Gönderen Konu: 7 ocak çarşamba ördek avımız resmen harikaydı  (Okunma sayısı 6643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı A.Ahmet AKBAŞAK

• *
yine ipsala yine şenlik

« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 23:15:42 Gönderen: A.Ahmet AKBAŞAK »
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: 7 ocak çarşamba ördek avımız resmen harikaydı
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2015, 00:01:55 »
hay maşallah , bu ne  bolluk  bu ne bereket . gökten yağıyor galiba ipsalaya ördek .

yahu ; bu ipsala nedir böyle . her forumda  bir ipsala fırtınasıdır gidior . çarşaf havasında bile , nerede ise çuvalla ördek avı fotosu atılıor . bitmiormu bu ipsalada ördek .  illada , hadii geellll , ipsalaya gell , ipsala yahşi güzelll diorlar . bu ipsala ördeğin merkezi anladığım kadarı ile ..

avlarınız daim olsun .. gerçektende dediğiniz gibi ; yine ipsala yine şenlik. . . .

• SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Fatih EROL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2015, 08:46:43 »
rastgele.
Fatih EROL
1983 istanbul

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2015, 16:04:56 »
bu resimler insanın başına iş açar..
ördek limiti kişi başı 6 adet
fotoğraflarda bir kişi görünüyor..
geçmiş dönemlerde bir çok kişi bu yüzden ceza yedi..
benden söylemesi
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

• *
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2015, 00:07:33 »
hassasiyetin için teşekürler hakan arkadaşım ama merak etmeyiniz gerekli cevap sorulduğunda gerekektiğinde savunması yapılabilir
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2015, 00:12:45 »
hassasiyetin için teşekürler hakan arkadaşım ama merak etmeyiniz gerekli cevap sorulduğunda gerekektiğinde savunması yapılabilir
masallah bereketli olsun bir gun ipsalada avlanmak banada nasip olur insallah.. tufek stoeger galiba?
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Yusuf KAYABABA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2015, 02:46:43 »
Masallah ustam rastgele...
Sorum olacakti
Hangi tufek hangi sok hangi fisek gram no ile avlandiniz???
Bilgilendirirseniz seviniriz
1993-Hatay/Antakya

• *
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2015, 13:41:54 »
teşekürler arkadaşlar havanın ekside olmasına rağmen 36 34 gram fişek kullandık  tüfeklerimizin biri penomaydı diğeride derya meriva  71 namlu ben 5 numara şok kullandım arkadaşlar üç numara yalnız birşeyi dikkat ettim ( eminim daha iyi markalar vardır  tenzih ederim ) penıoma  yağlı olduğundanmı nedir birkaç kere çalışmadı derya meriva ise suya düşmesine rağmen çalıştı ikisininde vuruşları gayet güzeldi umarım herkez böyle güzel ve zevkli bir av yapar ...
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy

• *
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2015, 13:44:43 »
masallah bereketli olsun bir gun ipsalada avlanmak banada nasip olur insallah.. tufek stoeger galiba?
onur arkadaşım silah derya meriva
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2015, 14:07:58 »
teşekürler arkadaşlar havanın ekside olmasına rağmen 36 34 gram fişek kullandık  tüfeklerimizin biri penomaydı diğeride derya meriva  71 namlu ben 5 numara şok kullandım arkadaşlar üç numara yalnız birşeyi dikkat ettim ( eminim daha iyi markalar vardır  tenzih ederim ) penıoma  yağlı olduğundanmı nedir birkaç kere çalışmadı derya meriva ise suya düşmesine rağmen çalıştı ikisininde vuruşları gayet güzeldi umarım herkez böyle güzel ve zevkli bir av yapar ...

Ahmet bey iki tüfek mi kullandınız bu avda yoksa yanlış mı ifade ettiniz tüfeklerin biri phenoma diğeri derya demişsiniz.

