Gönderen Konu: Domuz eti lazım köpek için  (Okunma sayısı 6345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enes Sadık BALI

• *
  • yaradılanı hoşgör Yaradandan ötürü
Domuz eti lazım köpek için
« : 13 Ocak 2015, 13:47:38 »
9 aylık köpeğimiz için domuz eti arıyorum. Bursadayım, bursa dışından göndermek isteyen olursa karşı ödemeli kargoyla yollayabilirler 0 537 732 45 66
En büyük kavga , insanların haketmediği saygıyı istemesinden çıkar.

1993 Orhaneli / BURSA

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: Domuz eti lazım köpek için
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2015, 14:21:27 »
9 aylık köpeğimiz için domuz eti arıyorum. Bursadayım, bursa dışından göndermek isteyen olursa karşı ödemeli kargoyla yollayabilirler 0 537 732 45 66
Enes Bey; Dağlarda Domuz da çok eti de. Amma velakin o hayvanı kim dağdan indirecek, yüzüp, etini parçalayıp paketleyip, kargoya verecek.
Size tavsiyem, en iyisi yörenizdeki domuz avlarını takip edin...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2015, 17:11:29 »
enes orhaneli domuzun doğal çiftliği yaw. orada çok bulursun. oralardan bakın bence.
bikaç kulube gidip not bırakırsan vurunca seni ararlar yüzer alırsın. yoksam ustamın dediği
gibi çok kişi elini bırak bıçağını bile vurmaz domuza. bi foto çekinirler orada bırakırlar :)
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

• *
« Yanıtla #3 : 14 Ocak 2015, 00:30:54 »
Haklısınız abi. Bursa içi vuran olursa haber versin. Biz gelir alırız. Şimdiden teşekkürler

1993 Orhaneli / BURSA

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2015, 00:36:18 »
burdur da domuz çok .avlarızda ama nakliye  sorun kilosu kactan alınır . biz veririz belgesiz veya belgeli de verebiliriz.burdur avc.kulb veli tokcan 05332315690
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 14 Ocak 2015, 01:26:51 »
Veli abi burdurda domuz çok demissiniz sürek avı duzenleniyorsaniz katılmak isterim
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2015, 01:33:55 »
sürek avında mutlaka çağırırım.tel no  avlak com özelden mesaj at
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Ö.Ali KATMER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2015, 02:05:58 »
domuz normalde cok pis bir hayvandır bunu biliyorsunuzdur illaki ve bu hayvan bir yere süründüğünde tam olarak hatırlamıyorum sayısını ama 6-7 defa yıkanmalı ve bu 1 yıkama toprak ile yıkanmalı öyle temizleniyormuş bunu dememin sebebi demin bazı resimler gördüm tüfek koymuş domuzun üstüne ellini bastırıyor ondan söyledim yanlış anlaşılmasın bunlaarıda ben kafamdan uydurmadım yanlış anlaşılmasın.
1994 ORDU

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2015, 20:11:01 »
Yeri gelince köpek de tavuk da pis hayvandır. Biz inanç dolayısıyla domuzu daha da kirletmeye çalışıyoruz aklımızca. Evet bu hayvanın halıyı yediğini de gördüm, kurdun kemiklerini de, koyunun postunu da, dışkıyı da. Dönüşüme, çevre temizliğine yardımcı oluyor aslında.  Doğal ortamında tavuğu da izleyin, bir daha tavuk yemezsiniz.
Toprakla yıkama veya 6-7 defa yıkama yerine 1 kez dezenfeksiyonu sağlayacak şekilde sağlam yıkayın, yeter.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2015, 21:30:30 »
insanlar zaman içinde neyin ne olduğunu yargılamadan kabul ediyorlar.
domuza kadar dünyada ne pis hayvanlar var. ayrıca domuzun kendisi değil
etini yemek haram. dağdan inse bacaklarına sürünse kedi gibi :) sende gıdışını
sevebilirsin mesela bu haram değil. :)

mesela aynı şey safilerde var. bize köpek haram diyip duruyorlar. bende yiyormuydunuz
diyorum kala kalıyorlar. köpeğin neresi haram hiçbir yerde yamaz bu. sadece köpeğe
dokunmak abdest bozar (abdest bozupta haram olmayan bir yığın şey var :)
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Ö.Ali KATMER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2015, 21:57:49 »
Yeri gelince köpek de tavuk da pis hayvandır. Biz inanç dolayısıyla domuzu daha da kirletmeye çalışıyoruz aklımızca. Evet bu hayvanın halıyı yediğini de gördüm, kurdun kemiklerini de, koyunun postunu da, dışkıyı da. Dönüşüme, çevre temizliğine yardımcı oluyor aslında.  Doğal ortamında tavuğu da izleyin, bir daha tavuk yemezsiniz.
Toprakla yıkama veya 6-7 defa yıkama yerine 1 kez dezenfeksiyonu sağlayacak şekilde sağlam yıkayın, yeter.

Bizim köyde biz belkide 5 sene tavuk yetişdirdik senin dediğin gibi bir olay yokdu bizde, yumurta etsinlerde yiyelim diye beklerdik ama senin dediğin tavuklar nerede besleniyor onu ben bilemem.

Domuz konusunda dezenfekte işe yararmı bilmem benim duyduğum yazdığım şekildi varsa civarda hoca onlara sorabilirsin ve domuzun kullanılacak tek yeride tüylerinden fırça yapımı gerisi leş diye geçer.

« Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 22:01:15 Gönderen: Ömer ALİ »
1994 ORDU

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2015, 23:14:34 »
Sevgili Ömer Bey. Daha gençsiniz, görürsünüz. Hayvan dışkılarının içinde gezip parazitleri, tenyaları  ayıklayan da tavuktur. Aç kalınca itin, atın bokunda gezen çok tavuk gördüm. Burda daha da detay anlatıp insanların midesini kaldırmak istemem.
Ben hocalara birşey sormuyorum. Bizim caminin imamı gibi lükse girmeyin, gösteriş yapmayın, arabanın bile ucuzunu alın diyip bmw satın alan hoca varken kimseye soru sormama gerek yok. Diyanet bile 10-15 sene önce kürtaj haram değil derdi, şimdi haram diyor. Hocanın birine denk geliriz; ithal fişek kullanma, belki cenabettir der. Yapanın, satanın gusülü var mı der?
Velhasıl, ihtiyaç duyarsam açar okurum.
Bir sürü domuzcu arkadaş var. Varsın ellesinler domuzu. Eve gelince ellleri sabunlasınlar, yeter.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

Çevrimdışı Ö.Ali KATMER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 16 Şubat 2015, 13:08:02 »
Sevgili Ömer Bey. Daha gençsiniz, görürsünüz. Hayvan dışkılarının içinde gezip parazitleri, tenyaları  ayıklayan da tavuktur. Aç kalınca itin, atın bokunda gezen çok tavuk gördüm. Burda daha da detay anlatıp insanların midesini kaldırmak istemem.
Ben hocalara birşey sormuyorum. Bizim caminin imamı gibi lükse girmeyin, gösteriş yapmayın, arabanın bile ucuzunu alın diyip bmw satın alan hoca varken kimseye soru sormama gerek yok. Diyanet bile 10-15 sene önce kürtaj haram değil derdi, şimdi haram diyor. Hocanın birine denk geliriz; ithal fişek kullanma, belki cenabettir der. Yapanın, satanın gusülü var mı der?
Velhasıl, ihtiyaç duyarsam açar okurum.
Bir sürü domuzcu arkadaş var. Varsın ellesinler domuzu. Eve gelince ellleri sabunlasınlar, yeter.

Aynen öyle  saygı değer büyüğüm ben ''Hayatül Hayyam'' adlı bir kitapda okuduklarımı yazdım ve ilginç bilgiler var bu kitapda okumanızı tavsiye ederim.
1994 ORDU

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 16 Şubat 2015, 16:01:39 »
insanlar zaman içinde neyin ne olduğunu yargılamadan kabul ediyorlar.
domuza kadar dünyada ne pis hayvanlar var. ayrıca domuzun kendisi değil
etini yemek haram. dağdan inse bacaklarına sürünse kedi gibi :) sende gıdışını
sevebilirsin mesela bu haram değil. :)

mesela aynı şey safilerde var. bize köpek haram diyip duruyorlar. bende yiyormuydunuz
diyorum kala kalıyorlar. köpeğin neresi haram hiçbir yerde yamaz bu. sadece köpeğe
dokunmak abdest bozar (abdest bozupta haram olmayan bir yığın şey var :)
hay ağzınıza sağlık tunç bey çok güzel söylediniz birde şöyle durum var domuz haramda eşek at ayı helal mi domuza apayrı bakılıyor
avrupada amerikada domuz eti yerler çinde de köpek eti yerler vesselam eti yenen hayvanlar var koyun keçi inek manda gibi birde eti yenmeyen hayvanlar var köpek at eşek ayı kurt domuz sansar gibi bunların eti yenmez haramdır domuz ayrıcalıklı değildir bizim orada kangal köpekleri bile domuz eti yemez av köpeği yermiki
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

• *
« Yanıtla #14 : 16 Şubat 2015, 16:56:15 »
Ben inancım gereği domuz yemiyorum , ama gerçekten sadece inancım gereği.  Domuzdaki lök et hangi hayvanda var yoksa. Yiyene de saygım sonsuz. Başlıktada belirttiğim gibi ben köpek için istedim. Saolsun yardımsever bi abimizde yardımcı olacağını söyledi . Toprakla yıkama olayına gelince
 Şafilerde dini inanış gereği 7 kez toprakla yıkanmadan av eti helal olmaz diye duydum şafi bi tanıdığımdan , zaten bu da domuz eti için değil helal kılınan etler için geçerli
 Bu işlemde köpek salyası değerse oluyor sadece.
 Domuz etini sürekli yiyenler de nasıl yıkanacağını nasıl temizleneceğini gayet iyi biliyordur. Kalın sağlıcakla

1993 Orhaneli / BURSA

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2015, 00:41:53 »
Domuz eti tıbbi açıdanda dünya üzerindeki en pis etlerden biridir.Sindirimi diğer hayvanlara göre çok hızlıdır yediği besinleri toksinleriyle birlikte temizlemeden etinde depolar.Ne ben yerim nede köpeğime yediririm.Ama kesmekte bir sakınca yok vuran kesip istiyorsa köpeğine yedirebilir hatta isteyen kendide yiyebilir.Ama domuz eti artık avrupada bile 2. sınıf et muamelesi görür en ucuz ettir hastalara yedirilmez.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Erol ÖMEROĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2015, 14:16:01 »
  Slm,keşke av kapanmadan haberim olsaydı.Seneye ben gönderirim istediğin kadar,benim kopoylarım domuzu yemek için kovuyorlar.
  Herkese selamlar.
Erol ÖMEROĞLU
1963 Tekirdağ/Saray

• *
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2015, 00:37:10 »
  Slm,keşke av kapanmadan haberim olsaydı.Seneye ben gönderirim istediğin kadar,benim kopoylarım domuzu yemek için kovuyorlar.
  Herkese selamlar.

Çok teşekkür ederim Ömer abi. Sezonda rastgelsin o zaman :)

1993 Orhaneli / BURSA