Gökhan Bey merhaba,
İsmail Bey ile ne görüştünüz bilemiyorum, ancak tüfeğinizdeki şok yatağının yamuk olduğundan eminseniz (ki hedefi vuramamanın bir nedeni budur) tüfeği fabrikaya gönderin; tamir edilsin veyahut namlu tamamen değişsin. Bir anlaşmazlık olabilir, teknik bilgi eksikliği olabilir, ancak kandırmaya çalışmak ifadesini bir daha düşünün. Az sayıda da olsa benzer sorun yaşadık ve sorunu tamamen çözüp müşterilerimize gerekli hizmeti sunduk.
Saygılarımla
İyi günler dilerim
Merhaba Ömer Bey ;
Tüfeği gönderecem ama malesef başka tüfeğim yok bu sebebten dolayı gönderemiyorum, artık sezon sonu gönderecem . Aralık 21 gibi Konya'ya gelip ordan da fabrikanıza uğrayacaktım ama bazı sebeblerden dolayı bu planı iptal etmek zorunda kaldım.
Daha önce Mehmet Bey'le görüştüm bana malının arkasında olduğunu gerekli işlemlerin yapılacağını beyan etti, daha sonra beni Sadık Bey'e yönlendirdi, O da bana tüfekle kurşun atıp atmadığımı sordu kurşun atmıyorsam hatanın önemli olmadığını söyledi, fabrikaya davet etti herneyse zaten gelme işi yattı.
Benim size sorum şu hatanın olduğu görülüyor, kabul ediliyor ama müdahale edilmeden tüfek bana geri gönderiliyor. Sizce bu nedir?
Tüfeği gönderecem yapılır yada yapılmaz artık önemli değil yapılırsa satacam yapılmazsada yasal haklarım neyse onları araştıracam.
Sizede iyi günler.