1984 Ankara

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
« Yanıtla #10 : 21 Ocak 2015, 14:08:49 »
onur arkadaşım silah derya meriva
Aviniz daim olsun nedense stoegere benzettim kamofulajdan galiba
1992 LONDRA&İZMİR

• *
« Yanıtla #11 : 21 Ocak 2015, 15:00:06 »
     Ahmet bey iki tüfek mi kullandınız bu avda yoksa yanlış mı ifade ettiniz tüfeklerin biri phenoma diğeri derya demişsiniz.
ÖMER BEY BEN DERYA MERİVA KULLANDIM DİĞER TÜFEKLER PENHOMAYDI YANİ YANIMDAKİ ARKADAŞLARIN TÜFEKLERİ
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy

Çevrimdışı Hakan ÜRÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2015, 15:44:47 »
ördek avı için çok şanslısınız, maşallah hava okadar soğukki her yer buz tutmuş, Aydın da hava dün 20 dereceydi ördeğin Ö sü bile bulunmuyor.İnşallah avınız daim olsun.RASTGELE.
1973 AYDIN

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2015, 18:25:12 »
sn.akbaşak
ben sadece uyardım ,, bu şekildeki fotoğraflar ile avlananlara resimde görünen kişi başı av limiti üzerinde av var ise cezalar yazıldı..
itirazlar oldu ,, mahkeme boyutu ve devamında mahkeme sonucunda ilgili fotolar delil kabul edilerek cezalar mahkeme kararı ile kesinleşti.. hatta bu fotoların çekildiği fotoğraf makinası,, cep tel vs. bile mahkemece bilirkişilere incelettirildi ,, makinaların belleklerinden yapılan avın av günleri içerisinde olmamasından dolayı extra cezalar bile yazıldı.. siz istediğiniz kadar sorulan sorulara cevap verin bir anlam ifade etmiyor.. söz konusu resimler delil kabul ediliyor..BENDEN TEKRARDAN SÖYLEMESİ....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Barış KAVUNCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2015, 00:45:37 »
Güzel av olmuş. Ördek dedinmi en az bu kadar av olmalı. O soğuk da suyun içinde kolay değil. Rasgele.
Barış KAVUNCU 1977-İzmir - İkamet Bodrum 538 5909925

