Uykusunda da yazsın ama bu kadar hatasız yazamaz diye düşünüyorum ben hala. Hiç hata yok.
Puntolar orijinal FN puntosu. Bu yazının göründüğü fotodaki namlunun, diğer yakın çekilmiş kubuzla birlikte görülen namlulardan farklı bir namlu olduğunu iddia ediyorum, aha da yeni bir tartışma başlattım bile
Bu namlu, Huğlu'da yapılmış olsun demiyorum, namlunun üzerindeki o yazılar Konya ili sınırları içinde yazıldığını ispatlayın bana, avatar fotomu değiştireceğim: J.M.Browning'i kaldırıp , Huğlu logosu koyacağım.
Browning o tüfeği görmüş olsa mirokuyu boşardı.Görüntü el kundağındaki ufak bir ayrıntı hariç aynısı,kurma sitemi de mi aynı acaba ve el kundak montaj şekli,keşke alttan da bir foto olsaydı.
Birisini bana yaptığı işlerden diğerlerini netten bildiğim en az üç veya dört ustayı direkt gidip fn de veya herhangi bir butik avrupalı imalatçıda ustabaşı olarak başlayabilecek kapasitede görüyorum.
O tüfeği aynen kopyalayabilen üstündeki yazıları uyurken bile yazabilir diye düşünüyorum İbrahim bey .
Emin bey bu harika fotoğraflar için teşekkürler.O bir game gun dediğiniz de b2G gibi duruyor ama huglu mu?