Gönderen Konu: Kinetik'mi gazlı sistem'mi  (Okunma sayısı 6222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhan KERMAN

• *
  • av bir tutkudur
Kinetik'mi gazlı sistem'mi
« : 17 Ocak 2015, 22:53:44 »
Dostlar merhaba, Yarı otomatik Browning alacam fakat gazlı'mı Kinetik'mi karar veremedim. Kinetik hiç kullanmadım o yüzden bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşım da bulunursa sevinirim.
Serhan KERMAN
1967-Nevşehir

Çevrimdışı Onur ORAL

• *
Ynt: Kinetik'mi gazlı sistem'mi
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2015, 23:12:12 »
Guzel bir konuya deyinmissin Serhan abi bu konu hep buyuk tartismalara yol aciyo :) daha once forumda bununla ilgili konular acildi arastirin isterseniz..bende sizin aksinize hic gazli tufegim olmadi kinetik stoeger
1992 LONDRA&İZMİR

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2015, 09:49:40 »
Dostlar merhaba, Yarı otomatik Browning alacam fakat gazlı'mı Kinetik'mi karar veremedim. Kinetik hiç kullanmadım o yüzden bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar paylaşım da bulunursa sevinirim.
aralık ayından itibaren sert havalarda kınetik gazlı gibi tutukluk sıkıstırma yapmaz.tüfeği çamur batmadıkdn sonra av sezonunda 3 sefer temizle yeter.kıntık kullan al.. f.affnity kullanıyorum.bütceniz yeterli ise  2. TÜFEK olarak 71 namlulu SB 2 AL ÖRDEK TAHTALI İÇİN EFSANE TÜFEK
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 09:51:46 Gönderen: Veli TOKCAN »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2015, 13:33:31 »
aralık ayından itibaren sert havalarda kınetik gazlı gibi tutukluk sıkıstırma yapmaz.tüfeği çamur batmadıkdn sonra av sezonunda 3 sefer temizle yeter.kıntık kullan al.. f.affnity kullanıyorum.bütceniz yeterli ise  2. TÜFEK olarak 71 namlulu SB 2 AL ÖRDEK TAHTALI İÇİN EFSANE TÜFEK

Browning Tüfek tutukluk mu yapmış? Veyahut siz gördünüz mü avrupa gazlı tüfeklerde tutukluk yapan? Türk Firmaları ile karıştırmayın merdiven altı 350 liralık otomatik değil arkadaşın alacağı silah
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2015, 00:16:36 »
evet arkadas da ördek avında 1 hafta önca -8 derecede browning hem tutukluk yaptı ve aynı zamanda fişek şıkıstırdı.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2015, 01:21:13 »
evet arkadas da ördek avında 1 hafta önca -8 derecede browning hem tutukluk yaptı ve aynı zamanda fişek şıkıstırdı.

benim arkadaşımda trakyada -15 derecede çatır çatır atıyor hatta geçen buzlandı silah genede çalıştı siz siz bence fişeklerinizi kontrol edin
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2015, 04:23:43 »
benim arkadaşımda trakyada -15 derecede çatır çatır atıyor hatta geçen buzlandı silah genede çalıştı siz siz bence fişeklerinizi kontrol edin
   bazen en kaliteli tüfekler bile hüsrana uğratabiliyor tüfek işi şans işi

MSN Messenger - [email protected]
Profili Görüntüle  E-Posta  Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)

Ynt: USTALAR KEKLİK AVINDA HANGİSİ benelli mi browning maxus mu ?
« Yanıtla #65 : 19 Ocak 2015, 02:14:19 »
Alıntı
Yazılanların hepsini baştan sona okudum herkezin doğruları var, doğru bildiğine inandıkları var güzel yorumlar olmuş özellikle sn. Tuncay ve Hüseyin abininkiler değerli bilgiler ama en önemli nokta sn Tuncay abinin dediği gibi silahların pattern ve penetrasyonu bireyseldir. Benelli öne çıkmıış olabilir burada ama birincisi bu markaları yazanlar genel olarak zaten kendi kullandıkları veya sempati duyduğu markalar yani yorumlar şahsi, ikincisi ben bir örnek vereyim bende Benelli aşkıyla ilk çıktığında Vinci aldım ve hayatımın kabusunu hüsranını yaşadım heveslendiğim hayal ettiğim hiçbişeyi göremedim ve sattım. Kendimin değil ama arkadaşımın Browning Maxusu uzun süre bende durdu denedim avlandım ve halada görüyorum mükemmel bir silah avı harika hiç fişek seçmiyor attığın av çaput üçüncüsü yine ben kendime ait uzun süre Browning Fusion kullandım oda beni hayal kırıklığına uğrattı hiç memnun kalmadım sezon sonunda sattım yani evet kesinlikle sn Tuncay abinin demesi iyi marka yoktur iyi silah vardır. Mükemmel Benellilerde var berbat Benellilerde var yada Browningler bence bilindik bir ikinci el çil çil sıfırdan daha iyidir olmuyorsa zar atıcaksın artık ya tutarsa :) bunların üstüne benimde şahsi fikrim bulunduğunuz yer sıcak iklim şartlarında olduğundan ve benelliler bu sıcaklarda düşük gramajı sevdiğinden 28 grmlara bağlı kalmayın kekliğe daha uygun olan 32 ve 34 gr atabilmeniz için derimki bir Maxus alın. Bu arada şimdi bir Benellici çıkar kekliğe 28 atılmazmı der yada ben 40 metreden 28 grmla paket yapıyorum der yada benim benellim 32 gr atıyor der sıcakta bile :) evet doğrudur olur ama genelleme olarak bence böğle. Bende bilgisayarda ilk önce Benellilere bakıyorum hastayım ama... Saygılar....

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2015, 10:45:04 »
Browning eğer omuzla maya dikkat edilmezse tutukluk yapıyor evet ama daha ucuz üzümlü tüfeğim omza bile dayanmadan atıyor ben gazlisini kullaniyorum ama kinetigine de merak etmiyor değilim sebebi de memnun olmamak değil sadece merak
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Serhan KERMAN

• *
  • av bir tutkudur
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2015, 18:53:53 »
Onur ORAL,Samet BİRİÇİK,Cüneyt ÖZDEMİR, kardeşlerime ve Veli TOKCAN abime değerli yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Yakınlarda bir arkadaşın tüfeğini satacağını duydum ve Browning in kötü bir tüfek üretmeyeceğini düşünerek yakından ilk defa gördüğüm A5 kinetik sistem tüfeğini aldım görünüş olarak çok hoşuma gitti, İnşallah avıda güzel olur, hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah.
Serhan KERMAN
1967-Nevşehir

Çevrimdışı Mehmet DİLSİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2015, 18:57:01 »
Browning Alacaksanız Kinetik sistem tavsiye ederim

1976-D.Bakır

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2015, 19:22:44 »
Onur ORAL,Samet BİRİÇİK,Cüneyt ÖZDEMİR, kardeşlerime ve Veli TOKCAN abime değerli yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Yakınlarda bir arkadaşın tüfeğini satacağını duydum ve Browning in kötü bir tüfek üretmeyeceğini düşünerek yakından ilk defa gördüğüm A5 kinetik sistem tüfeğini aldım görünüş olarak çok hoşuma gitti, İnşallah avıda güzel olur, hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah.

tüfek işi şans işidir birazda kimse nerde nasıl tutukluk veya arıza yapacağını bilemez dostum ama browning gibi bir firmada bu hataları en aza indirmiştir eminim..
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul