Gönderen Konu: Akdaş Ak212 Atış Denemelerim  (Okunma sayısı 2078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Akdaş Ak212 Atış Denemelerim
« : 08 Şubat 2015, 02:31:00 »
     Selamlar, bugün biraz atış yapalım dedik ama hava şartları elvermedi, çoğu atışımız başarısız oldu biz de rüzgara bahane bulup kendimizi avuttuk. :) Videoda bahsettim ama rüzgar sesinden anlaşılmıyor. Kullandığım fişekler Sterling'in 24 gr trap fişeği ile Meca'nın 24 gr skeed fişeği. HD izleyebilirsiniz.

Bu video daha önceki atışlardan; arada vurduğumuz da oluyor.

1984 Ankara

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: Akdaş Ak212 Atış Denemelerim
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2015, 09:40:16 »
güzel tüfek bende kullanıyorum güzel avlar yapman dileğiyle
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2015, 11:23:52 »
gayet güzel evet çok rüzgar varmış 24 grm sterling ile çalışır çünki sterling 32 atmıştım ilk bu tüfekle valla top patlar gibiydi ama 35 metreden 3 nolu şok 8 numarada vede rüzgarlı havada gayet güzel dağılım yaptı .bu 24 grm lar avda kullanılmaz heralde değilmi bizim burda 32 grm bile zor buluyorum hep 34 36 grm fişekler genelde düğünde atmaya aldıkları için

Ahmet bey, 24 gr pozede kullanılabilir belki ama otomatikte kullanılır mı bilmiyorum; henüz av tecrübem olmadı zaten.Daha önce Zuberin trap fişeğini atmamıştı tüfek onun için denemek istedim iki kutu 24 gr attım bir defa sıkıştırdı sadece.Söylediğiniz gibi Sterling Mecadan sert patlıyor yalnız Rc'nin 32 si Sterlin'in 32 gramından daha sert patlıyor.Bugün farkettim ben 32 gr altında atınca tüfek atmış gibi hissetmiyorum.

güzel tüfek bende kullanıyorum güzel avlar yapman dileğiyle

Teşekkür ederim Kemal bey, tüfeği seviyorum. Av yapmadım ama seneye ördek avına gidebilirim az da olsa. Ördekler plakadan büyük en azından. :)

1984 Ankara

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2015, 00:07:13 »
eyvah eyvah bir sürü rc 32 grm aldım rcs4 aldım ama daha atamadım av yok çünki ;D bu gün yarın kar yağsa diye bekliyorum nasip

Ahmet bey, ben zevk için atıyorum, rc 32 çok güzel fişek. Meca da gayet güzel ama Rc ile kıyaslanmaz tabi

1984 Ankara