Gönderen Konu: ATA MI YILDIZ MI  (Okunma sayısı 3098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ATA MI YILDIZ MI
« : 21 Ocak 2015, 15:05:07 »
Arkadaşlar elimde şu an ata cy model 98 1999 model sıfır ayarinda tüfek var lakin yıldız gazlı sistem y.otomatigini düşünüyorum.  Sizcesi silahimi değiştirmeyip ata ile mi devam edeyim yoksa avrupada ödül almış bir markanın silahını mı alayım. Valla çok kararsizim yıldız spz m modeli var 71 namlu o kadar güzel vuruşları varki insan resmen mest oluyor. Nedense de ata ya da bir türlü ısınamadim. Lütfen nedenleri ile beraber yorumlarınızı alırsam çok teşekkür ederim.
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON

Çevrimdışı Mehmet DİLSİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ATA MI YILDIZ MI
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2015, 15:18:23 »
Ben Dahil Bir çok arkadaşımda ata arms cy modeli var ,şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadık, gayet kaliteli ve aynı zamanda hafif bir tüfek
yıldız y.otomatikleri hakkında pek bir bilgim yok ,ata tüfeklerinden kalite olarak daha iyi olacaklarını sanmıyorum ancak yıldız  süper poze tüfekleri gayet kaliteli
illaki daha iyi bir otomatik alacam diyorsanız paraya kıyıp franchi,beretta ,benelli vs  gibi bir tüfek alınız

1976-D.Bakır

Çevrimdışı Hakan ÜRÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2015, 15:40:13 »
bende ata nın ilk çıkarttığı gazlı sistem otomatiği vardı, hep yaralı bırakmasından şikayetim olduğu için sattım.Ama şimdiki modellerinde böyle şikayetler varmı bilmiyorum, Yıldız sp 71 namlu olanları çok metediyorlar.Karar sizin.
1973 AYDIN

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2015, 16:39:10 »
      Şimdiki tüfeğiniz sorunsuz çalışıyor memnunsanız bence değiştirmeniz mantıksız. Ata'yı verip beretta, browning gibi ithal alacaksanız  olabilir ama bahsettiğiniz iki tüfek arasında bana göre fark yok.

1984 Ankara

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2015, 17:08:09 »
Ata özelikle eski ilk çıkan modeli çok iyi fişek ve şok olayını iyi ayarlamak lazım benim amcamdan huğlu vardı dandik fişekleri atıyordu tutukluk yapmıyordu ama av yaralı düşüyordu tüfeği satık ama başka tüfeklerde denedik ama iş işten geçti keşke satmasaydık dedik fişek oskardı ama kaç numara inan nedesem yalan olur ama adam 51 namlu lazerle tavşan avladığını gördüm fişek şok çok çok önemli saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2015, 20:23:43 »
Atayi  incelemedim
Yildiz markanin civteleri
Güzel.
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2015, 18:02:05 »
yıldız dan şasma.avrupada yılın1. LİĞİ  tüfeği hayrına seçilmedi. YILDIZZZZZ
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Lokman SAYHAN

• *
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2015, 03:27:33 »
Nasil diyeyim ben benelli kulaniyordum bazi durumlardan dolayi sattim yildiz sp me pozsini aldim ve inanki cekinerek aldim
Fakat mahcup etmedi beni cok guzel vuruslari var.yuzeysel işcilik beş uzerinden iki vuruslari 5 uzerinden 4 ama asla bir benelinin vuruslarini ve verdiyi guveni veremez durumun varsa kardes bir yabanci otomatik tufek al yoksa yerli pozenle devam et yerli otomatklerden keyif verici bir randiman alacagini sanmiyorum.

Lokman SAYHAN
22.02.1973 BATMAN
insan güzel şeylere laiktir

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2015, 05:23:50 »
tüfek bir defa alınırOTOMATİK de kesinlikle avrupa.. BÜTCENİZ YETERLİ ise f.affnıty   (BENELLİ) .yapıyor (2800 tl).         süper poze.çifte yerli ise  YILDIZ.kınetik yerli ise ÖZKANLAR.(Antalya) veya stooger m 3000 ......1200 tl
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 05:25:29 Gönderen: Veli TOKCAN »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR