip dkmp den vizeletme yine suç ,.. işte bu yüzden hep söyledim yine söylüyorum ve söylemeye devamda edeceğim
MANTIĞIN BİTTİĞİ YERDE MAK VE KARARLARI BAŞLAR. Bu çelişkiyi onlar bilmiyormu biz dahamı hakimiz konuya biz süper zekayızda onlar geri zekalımı,..?.. yok işin aslı bana göre bilerek yapıyorlar ikilemler hep olsunki ceza için, yoksa sebepsiz yazamayız diye , harçlarla aslında bizim işimizde yok maliye ile alakalı bir konu yok fakat yıllardır bu bizden tahsili yapılan bir konudur,.. bu sene yetişmemiş 2015 kararlarına seneye kalkacakmış mış... yıllardır dinlerim aynı teraneyi inşallaha maşallaha kaldı zaten iş,.. yokki aramızda bize avcı olarak sahip çıkacak adam gibi avukat hukukçu şöyle dişli zehir zemberek tuttuğunu koparan onca yıldır yatan maliyeyle harç işi 5 yılda bir ruhsat için maliyeye gidecek olan avcı her yıl maliyeye yivsiz tüfek harcı yatırıyor neden diye kimin aklına geldi saysak 150 bin belgelide 5 bin bile çıkmaz vs, vs.
zaten provakasyonlarıda hazır birilerinin avcı tü kaka katil olarak tanıtılmakta, kendini anlatmak için yine ses sosyal medyadan duyarlı avcılardan gelir . ahmet çakal tuu allah kahretsin der yonca avcimik bile laf söyler dkmp lig maçlarına bilboardlara avcı kafana göre avlanma der hepimizi legal illegal aynı potada eritirler biz camia olarak ahipsiz ve yanlızız hem öksüz hem yetimiz ama inançla azinle doğruları anlatıp öğretmeye çalışmalıyız yarınlar için gelecek nesil için daha düzenli bir hayatı yaşamak için uğraşacağız.
tek aşmamız gereken ana tema şu, bizde camia olarak birliktelik yok tek vücut olamadıkça bize daha çok semer vuran olacaktır mantık değişmez ise yüz yıl sonrada aynı olacaktır idda ediyorum hatta, bu satte aynı yüz yıl sonrada o saatte aynı olacaktır ''millet çıkar aya , biz yürürüz hala yaya'',..
mersinden saygılarımla.