Gönderen Konu: Buda Benim Minik Lara :) Yardımcı Olursanız Sevinirim?  (Okunma sayısı 6294 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle herkese selamlar,Uzun zamandır yavru bir DD edinmek istiyordum,Buradan tanıdığım bir abimizin vasıtası ile bu gercekleşti sonunda :) yanlız kafama takılan bişey oldu sizlere sormak istedim,Daha önce göğüs kısmında yada ayaklarında bu şekilde beyazlık olan bir Drathaar görmemiştim,acaba sebebi ne olabilir?

Köpeğimin Annesi Leydi,Yavrular Birkaç Günlükken :)

resim gönder

Buda Benim Minik 35 günlük şuan :)

jpg upload
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 02:33:11 Gönderen: Berkay TOPUZ »
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Minik DD'im Lara :) Yardımcı Olursanız Sevinirim?
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2015, 23:05:28 »
Ufuk abi yorumun için teşekkr ederim,bende şüphelendim bu paylaşımı ondan actım haksız değilmişim sanırım..
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Ahmet ÖZDEMİR 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2015, 23:10:26 »
 değişebilir.sadece ayaktaki beyaz lekeler kafamı karıştırdı göğsü normal sakalları bile var :) gördüğüm siyah renkli drahtaarların çoğunun göğsü beyaz oluyor. Benim pointerimin 2 aylıkken vücudu ben beyazdı şimdi dalmaçyalı gibi :)önemli olan anne babanın nasıl olduğudur.                                                                                                http://avlakforum.com/forum/deutsch-drahthaar-klubu/neden-deutsch-drahthaar-beslemeliyim/.    http://www.mercanavkopekleri.com/drahthaar.html
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 23:17:58 Gönderen: Ahmet ÖZDEMİR 34 »
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2015, 23:14:51 »
Ahmet abicim benimde en cok kafamı ayaktaki beyazlıklar karıştırdı zaten  ??? Ama senin dediğinde mantıklı sonradan değişir belki kimbilir  :)
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2015, 23:16:03 »

O0
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:31:29 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2015, 23:22:36 »
Uğur bey mercan av köpekleri linkini attım.oradaki 1. Ve sonuncu drahtaarları gördünüzmü.bence fazla şüphenelecek bir durum yok gibi, tabi drahtaar besleyen kişiler daha iyi bilirler.
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2015, 23:27:14 »

O0
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:32:33 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 26 Ocak 2015, 23:33:59 »
Berkay kardeşim köpeğin anne baba fotolarını atarmısın.Drahtaar beslemediğimden fazla bir inceleme yapamadım.Uğur bey haklı olabilirsiniz ama bu köpeğin anne babası drahtaarsa bu yavru evlatlık mı? Berkay kardeşim sen köpeğin 1,2 ay  geçtikten sonra fotolarını atta sonra karar verelim.
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 26 Ocak 2015, 23:36:51 »

O0
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:30:37 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2015, 00:11:36 »
Berkay kardeşim yeni yavrun hayirli uğurlu olsun.

Kardeşim yavru köpeğin maalesef safkan bir drahthaar değil.

Göğüsü beyaz olan drahthaar düz kahverengidir (kızıl) .

Yabancı dilin varsa Almanya Vdd drahthaar sitesinden yoksa Türkiye drahthaar derneği sitesinden ırk standartları bölümünü tavsiye ederim.

Yavrun büyüdükçe ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Nevşehirden selamlar.

Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2015, 01:07:50 »
Herkese Yorum ve Düşünceleri İçin Teşekkür Ederim Abilerim Ben Yinede 1-2 Ay Daha Bekleyeleğim Bakalım Nasıl Olucak,Durum Neyi Göstericek Yine Fotolarını Atarım
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Serkan TİKVEŞLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2015, 01:15:06 »
Sayın Berkay Bey, Uğur Camuzcu Bey bu konuda fikrine vede eksperliğine güvenilebilecek nadir insanlardandır,daha önceden kazandırdığı drahtaar'lara bakarsanız anlarsınız.Üstad değil diyorsa değildir. Ha bu arada yavru çok şirin çok tatlı ayakları pointer gibi renkli belki gene güzel avlar yapabilir.Konuşulduğuna çok şahit olduk kırma köpeklerin avcılıklarına,Eğer yeriniz müsaitse besleyin bencede, safkan takıntınız yoksa
Serkantkv
1975 istanbul

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2015, 14:25:32 »
Serkan bey selamlar,Uğur bey başta olmak üzere buradaki herkesin yorumlarını dikkate alıyorum :) bende cok bazı kırma köpeklerin cok güzel avlar yaptığını gördüm,önemli olan avcısını mutlu eden köpektir öyle safkan takıntım yok zaten belkide iyi bişey cıkar ortaya kimbilir  ^-^ üst fotodaki annesi ustalar baksın diye attım ama babayı bilmiyorm onunda tanıdıkları avcı birinin köpeği olduğunu söylediler..
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 27 Ocak 2015, 14:29:08 »
Berkay kardeşim köpeğin anne baba fotolarını atarmısın.Drahtaar beslemediğimden fazla bir inceleme yapamadım.Uğur bey haklı olabilirsiniz ama bu köpeğin anne babası drahtaarsa bu yavru evlatlık mı? Berkay kardeşim sen köpeğin 1,2 ay  geçtikten sonra fotolarını atta sonra karar verelim.
Ahmet abim üstteki annesi,babayı görmedim şahsen..acaba farklı renklerde dd'lerin eşleşmesinden olabilirmi diye düşünüyorum,dediğin gibi 1-2 ay bekledikten sonra nasıl bi şekil alıcak öyle karar vericem yine atıcam resimleri buraya
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 27 Ocak 2015, 16:12:45 »
Berkay kardeşim ben uğur beyi önceden tanımıyordum.şimdi tanıdığıma çok memnun oldum. Son sözü uğur bey söylemesi gerekir.                                                                                                                                                                                      http://www.loftyberg.com/?sec=dog&id=15 ( Uğur beyin sitesi)
Köpekleri bir mükemmel
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 27 Ocak 2015, 16:46:36 »
Kimbilir belkide iş yapar :) yinede şu halinle sokağa bırakıp kaderine terk etmek asla istemem,biraz bekliycem sonra bi hal çaresine bakıcam..
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 27 Ocak 2015, 17:12:13 »
Berkay sakın sokağa bırakma yeni avcılığa  yönelen kişiler çok onlara verebilirsiniz.köpeğini sevdiysen bence kalsın safkan olması gerekmiyor yazmışsın. Bence köpek biraz daha büyüsün bi denersin belki çok güzel av yapar.
Ahmet ÖZDEMİR
1978 İSTANBUL