• *
« Yanıtla #15 : 22 Ocak 2015, 09:12:26 »
sn.akbaşak
ben sadece uyardım ,, bu şekildeki fotoğraflar ile avlananlara resimde görünen kişi başı av limiti üzerinde av var ise cezalar yazıldı..
itirazlar oldu ,, mahkeme boyutu ve devamında mahkeme sonucunda ilgili fotolar delil kabul edilerek cezalar mahkeme kararı ile kesinleşti.. hatta bu fotoların çekildiği fotoğraf makinası,, cep tel vs. bile mahkemece bilirkişilere incelettirildi ,, makinaların belleklerinden yapılan avın av günleri içerisinde olmamasından dolayı extra cezalar bile yazıldı.. siz istediğiniz kadar sorulan sorulara cevap verin bir anlam ifade etmiyor.. söz konusu resimler delil kabul ediliyor..BENDEN TEKRARDAN SÖYLEMESİ....
  hakan bey bende size teşekür ettim hassasiyetiniz için ama madem böyle bir diyolağa gireyim dediniz açıklayayım geçen yıl başımdan bir olay geçti haytap çı birkaç kişi içlerinde ege sakin diye oldukça şikayette bulunan bir bayanda vardı  sitedeki fotoraflar üzerine şikayette bulundu hatta evimde yaralı hayvanları beslediğimi canlı mühre baktığımı belirtti  tekirdağ çevre koruma ekipleri evime geldi evim kontrol edildi polis nezaretinde .  daha sonra evimde böyle bir konu bulamadıkları için erhangi bir işlem yapılmadı ben bizzat müdürlüğe giderek resimlerden dolayı bir ceza alıp alamayacağımı sordum aldığım cevap resimlerde  vurulması yasak olan bir hayvan olmadığı sürece erhangi bir ceza uygulanamayacağını açıkça ve örneklerle belirtti ... hatta size şöyle bir örnek sunayım  BEN SADECE AV MERASINDAN GEÇEN BİRİYİM GÖRDÜM 4 AVCI 4 TANE TAVŞAN VURMUŞ BENDE MERAKIMDAN  DURDUM VE RİCA ETTİM ARAKADAŞLARIMA HAVA ATMAK ADINA  4 TAVŞANLA RESİM ÇEKİLDİM  . ŞİMDİ LİMİT AŞILMIŞ FOTORAFTA 1 KİŞİ VAR DİYE BUNA CEZA KESİLEMEZ... ANCAK RESİMDE YASAK GÜNE DENK GELEN TARİH BELİRTİLMİŞ İSE YADA RESİMDE VURULMASI AVLANMASI YASAK OLAN BİR HAYVAN VAR İSE CEZA KESİLİR  SİZ DUYDUĞUNUZ BELİRTTİNİZ BEN YAŞADIĞIMI    BEN YİNEDE HASSASİYETİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ....
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 09:16:29 Gönderen: A.Ahmet AKBAŞAK »
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2015, 09:53:54 »
  hakan bey bende size teşekür ettim hassasiyetiniz için ama madem böyle bir diyolağa gireyim dediniz açıklayayım geçen yıl başımdan bir olay geçti haytap çı birkaç kişi içlerinde ege sakin diye oldukça şikayette bulunan bir bayanda vardı  sitedeki fotoraflar üzerine şikayette bulundu hatta evimde yaralı hayvanları beslediğimi canlı mühre baktığımı belirtti  tekirdağ çevre koruma ekipleri evime geldi evim kontrol edildi polis nezaretinde .  daha sonra evimde böyle bir konu bulamadıkları için erhangi bir işlem yapılmadı ben bizzat müdürlüğe giderek resimlerden dolayı bir ceza alıp alamayacağımı sordum aldığım cevap resimlerde  vurulması yasak olan bir hayvan olmadığı sürece erhangi bir ceza uygulanamayacağını açıkça ve örneklerle belirtti ... hatta size şöyle bir örnek sunayım  BEN SADECE AV MERASINDAN GEÇEN BİRİYİM GÖRDÜM 4 AVCI 4 TANE TAVŞAN VURMUŞ BENDE MERAKIMDAN  DURDUM VE RİCA ETTİM ARAKADAŞLARIMA HAVA ATMAK ADINA  4 TAVŞANLA RESİM ÇEKİLDİM  . ŞİMDİ LİMİT AŞILMIŞ FOTORAFTA 1 KİŞİ VAR DİYE BUNA CEZA KESİLEMEZ... ANCAK RESİMDE YASAK GÜNE DENK GELEN TARİH BELİRTİLMİŞ İSE YADA RESİMDE VURULMASI AVLANMASI YASAK OLAN BİR HAYVAN VAR İSE CEZA KESİLİR  SİZ DUYDUĞUNUZ BELİRTTİNİZ BEN YAŞADIĞIMI    BEN YİNEDE HASSASİYETİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ....
ahmet bey
o zaman size ratgele...bende bir fiil mahkeme kararları ile yazılmış ve kesinleşmiş cezalardan söz etmiştim...
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2015, 21:18:25 »
Arkadaşlar ben de zaman zaman fotoğraf sahiplerine ikazda bulunuyorum. Kendileri yazmazsa ben isim vermem. Burada aşağı yukarı aynı hisleri paylaştığımıza göre kimsenin haksız yere sıkıntı çekmesini arzu etmeyiz. Birbirimizi uyaralım, uyanalım, yanlış bildiklerimiz varsa doğrusunu öğrenelim.

Soğukta çalışmayan tüfekler hatalı yağlamalardan olabilir veya nem yoğuşmaları ve akabinde donmaların da hataya neden olabildiğini malumunuz. Meriva'yı yüzeysel tanıyorum ama güzel görünüşlü bir şey.

Güzel av olmuş, rastgele.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 21:19:29 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Y.Bozkurt ÇINAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 26 Ocak 2015, 18:18:05 »
Meriva benim de dikkatimi çekiyor. Fiyatı da diğer marka akranlarına göre yüksek , herhalde bir bildikleri var ki yüksek diye düşünüyorum.
1969 AFYON

• *
« Yanıtla #19 : 26 Ocak 2015, 19:59:03 »
Meriva benim de dikkatimi çekiyor. Fiyatı da diğer marka akranlarına göre yüksek , herhalde bir bildikleri var ki yüksek diye düşünüyorum.
  Doğrusunu söylemek gerekirse bende emsalleri gibi olacağını ummuştum  ancak sattığım markalardan biride meriva olduğu için kullanmak istedim ve şu ana kadar iyi sonuç aldım vuruş mesafesi olsun grupmanı olsun gayet memnun edici ayrıca penhoma gibi silahla baş edeceğini hiç düşünmüyordum beni şaşırttı  ancak tabi bu benimde şansıma olmuş olabilir iddalı olmamakla beraber  yinde de bu haftaki avımı onunla yapacağım ...
A.Ahmet AKBAŞAK
1977 tekirdağ çerkezköy