0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen ogle Ersan abi hunder deluze bende onu beyendim 66 namlu alicam- 71 M3000 var zatenhttp://www.akus.com.tr/urunler/ust-alt-cifte-av-tufekleri/hunter-deluxe/ben aramadim ama bundan yaklasik 2-3 hafta once email attim ve hemen Ufuk USTA beyden geri cevaplar aldim, ben uzerinde degisiklikler istedim mesela iki namlu birlesimi izgarali olabilirmi diye nasil isterseniz yapariz dediler, ben yurt disinda yasadigim icin emaille ulastim yazin gelince insallah alicam aksuta karar verdim
Oner kardeşim ben de kara parlama avlar da kullanmak için superpose araştırıyorum M 3000 lerimizin adresi göl avları . Bende Akus üzerinde duruyordum birileri hatta çoğu üstatlar ısrarla Yıldız süperposeyi tavsiye ediyor Geçenlerde ben şimdi isim vermek istemiyorum avcı bir televizyon proğram yapımcısının yıldız superposes'ni gördüm gravür2 modeli tüfeğinden çok memnun sende araştır bi derim Ben birkaç gün içinde Burdura gidip bizzat fabrikada inceliyeceğim sonuçları bildiririm
Akus hunter deluxe meneviş gövde 71cm namlu yeni aldım izlenimlerim çok iyi bir tasarım kalite işçilik on numara deneme atışlarını ve av paylaşımıni sezonda paylaşırım inşallah..
Sağolun teşekkürler..hiç kusur görmediğim bir tüfek özellikle sağlam ve kalite hissini fazlasiyla veriyor inşallah avımızda da kalitesini gösterecektir..daş gibi derler ya eskiden aynen öyle bir yapıya sahip..ayrıca üretici firma akus ürünün arkasinda çok iyi ilgileniyorlar tavsiye ederim