0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam abilerim kucuk olan kardeslerim nasipse yeni bir tufek alicam ama iki model arasinda kaldim rafeolo powerboremu yoksa supersportmu bilemedim alip kulanip yada yabanci sitelerde yorum okuyup bir fikir verebilicek olursa sevinirim genelde gitdim avlarsa keklik ve domuz avi
Cevaplar icin tesekur ederim ama bende kararsizim supersport da pek kulanan yok baya hizli ve namlusunda sahlanmayi onleyici bir sistem var diyer yandan powerbore da yeni teknoloji yabanci sitelerde elvet guzel yorumlar vardir ama bendede yabanci dil yok kulanan birileri belki bir yorum yazar simdiden tesekurederim cvplar icin
Powerborenin neyi yeni isminden başka sedece 18.3 ve 18.4 namlu aralığı garantili zaten benelli bu standartlarda yapıyor ama tam çap garantisi yoktu bunda aralık garantisi veriyor o kadar. yeni olan birşey ufak tefek birkaç şey oda fark yapıcak birşey değil. Evet görüntü olarak harika bir model
Bende alabilcem iki tufek arasinda secim yapmak icin sizlerden yardim istedim belki benden cok bilgisi olanlar vardir yardimci olabilir diye yinede tesekurederim cvplar icin
Siyah ta yani Yeni Raffaello yada Raffaello Blackte aynı ağırlıkta..
Tesekur ederim bek avinda urkutuyo olAbilirde tahtali avina pek gitmiyorum genelikle keklik avina gidiyorum ondada parlak olsasa farketmez gorselik olarak cok hosuma gitdi burdayim diyo tabiri caizse ama sudavar arastirdim bek avina gidicek olursam kamafulaj banti tarzi kasaya birsey yapilabilir ama nasip oldu surece parlasada kus ustune kabak gibi geliyo kapanista ordekte denedik parlamasina ramen cok kus geldi ustume nasibe inanmak lazim bizimde nasibimiz bu tufekmis cordoba alicaktm diger konuda dedim gibi oldu herkez nasibini yer Keklik avina kadar trapla idare ediceZ artik herkeze gonlundekini nasipetsin rabbim