Gönderen Konu: Üstadlardan yarı otomatiklerle ilgili bilgi isteği-yardımcı olur musunuz ?  (Okunma sayısı 1062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Musa BİLKAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
merhabalar,ben ilk defa bir tüfek alacağım.fakat çok kararsızlığa düştüm.açıkcası tüfekler hakkında çok bir bilgim de yok.amacım genellikle atış yapmak,av senede 1 gün ancak olur :) internette çok çeşitli tüfekler var kendime göre bir eleme  yaptım.taktik yarı otomatik tüfek veya şarjörlü yarı otomatik tüfek istiyorum.Fakat çok kararsızım. gerek tüfek kalitesi,gerek fiyat gerekse satış sonrası destek yönlerinden aşağıdaki tüfekler hakkında bilgi verebilir misiniz? ilk tüfeğim olduğu için büyük paralar da harcamak istemiyorum açıkcası

1-derya meriva mr 25-101 fiyatı 900 tl

2-akdaş at  212-TS7 fiyatı 1070 lira.müşteriyle çok iyi ilgileniyorlar fakat fiyat diğerine göre biraz yüksek ve sadece tüfeği gönderiyorlar ek hiç bir şey yok.

3-tomahawk sa17 veya şarjörlü ürünleri-s17nin fiyatı 600 küsürat ama türkiyede duyulmamış bir firma ve türkçe inceleme videosu da yok.ancak 5 yıl garanti vermişler

http://sarjorlutufek.com/index.php?route=common/home

bunun dışında çok marka var ama açıkcası güven vermiyor.derya konusunda da şüphelerim var.internette tanıtımını yapan insan tüfeği 50 defa kameramana doğrultuyor vs. henüz tüfek tutmasını bilmeyen birinin resmi olarak tanıttığı ürünler ne kadar güven verir takdiri size bırakıyorum :)
1992 İstanbul-Tokat

Çevrimdışı Burhan KARAASLAN

• Müdavim Üyemiz
Birde buraya bakmanızı öneriyorum. www.husanarms.com
Burhan KARAASLAN
1981 KIRIKKALE