Gönderen Konu: Tam 30gün boyunca bekledigim stoeger m3000 tüfegim fabrikasyon arızalı geldi  (Okunma sayısı 4202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 :( :(arkadaşlar tam 30 gün boyunca beklediğim stoeger m3000 tüfeğim arızalı geldi.Bayi tüfeğiniz geldi diye ardıgında bi sevinçle bayiye koştum, ama gel gelelim kutuyu açıp tüfeği montaj edeceğimizde birde ne görelim, tüfeğin namlu kepindeki fişek fırlatıcı yay ve parçanın yerine olmadığını ve kutu içine iyice baktığımızda kutunun içine düşmüş olduğunu gördük, ve bugün tüfeği stoegere göndermek zorunda kaldım.Stogeri aradım durumu izah ettim, bi kaç gün içinde halledip göndereceklerini söylediler ama bakalım kaç günde gelecek? benim tüfeğime kavuşma hüsranım kaç gün devam edecek? Hayret edilecek birsey bu tüfekler üretimden sonra kontrolden geçmiyomu?
  • Beretta 687 EELL Classic
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Browning maxus one composite
  • Stoeger m3000
1985 MUT

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Geçmiş olsun Yavuz bey çok tatsız bir durum ama hiç şaşırmadım ,kim ne derse desin ben başımdan geçeni bilirim maalesef stoger de işler böyle yürüyor arkadaşım.Sürekli arayın fabrikayı, boş bıraktığınız anda 1 ay daha beklersiniz.
1978 Eğirdir-Isparta

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Vazgeçme imkanın varsa alma.Bu kaçıncı şikayet.Anlamak mümkün değil....Yeni alınan sıfır bir tüfekte bu şekilde bir durum nasıl olabilir!Valla imkanın varsa alma...Bu firma baştan kaybetmiş..
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
demekki sadece huğlu akkar stoeger akdaş değil bütün yerli markalarda kalite kontrol malesef yetersiz.birde üstüne ilgisiz servis  olunca resmen işkence oluyor.yerli tüfekler malesef şans işi  geçmiş olsun...
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
iyide orada çalışan iş önemsemez eleman yüzünden firmamı kabahatli diyeceksinizki öyle eleman çalıştırmasınlar tamam ama bu devirde vasıflı eleman bulmak çok zor bir tanıdık vardı girsan da staj yapmış benim kardeşimin çalıştığı bir yer var 3000 kişilik kendin pişir kendin ye et mangal çocuk orada garsonluk yapıyor
hergün bir müşteri ile tartışıyor kilo 45 boy 1.50 cm birgün bana dedi hakkını helal et ben gidiyorum girsan dan çağırdılıar dedim girsan sanamı kaldı ne yapsınlar eleman yok şimdi bu çocuk gidip oarada kalite kontrolmu yapacak ne yapacak yaptığı işe na kadar önem verecek
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
iyide orada çalışan iş önemsemez eleman yüzünden firmamı kabahatli diyeceksinizki öyle eleman çalıştırmasınlar tamam ama bu devirde vasıflı eleman bulmak çok zor bir tanıdık vardı girsan da staj yapmış benim kardeşimin çalıştığı bir yer var 3000 kişilik kendin pişir kendin ye et mangal çocuk orada garsonluk yapıyor
hergün bir müşteri ile tartışıyor kilo 45 boy 1.50 cm birgün bana dedi hakkını helal et ben gidiyorum girsan dan çağırdılıar dedim girsan sanamı kaldı ne yapsınlar eleman yok şimdi bu çocuk gidip oarada kalite kontrolmu yapacak ne yapacak yaptığı işe na kadar önem verecek

Yavuz bey yazdığınız şeyler bana pek mantıklıca gelmedi bu firmalar et satmıyor ateşli silah satıyorlar hemde güzel paralara satıyorlar çocuk oyuncağı değil bu işler mecburen(kanunen) kalite kontrol sistemini kurmak zorundalar.
Ayrıca kilo boy oranından kurmaya çalıştığınız mantık çok yanlış,insanları kategorize etmeyelim lütfen(doğarken kimseye beden ölçüleri seçme şansı verilmedi).
1978 Eğirdir-Isparta

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yeni alınan sıfır tüfekte olmaması gereken böyle bi sorunla karşılaştım arkadaşlar, yerliler dediğiniz gibi tamamen sanş işi, keşke biraz daha verip benelli Premium plus alsaydım diyorum.Yerli firmalar birde türk avcıları yerli tüfeklere gereken ilgiyi göstermiyor diyorlar gösterdikte ne oldu...
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Stoeger m3000
1985 MUT

