Gönderen Konu: ATA VENZA HAKKINDA  (Okunma sayısı 4547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ercan ERCAN

• Ziyaretçi
ATA VENZA HAKKINDA
« : 11 Ocak 2015, 23:15:54 »
merhaba
Ata Venza kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktara bilir mi?
Av üzerindeki etkisi,soğuk havada çalışması,kullandıkları mühimmat ve bunun gibi tecrübelerinizi aktarırmısınız?

Çevrimdışı Kerem DÖNMEZ

• *
  • Kardeşler tokalaşmaz, sarılır.
Ynt: ATA VENZA HAKKINDA
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2015, 12:42:38 »
Merhaba; Konuyu bende yakinen takip ediyorum. Venza mı ,  M3000 mi ikilemindeyim açıkçası.

Venza hakkında bilgi sahipleri tespitlerini paylaşırsa makbule geçecektir.

Saygılar
1985 BURSA

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2015, 18:25:09 »
Venza çok estetik güçlü hatlara sahip etkili bir silah vuruş gücü baya yüksek 32 gr rc sipe 34 gr mirage ile ördekleri paket yapıyor çulluktada bp 32 gr kullandım çok iyi pek fişek seçmiyor ama tek sorunu ağır yani bana göre ağır 3300 gr 3 tanede fişek koy 3400 akşama kadar gezmiyor yani ama ördek gibi geçit avlarında bence iyi bir seçim iyi grupmanı var. Yanlız öğle 34 grmda 28 gr hissi filan veriyor deniliyor hiçte öğle değil neyse onu hissediyorsun.

Kerem kardeşim senin sorunada benim cevabım m 3000 olurdu neden dersen iki silahta 3300 gr ağırlığı ortalama civarında bu ağırlıkta silahlar dediğim gibi geçit avlarında daha ideal bence ve bende hem m2000 hem 3500 kullanmış biri olarak stoegerin müthiş vuruş gücüne sahip olmasından kinetik olmasından m3000 derim. Hatta Venza 3100 gr civarı olsa tam olurdu valla gezme avlarında venza geçit avlarında m3000 başka silah niye ararsın bidaha:) Saygılar
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 18:27:33 Gönderen: Özgür UYAR »
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Kerem DÖNMEZ

• *
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2015, 21:15:20 »
Eyvallah Özgür kardeş. Stoeger daha çok aklıma yatmaya başladı zaten, tavsiyelerde kime sorduysam stoeger diyor. Agırlıgı da çok problem etmiyorum. Bence 3300 gr kabul edilebilir.  İki tüfeğide yakından inceledim geze gelişlerinde birbirlerine göre aşağı kalır bir yanları yok, Venzanın estetik ahsap estetiği biraz daha iyi ama bana göre halen kendini ispatlamış bir tüfek değil.Bazıları cok memnunum diyor  bazıları geri verdim diyor. Hatta bugun yıne formda biri geri verdim yerine yine Neo aldım diyor. Benide tedirgin etti bu durum. 
1985 BURSA

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2015, 21:39:52 »
     Kerem bey, sentetik düşünüyorsanız Girsan'ın 312 modelini de inceleyin bence. Stoeger ile kıyaslama yapılmış Amerika'da başarılı olduğu söyleniyor.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 21:41:57 Gönderen: Ömer ÇELEBİ »

1984 Ankara

Çevrimdışı Kerem DÖNMEZ

• *
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2015, 22:08:14 »
Ömer Bey Girsanı daha önce inceledim , Amerikadaki  bahsedilen bir testi var o da dahil. Hatta o testte adamlar yanlış hatırlamıyorsam Diğer türk markalar gibi çıkacak diye tahmin ediyorduk bizi şaşırttı falan diyorlar. Ancak Girsanın üretim sonrası kendi testlerinide inceledim. Tüfek testi ve müşteriye sunuş konusunda cok profesyonel olduklarını dusunmuyorum. Meslek gereği üretim işlerinin içinde oldugumdan , Girsanın yeni bir tüfeği test şartları vs. müşteriye güven verecek şekilde sunulmuyor çok profesyonel testleri olsa sunarlardı diye düşünüyorum .Bir de yanılmıyorsam ilk yarı otomatik tüfek üretimleri. Yinede başarılı buldum ve bahsedilen Amerika testinde de gurur duydum. Suan değil ama ileride girsanı muhakkak takip edeceğim. Önem verirlerse yarı otomatikte guzel ve güvenilir bir çizgi yakalayacaklardır.
1985 BURSA

