Denemek ve en sağlıklı sonucu görmek lazım.
Şu grupmanı toplayabilmek için 5tane şok paraladık Briley, high flayer,... En son 1nolu şokla oynadık bu hale geldi.
Suat hocam daha önce İJ 27EM kullandım. Çift tetik, ekstraktörlü
. Az çok rusları bu forumdaki rus kullanıcıları kadar iyi bilirim. Fişek incelemek ve grupman testi yapmak nasıl bir hastalık haline geliyorsa, belli bir süreden sonra inanın tüfek değiştirmekte aynı hastalık haline geliyor.
Tavşan yarışmaları için devamlı değişik şok tüfek kombinasyonları deniyoruz. Mob zımpara ile şok içlerinimi genişletmedik 0,05 0,07mm değerlerinde... Şokmu kesmedik, şokmu yapmadık, akla gelecek binbir çeşit tilki oyunları..., Olacak iş var olmayacak iş var. Hedefe 1 kutu atarsanız 16-17 saçma gelir 1 tane yada 2 tane fişek çıkar 50 küsür saçma değer... Her türlüsünü gördük çok şükür, Fişeğin içine japon döküp ağzını tekrar kapatanları, içindeki saçmaları değiştirenleri, tapayı değiştirenleri, daha neler neler bu işte binbir çeşit hile var. Tekirdağ' dan Osmaneli' lere gittik yarışmalar için, git gel 20-25 bilet al 500-1000lira kapısı, aldığınız tüfek 500lira ama asıl maksat tüfeğiniz toplu attığını göstermek. Bunlara birşey diyemem ama tekrar söylüyorum olcak iş var olmayacak iş var.
Bu işle bu kadar çok uğraşıp böyle bir olayla karşılaşıyorsam ben "TÜFEĞİ KIRARIM" demem iddia değil tamamen şahsi tepkimdir. Hatta tüfekle birlikte dişlerimi bile kırarım diyesim geliyor. 3-5 grupman testi yapıp gelip insanlara öyle yada böyle bir şeyleri ispat etmeye çalışacak birisi değilim.