Gönderen Konu: tesekkur  (Okunma sayısı 1547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
tesekkur
« : 11 Ocak 2015, 19:18:43 »
Stoger silah sanayiinde tüfeğimin problemi ile yakından ilgilenen Erhan beye teşekkür ederim tüfek sorunu çözülmüş ve müthiş bir tüfek geldi bu şekilde davranışlar  bikere daha firmaya + puan kazandirir
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
Ynt: tesekkur
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2015, 02:04:44 »
Sorun neydi?
Resul YASAK
1977 HATAY

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2015, 05:29:36 »
Sorun resul abi tüfeği ozenerek avlak sitesinde çok aşırı tavsiye sonrasında aldım M2000 tüfeğimin gittiğim ilk üveyik avında ilk atışta ikinci fişeği dikme yaptı sonra tekrarladı fabrikaya gönderdim  av bayi aracılığıyla sağolsun av beyinde bi şey anlatmamislar sadece sıkıştırma yapıyo geldi fabrikadan Ankara ya tavşan keklik avına gittik o zamana kadar poze ile avlan dim tüfek ten sogudum bide ilk otomatik tüfeğimdi neyse tavşan fırladı bir patlattim yaralandı ikinci tekrar çektim tık gene yaptı nerdeyse tüfeği Kırcaktim en çok yaralı gitti tavşan yazık oldu hayvana ona üzüldüm tekrar aradım Erhan bey çıktı tek tek anlattım sağolsun Avcı kulağiyla dinledi ve tüfeğimle kendi ilgilenecegini ve neden yaptigini kaşık problemi olduğunu söyledi tam yarım saat belki konuştuk tüfek geldi tabanca gibi kinetik sistem av tüfeği nin bu kadar neden ovuldugunu şimdi anladım ilk hafta keklik sonra culluk bi kere takıntı yapmadı onun için Erhan beye teşekkür ederim
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2015, 08:34:28 »
Erhan abi olsun ümit abi olsun gerçekten gerek ustalık gerek işçilik çok iyi ama zaman vermiyor müdürler erhan abi ile ve ustalarla konuşmuştum m2000 al diyordu sentetik istedim nasıl olur hafif iyi dedi erhan abi m2000 kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam yani avcı kendisi m2000 serisin de de şahlanma tepme yoktu vursanlarda bu olay yüksek kullanan arkadaşlarım öyle söylüyordu saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2015, 12:25:35 »
Sorun resul abi tüfeği ozenerek avlak sitesinde çok aşırı tavsiye sonrasında aldım M2000 tüfeğimin gittiğim ilk üveyik avında ilk atışta ikinci fişeği dikme yaptı sonra tekrarladı fabrikaya gönderdim  av bayi aracılığıyla sağolsun av beyinde bi şey anlatmamislar sadece sıkıştırma yapıyo geldi fabrikadan Ankara ya tavşan keklik avına gittik o zamana kadar poze ile avlan dim tüfek ten sogudum bide ilk otomatik tüfeğimdi neyse tavşan fırladı bir patlattim yaralandı ikinci tekrar çektim tık gene yaptı nerdeyse tüfeği Kırcaktim en çok yaralı gitti tavşan yazık oldu hayvana ona üzüldüm tekrar aradım Erhan bey çıktı tek tek anlattım sağolsun Avcı kulağiyla dinledi ve tüfeğimle kendi ilgilenecegini ve neden yaptigini kaşık problemi olduğunu söyledi tam yarım saat belki konuştuk tüfek geldi tabanca gibi kinetik sistem av tüfeği nin bu kadar neden ovuldugunu şimdi anladım ilk hafta keklik sonra culluk bi kere takıntı yapmadı onun için Erhan beye teşekkür ederim

Geçmiş olsun diyelim öncelikle.  Müşteri ile ilgilenmeleri güzel birşey. Hele birde mallarının arkasında durup bahane üretmiyorlarsa çok çok güzel birşey. Rastgele İsmail kardeşim.
Resul YASAK
1977 HATAY