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2015, 22:24:34 »
    Siz gerekli araştırmayı yapmışsınız zaten, gönlünüzce olur inş.

1984 Ankara

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2015, 22:40:05 »
merhaba
Ata Venza kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktara bilir mi?
Av üzerindeki etkisi,soğuk havada çalışması,kullandıkları mühimmat ve bunun gibi tecrübelerinizi aktarırmısınız?

stoeger M3000 harika bir tüfek arkadaşım düşünme derim. hem kinetik hem de bütün avlarında sahiplerini yanıltmamış bir silah
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 22:41:38 Gönderen: İsmail SUBAKAN »
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Çevrimdışı Samet ERÇEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2015, 15:56:26 »
Merhaba,
Bende Ata Venza 71 cm namlulu otomatik tüfek aldım.
Bu tüfeği kullanan avcı abilerin tecrübelerini merak ediyorum.
Hangi fişekleri kullandığınızı yazarsanız biz yeni avcılara da yardımcı olursunuz.

Bi de lütfen konunun başlığı hakkında yazarsanız seviniriz.
Bence diğer tüfekleri diğer başka sayfalarda tartışırsanız daha iyi olur.
Şimdiden herkese teşekkürler.
  • Fabarm XLR5
Samet Erçel
1988 İstanbul - Kırklareli

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2015, 16:14:29 »
damdan düşer gibi olmuş bu sizin olay tüfeği almışsınız direk avcılık sitesine üye olmuşsunuz nasıl tüfek diye soruyosunuz =) bide diğer tüfeklerin konu başlığı hakkında yorumunu beğenmedim ..burda her türlü tartışma yapılıyor kimsenin kalbini kırmadan..umarım elinde venza olan arkadaşlar sana yardımcı olurlar ..
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Kerem DÖNMEZ

• *
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2015, 20:16:02 »
Merhaba Samet Erçel, tüfeğinizi kazasız belasız güle güle kullanın.
Açıkçası Venzanın konu başlığını M3000 ile sabote edilmesine sebep biraz ben oldum :)
Ancak konu ne olursa olursa burası bir paylaşım platformu, gerekli bilgiyi ,  tecrübeyi hangi başlık altında yakalayacağınız belli olmaz.
Saygılar
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 20:17:26 Gönderen: Kerem DÖNMEZ »
1985 BURSA

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2015, 20:50:19 »
Merhaba Samet Erçel, tüfeğinizi kazasız belasız güle güle kullanın.
Açıkçası Venzanın konu başlığını M3000 ile sabote edilmesine sebep biraz ben oldum :)
Ancak konu ne olursa olursa burası bir paylaşım platformu, gerekli bilgiyi ,  tecrübeyi hangi başlık altında yakalayacağınız belli olmaz.
Saygılar

+

1984 Ankara

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2015, 20:56:21 »
Ben stoeger M3000 sahibiyim. Ata konusunda iyi veya kötü olarak yorum yapmam doğru olmaz ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim elimden birçok silah geçti stoeger M3000 mükemmel bir silah, silahımı sadece göl avlarında denedim çok iyi avlar çıkardım. eğer göl avlarından hoşlanıyorsanız stoegerı şiddetle tavsiye ederim kesinlikle memnun kalacaksınız.
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Ercan ERCAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2015, 23:16:23 »
konu başlığı Ata Venza,amaç bilgi almak,önerilen stoger m3000.
arkadaşlar,abilerim bu marka hakkında bilgi almak istedim,stoger mod 300o hakkında degıl hepınıze tesekkur ederım.