İki yıldır Beretta A300 kullanıyorum her yönden çok memnunum (hoşuma gitmeyen yanları, namlu boyası mat renkli, bant yanılmıyorsam 6 mm benim tercihim 10 mm.) ikinci bir tüfek almaya karar verdim Ata freelander, Sarsılmaz Magic bu silahları araştırdım her ikisi içinde kendi sitelerinde dahi teknik yönden net bir açıklama bulamadım (tetik çekme mesafesi, dipçik düşümü, net ağırlığı, şok boyları, namlu iç çapı ölçüsü, bent genişliği, iç parçalarını gösteren resimler vb.) peki nasıl alacağız rest gele mi alalım. Malum bizim milletimiz hep kulaktan duyma hareket eder ve her avcı için en iyi süper tüfek kullandığı tüfektir. 43 yıldır avlanıyorum ve kullanmadığım Avrupa tüfek kalmadı bu zamana kadar marocchı full poze, Rus otomatik, Franchı otomatik , Beretta otomatik, Fabarm otomatik, Brownınğ otomatik kullandım. Sıfır aldığım Fabarm 3-4 ayda fişek dikti çalışmadı hemen sattım Portekiz üretimi Brownınğ üzerinde made in portekiz belgium yazıyordu bir senede nemlu içi kromu bozuldu onu da sattım. Yerli olarak sarsılmaz-camo kullandım yakıcılığı uzak vuruşu güzeldi özellikle çok yumuşak bir tetiği ve tetik boşluğu vardı. 32 gramdan yukarı çok az fişek attım ve 3 kere arıza yaptı. Ama marocchı full poze, Rus otomatik, Franchı otomatik , Beretta otomatik, tüfeklerimden son derece memnundum ve hala o silahları sattığıma üzülürüm. Ben poze hastasıyım İtalyan Marocchı den aldığım keyifi hiç bir tüfekten alamadım.Sizlere kısaca tecrübe ve deneyimlerimi yazdım. Yerli tüfek tamamen şansına kalmış memnun olanda var olmayanda var.