0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rastgele tertip
güzel av olmuş daim olsun
darısı bize
Hay maşallah rastgelsin ardıda gür olsun inşallah.Ama ben demiştim geçen epey bir kışaladım o yanlı diye.Bu aralar bizim bu taraflar özellikle gittiğim meralar çok kar kış çulluğu bu dönem bu tarafta çok sıkıştırmak istemedim ördek kovaladık hafta sonu,önümüzdeki hafta yime bolca kakaç kışalarım o tarafa Ziya arkadaşım.Rastgelsin.
hay maşallah , çok süper bir av olduğu , nerdeyse yarım kilo gelen tosunçuktan belli . 370 380 gördümde , 450 gelenini ilk defa gördüm . airbus gibi kolay kolay kalkamamıştır o ziya abi . 450 rekordur benim için . bundan sonra vurduklarınla kıyasla . rekoru egale edemezsin gibime gelior üç beş sene . bize denk düşerse , ziya abinin rekorunu egale ettim die paylaşırım , ama hiç aklımın karı diil . göçmen olsa illaki zaıflar uçmaktan , ama bunun maşallahı var . mera bereketli anladığım kadarı ile . ne diim artık , yakın olsam , komşuda pişer bizede düşer derim ama , böyle tosunçukların darısı başımıza .
tebrikler abi,sarı su yaptımı tüfek?
Özellikle çulluk avını hiç yapmadım.Yapan anlatılmaz diyor..Rastgelsin ustam.
Hey maşallah süpersin trofeci tertibim benim rasgele dostum...
Rastgele efem.
Avın daim olsun abi rastgele...Efe yaşlanıyor galiba yedek hazırlamaya başla derim...Selamlar...
RASTGELE....ZİYA EFEM RASTGELE...her av günün böyle keyifli olsun....SELAMLAR....