0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kamera çekimi daha az titreseydi keşke. Elinize sağlık
Volkan abi yaf fişekle atış yaptıktan sonra namlu içerisini kontrol etmedim.... kısmet olursa atışa gittiğim bir gün temiz bir namlu ile tek atış sonrası fotografını çekerim buraya eklerim35m atışı benide şaşırttı... dediğinizgibi hava çok güzeldi..... fikir vermesi açısından yaptıgım bir denemeydi.... videoya çekmediğim ama aynı fişekle birkaç atış denemesi daha yaptıgım patternler var en düşük çıkanın fotosunu atmıştım %87 çıkmıştı....... ve penetrasyon,da çok iyi çıkıyor.... hedefteki çıkan sonuçlarla............. yerli avrupa tüfeklerin genelinin patternine baktıgımızda %17 - %27 arası fazlalık varpatternin yogun olması veya daha az olması ARZ TALEP meselesidir ava ve avcıya göre degişirKENDİ ADIMA DEGERLENDİRME YAPARSAMçıkan bu sonuçlar benim için iyi çünkü yakın mesafe avımız yok uzak mesafede daha toplu saçma hüzmesi olur........ ve aynı hava koşullarında 50-60-70m gibi mesafeleri 3-4-5 numara 34-36gr iyi kaliteli bir fişekle Allah,ın izni ile çok rahat zorlarımşu şartlarda dahi YAF fişekle 50m atışına göre ördek tavşan üveyik keklik tahtalı avında başarılı olunurama aynı namlu aynı fişek aynı şok ile 15-20m mesafeden keklik tahtalı tavşan üveyik ördek gibi avlara atsam tekkurşunla vurulmuş gibi olurSoguk karlı ve rüzgarlı havalarda bu sonuç DAHA AZ ÇIKAR ozamanda normale biner %70 olur