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yavuz bey yazdığınız şeyler bana pek mantıklıca gelmedi bu firmalar et satmıyor ateşli silah satıyorlar hemde güzel paralara satıyorlar çocuk oyuncağı değil bu işler mecburen(kanunen) kalite kontrol sistemini kurmak zorundalar.
Ayrıca kilo boy oranından kurmaya çalıştığınız mantık çok yanlış,insanları kategorize etmeyelim lütfen(doğarken kimseye beden ölçüleri seçme şansı verilmedi).
kimsenin boyuna kilosuna karışmam allah öyle yaratmış o eleman gitsin muhasebeci olsun yada jokey ne işin var senin silah fabrikasında insanımız hep böyle çoğu kişiye bakıyorsun alakasız işlerde çalışıyorlar ve işini ciddiye alan pek yok akşam olsun eve gidelim mantığı var adamın imkanı varmış yaşı genç git oku başka meslek seç masa başı işler seçsin kendiniz diyorsunuz bu firmalar et satmıyor ateşli silah satıyor aşırı dikkat edilmesi lazım öyle işine özensiz elemanla bu işler olmaz bazı insanların pek iş seçme şansı yok ama çoğunun babası zengin okutuyor bir sürü beden gücü gerekmeyen iş var onları yapsınlar
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
demekki sadece huğlu akkar stoeger akdaş değil bütün yerli markalarda kalite kontrol malesef yetersiz.birde üstüne ilgisiz servis  olunca resmen işkence oluyor.yerli tüfekler malesef şans işi  geçmiş olsun...

Suat bey söylediklerinizde haklısınız , bence yerli tüfek tercihinde servis performansı çok önemli. Ata , armsan, hatsan ,akdaş gibi birçok firmaların iyi hizmet verdiklerini biliyoruz. Sorunlu servisleride biliyoruz. Herkes bence bu durumlarıda  göze almalı...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
:( :(arkadaşlar tam 30 gün boyunca beklediğim stoeger m3000 tüfeğim arızalı geldi.Bayi tüfeğiniz geldi diye ardıgında bi sevinçle bayiye koştum, ama gel gelelim kutuyu açıp tüfeği montaj edeceğimizde birde ne görelim, tüfeğin namlu kepindeki fişek fırlatıcı yay ve parçanın yerine olmadığını ve kutu içine iyice baktığımızda kutunun içine düşmüş olduğunu gördük, ve bugün tüfeği stoegere göndermek zorunda kaldım.Stogeri aradım durumu izah ettim, bi kaç gün içinde halledip göndereceklerini söylediler ama bakalım kaç günde gelecek? benim tüfeğime kavuşma hüsranım kaç gün devam edecek? Hayret edilecek birsey bu tüfekler üretimden sonra kontrolden geçmiyomu?

Böyle umutsuzluğa kapılmayın, bayiide açtığınıza göre size yeni bir tüfek gelecektir. bu sadece tüfekde deil bütün aldığımız başka makine veya edevatlarda da söz konusu. benimde stoeger silahım var ben çok memnunum, hatta bir tane daha almaya karar verdim. sizinde ava başladığınızda bunları unutacağınıza ben çok eminim. biraz daha sabredin moralinizi bozmadan.
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Çevrimdışı Yavuz ACAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Böyle umutsuzluğa kapılmayın, bayiide açtığınıza göre size yeni bir tüfek gelecektir. bu sadece tüfekde deil bütün aldığımız başka makine veya edevatlarda da söz konusu. benimde stoeger silahım var ben çok memnunum, hatta bir tane daha almaya karar verdim. sizinde ava başladığınızda bunları unutacağınıza ben çok eminim. biraz daha sabredin moralinizi bozmadan.
nasıl moralim bozulmasın nasıl umutsuzluğa kapılmayayım. Tam 30 gün bekle şimdide kaç gün daha bekleyeceğimi bilmiyorum. Stoegeri tam 5 kere aradım. 5. aramada telefona çıktılar böylede olunca insanın ister istemez morali bozuluyor umutsuzluguda kapılıyo...
  • Huglu koop. SR 112 KE
  • Stoeger m3000
1985 MUT

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yavuz bey size ileti gönderdim özelden bakarmısnız
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush