Gönderen Konu: BERETTA 686 MODELLERİNDEN SIFIR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ  (Okunma sayısı 16828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
6000-7000 TL ARASI SÜPERPOZE ALMAK İSTİYORUM BERETTA 686 VEYA BROWNİNG 525 HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ ARTI VE EKSİLERİ NELERDİR
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • KIRIKKALE KROMSUZ NAMLU
  • ARMSAN PHENOMA AURA
  • D.DRAHTHAAR (ATEŞ VOM KILIÇLI)
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Ali GÜMÜŞ

• *
  • BUCA AVCILAR DERNEĞİ BŞK.YRD.
Beretta 686 special veya Brovning 525 hunter light
  • Beretta AL 391 Urika 2
  • Bereta AL 391 Urika Gold
  • Beretta S686 Essential
  • Pointer Lusi
Ali GÜMÜŞ
1981 İZMİR(BUCA)

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
686 special satılık araştırdım ama bulamadım 686 silver piegon s de olabilir çevrenizde satılık var mı acaba Ali Bey
bir de mobil şok kullanan arkadaşlar phenoma aura aldım geçen yıl full şok dışındaki şoklarla bir çok kekliğim canlı düşüyor şok kullanımı da mı incelik istiyor ben her an kurşun atabilirim diye 5 numara şok sabit kullanıyorum genelde
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
686 special satılık araştırdım ama bulamadım 686 silver piegon s de olabilir çevrenizde satılık var mı acaba Ali Bey
bir de mobil şok kullanan arkadaşlar phenoma aura aldım geçen yıl full şok dışındaki şoklarla bir çok kekliğim canlı düşüyor şok kullanımı da mı incelik istiyor ben her an kurşun atabilirim diye 5 numara şok sabit kullanıyorum genelde

Muhammet bey full şokla cansız düşmesinin sebebi tabiki fazla saçma alması avın ve saçma fazlalılığından ölmesi sevdiği saçmayı bulmanız lazım düşük gramaj deneyin serin havalarda 30 gr zuber sıcak havalarda lodosta filan simdiler 28 gr kullanın. Avrupa silahlar içinde yeni Beretta'lardan  bence uzak durun bulursaniz eski 686 spesial serisi bir model alın sıfır alıcaksanız Browning alın yeni Berettalar kötü işçiliğe sahip yeniyken ışıl ışıl yanıyor belli olmuyor ama biraz kullanınca durum vahim.
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Ali GÜMÜŞ

• *
  • BUCA AVCILAR DERNEĞİ BŞK.YRD.
Muhammet kardeşim bende Özgür kardeşime katılıyorum.Eğer Beretta alacaksan kesinlikle eski ve kendini kanıtlamis bir süperpoze modeli almanı tavsiye ederim.Yeni modeller daha fabrikasyon ve eskisi kadar oldurucu degil diye biliyorum.686 special orjinal italyandir ve eger bu tüfegin 4-2 sabit şoklusunu bulursan tadından yenmez.Ben berettanın çok fazla bilinmeyen ve piyasada fazla bulunmayan bir modeli olan 686 Essential modelini kullaniyorum tek tetik,ejektör,selektör ve mobil soklu 67 namlusunu bıldırcın ve çulluk avlarında kullanıyorum ve 30 gr dan daha agir bir fisek atmadim.Yazin 24 gr skeet fişeklerini kullaniyorum ve en soguk donemde de 30 gr fisek kullaniyorum.Birde bir arkadaşima 26 gr 8,5 no fişek doldurttum inanilmaz performans aliyorum.
  • Beretta AL 391 Urika 2
  • Bereta AL 391 Urika Gold
  • Beretta S686 Essential
  • Pointer Lusi
Ali GÜMÜŞ
1981 İZMİR(BUCA)

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 3-4 ay eski tüfeklerden araştırıp bulamazsam sıfır alma yoluna gidicem.
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    Benim de bir iki defa açmaya niyetlenip vazgeçtiğim bir konu; her iki tüfeğin fiyatları birbirine yakın brovning 525 game mi tavsiye edilir yoksa beretta 686 silver mı?

çoklu resim yükle

çoklu resim yükle

resim yükleme servisi
resim yükleme servisi

1984 Ankara

Çevrimdışı Erkan POLAT

• Müdavim Üyemiz
beretta düşük profilli olması açısından daha zarif b525 e göre ama kundak kalitesi çok düşük kavak gibi.
Epagneul Breton

Browning B725
Franchi Affinity 3

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Şu anda bayilerde satılan Browning 525 hunter light belçika yapımı mı ya da başka bir yerde mi üretiliyor acaba sıfır tavsiye ettiğiniz tüfek bu olsa gerek
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Merhaba 686 spesial yada 687 L bunlar safkan berettalar herzaman keyf verir.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BERETTA 686 MODELLERİNDEN SIFIR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ
« Yanıtla #10 : 11 Şubat 2015, 10:21:46 »
Şu anda bayilerde satılan Browning 525 hunter light belçika yapımı mı ya da başka bir yerde mi üretiliyor acaba sıfır tavsiye ettiğiniz tüfek bu olsa gerek

Muhammet bey, yanlış bilmiyorsam hunter serileri Belçika yapımı, ''game'' olan modeli japonya yapımıymış. Bunlar kulaktan dolma bilgiler, yanlışım varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltir.

1984 Ankara

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2015, 10:36:33 »
Beyler, Citori modellerin tamamı Japon yapımı, 525 dahil.

Belçika FN üretiminin dünyaca meşhur haklı bir ünü var ama Miroku üretimini de hafife almayın. Japon'ların da, Miroku'nun da hassas ve üst düzey kalite anlayışları var.

Bu arada ben sizin yerinizde olsam, 525'e niyetlenmişken, birazcık daha kendimi zorlar 725 alırdım.

Selamlar.

Muhammet bey, yanlış bilmiyorsam hunter serileri Belçika yapımı, ''game'' olan modeli japonya yapımıymış. Bunlar kulaktan dolma bilgiler, yanlışım varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltir.
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2015, 11:24:25 »
MİROKU nun lafı geçmişken,bendeki Miroku nun fotoğrafını atmak istedim.Miroku yu hiç hafife almayın.Fotoğrafta gördüğünüz tüfek demiblock namlu,maşayaylı tetik sistemine sahip bir çifte.Samuray kılıcı gibi:)Devamlı olarak avda kullandığım bir  Browning pozem var.Arada sırada keyif için Miroku ile avlanıyorum.Miroku ların kalitesi tartışılmaz.Geçmişte Beretta 424 çifteyi 2 sezon kullanmıştım.Elinize aldığınızda,popüler olan Beretta ların yanında kalitesi ve sağlamlığı ile kendini farkettiriyor.

Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2015, 11:40:16 »
İbrahim Bey in söylediklerini tekrar etmiş olacağım;Belçika da sadece B25 modeli üretilmektedir.Muhammed bey,değerlendirmek isterseniz Balıkesir de arkadaşımda satılık Beretta 686 onyx süper poze var.Yanlış hatırlamıyorsam 3000 TL gibi fiyat istiyordu.İyi durumda bir tüfek düşünürseniz size telefonunu verirrim arar görüşürsünüz...Ancak benim gibi uzun kollu,180 cm boyunda ve uzun boyunlu bir insansanız Berettaların kundak ölçüleri size uymaz.Şu ana kadar kullandığım tüfekler içinde bana en uyumlu tüfek Browning pozem...Sanki benim için yapılmış gibi..
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2015, 12:59:08 »
Çok güzel bir çifteniz var Kadri Bey. Kıymetini bilin.

Browning patentli BSS model serisi. Bu tüfeklerin sidelock versiyonları da var.

Türkiye'de bileni azdır, dolayısıyla satmaya kalkasanız ikinci elinde bahsettiğiniz 424'lerle benzer paralara belki daha ucuza bile satılmak zorunda kalabilir. Ancak şu kadarını söyleyeyim, 424'lerin falan bu tüfeğin yanında ceketlerini ilikleyip başlarını eğmeleri lazım.

Yağını, bakımını eksik etmeyin, satmayı düşünmeyin, gözünüz gibi bakın bence... :)

Selamlar

MİROKU nun lafı geçmişken,bendeki Miroku nun fotoğrafını atmak istedim.Miroku yu hiç hafife almayın.Fotoğrafta gördüğünüz tüfek demiblock namlu,maşayaylı tetik sistemine sahip bir çifte.Samuray kılıcı gibi:)Devamlı olarak avda kullandığım bir  Browning pozem var.Arada sırada keyif için Miroku ile avlanıyorum.Miroku ların kalitesi tartışılmaz.Geçmişte Beretta 424 çifteyi 2 sezon kullanmıştım.Elinize aldığınızda,popüler olan Beretta ların yanında kalitesi ve sağlamlığı ile kendini farkettiriyor.

• Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Abdullah ŞAHİN 07, Volkan SARIOĞLU

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2015, 20:05:41 »
Çok güzel bir çifteniz var Kadri Bey. Kıymetini bilin.

Browning patentli BSS model serisi. Bu tüfeklerin sidelock versiyonları da var.

Türkiye'de bileni azdır, dolayısıyla satmaya kalkasanız ikinci elinde bahsettiğiniz 424'lerle benzer paralara belki daha ucuza bile satılmak zorunda kalabilir. Ancak şu kadarını söyleyeyim, 424'lerin falan bu tüfeğin yanında ceketlerini ilikleyip başlarını eğmeleri lazım.

Yağını, bakımını eksik etmeyin, satmayı düşünmeyin, gözünüz gibi bakın bence... :)

Selamlar

:)
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
elinde ya da çevresinde 71 namlu 687 L   bulunan arkadaş var mı acaba?     

• BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
muhammet bey  satmaya karar verir sem haber veririm
resim yükle
resim upload servisleri

Hasan CAN
1962 ANKARA

The following users thanked this post: Abdullah ŞAHİN 07, Muhammet ATEŞ

Çevrimdışı Muhammet ATEŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 08 Mayıs 2015, 14:29:56 »
686 special L aldım yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler Emin Bey size ayrıca  teşekkürler
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2015, 14:31:41 Gönderen: Muhammet ATEŞ »
  • BERETTA 686 SPECİAL L
  • ARMSAN PHENOMA AURA
10.05.1982
Aydın-Sivas-İkamet Erbaa