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 27 Ocak 2015, 18:32:44 »
kahvekırçıllı bir yavrunun doğumdan 2 aylık olana kadar renginde nasıl bir değişiklik oluyor görmeniz için

Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimiçi Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 27 Ocak 2015, 20:32:16 »
Kardesim sanki babasi kopay gibi, sokaga birakma vebali buyuk olur onun yerine bekci kopek arayan yada yeni bi avciya ver hayra girersin.
kahvekırçıllı bir yavrunun doğumdan 2 aylık olana kadar renginde nasıl bir değişiklik oluyor görmeniz için

Masallah Castor'a Allah can pekliği versin. Sanslisin  abi bu cirkin seyi egitmesi onla vakit gecirmesi zevklidir.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 20:37:30 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #19 : 27 Ocak 2015, 20:49:58 »
pekte bir boncuk adamın yüzüne değil yüreğine bakıyor sanki

ben çok melez köpeklerle av yapan gördüm. bence de köpeğin ırk ile tabiki av olarak
alakası olabilir ama yetiştirme daha önemlidir gibi geliyor. köpek işi şans işi.
benim böyle bir köpeğim olsaydı buralardan alacağım cevapları fazla önemsemeden hemen
sıkı sıkı eğitimine geçerdim. millet ne köpeklerle av yapıyor. ben bir videoda izledim
afrikada oyuncu jack russel terrierlerle bir av yapıyorlar adamın dudağı uçuklar.

bence her köpek bir nebze herşeye eğitilebilir.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2015, 01:45:05 »
Arkadaşlar  Uğur bey bu işi severek ve gerekli takipleri soyun olması gereklilikleri iğneden ipliğe takip eden ve bu işi bu ırkı bilen tanıyan besliyen avına giden bir arkadaşımız,kaldıki DD besleyen herbirimiz bu ırkın özellikleeini iyi biliyoruz.Yavru ne yazıkki kırık Berkay kardeşim ve bunu drahthaardan anlıyan kişiler 500metreden görür.Sen beslemek istedikten sonra tabiki kimse birşey diyemez ancak ustaların kırık diye bildirdiği köpekleri lütfen drahthaar diye yorumlamayın drahthaar kırması deyin.
Bunun dışında DD besleyen arkadaşlar bem ve Uğur bey  doğru şekilde yorumlarken ırkı beslemeyen ve tanımıyan arkadaşlar yorum yaparak hatta hafif iddaalaşır şekilde şuda olabilir buda olabilir diyerek kardeşimizin aklİnı karıştırıyor .köpek büyütmek eğitmek kolay iş değil lütfen kafa karıştırmayalım,üstelik bukadar emek verip ırkı iyi tanıyanlarda bilmiyelerin iddia etmesine sonunda alİnıp bozulacaktır.
Saygılar.
Ufuk abi selamlar,dediğin gibi valla okadar cok kişi yorum yaptıkı bana bu köpekle ilgili,kafam karıştı iyice herkes farklı bişeyler diyor  ??? ama kırma olduğuna kanaat getirdik en azından anneden olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal babadan :-\ bir süre bekliycem belkide iş yapar kimbilir yoksa bi hal caresine bakıcaz...cok köpeklerden anlamıyorum zamanla böyle,böyle öğrenicem heralde :)
Kardesim sanki babasi kopay gibi, sokaga birakma vebali buyuk olur onun yerine bekci kopek arayan yada yeni bi avciya ver hayra girersin.Masallah Castor'a Allah can pekliği versin. Sanslisin  abi bu cirkin seyi egitmesi onla vakit gecirmesi zevklidir.
Yok gökhan abi sokağa bırakma gibi bir düşüncem yok başka bir caresini bulucam eğer av yapmazsa ben yinede üstüne düşücem ama biraz..
pekte bir boncuk adamın yüzüne değil yüreğine bakıyor sanki

ben çok melez köpeklerle av yapan gördüm. bence de köpeğin ırk ile tabiki av olarak
alakası olabilir ama yetiştirme daha önemlidir gibi geliyor. köpek işi şans işi.
benim böyle bir köpeğim olsaydı buralardan alacağım cevapları fazla önemsemeden hemen
sıkı sıkı eğitimine geçerdim. millet ne köpeklerle av yapıyor. ben bir videoda izledim
afrikada oyuncu jack russel terrierlerle bir av yapıyorlar adamın dudağı uçuklar.

bence her köpek bir nebze herşeye eğitilebilir.
Tunc abi pek masum sevimli kereta bi okadarda oyuncu :) bende cok gördüm kırmalık olupta acayip avlar yapan köpekler kendi gözümle şahit oldum :) ben yinede üstüne düşücem bu ufaklığın o zaten yatkın olup olmadığı belli eder bence..
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991