0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir dağılım yapmış sanırım full şok ile atış yaptınız.
Merhaba ömer bey6/32 rc de ben saydığımda 284 saçma çıktı. Sizde toplam 305 saçma görünüyor. Hangi şokla atınız? %100 grupmanı ilk defa görüyorum. Allah daha iyi neticeler versin size fakat burada bi gariplik var galiba, ben mi yanıldım?
ördeğe attığımda 4 veya 5 saçma mutlaka tutuyor AK 212 ile
Ömer bey dağılım gerçekten güzel görünüyor..Tüfeğiniz kaç namlu? Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..Bu arada kinetikte Akdaş gerçekten farkını ortaya koyuyor..Rastgelsin..
slm ömer bey öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun.bu test sonuçlarını bir kalemde yazarsanız takipçileriniz için daha iyi olacak gibi.yani namlu boyu,şok nosu,fişek marka ve gr gibi...hoşcakalın
Galiba bu atış tüfek sabitlenerek yapılmış?
Güzel dağılım yapmış, 3 şokla 32 gram power piston 6 numara avrupa fişeklede dene bakalım, bu işten anlayan arkadaşlarımız yorumlasın
Mesafe ne kadar dı?
Mustafa bey, yanlış anladınız sanırım veya ben ifade edemedim. Toplam 184-185 saçma isabet etmiş, Rc 32 gr, 6 numaralı fişekte 280 adet saçma var diye biliyorum.Sadık ustanın testinde 199, armsan phenoma testinde 210 adet saçma isabet sağlanmış.Ben bu iki pattern testini referans alıyorum. Buna göre 51 cm lik dairenin dışındaki saçma sayısı az gibi onun dışında 51 cm deki saçma ve dağılımı gayet güzel diye düşünüyorum.
güzel grupmanı olmuş ellerinize sağlık ömer beysaygılar
sonunda aldım ak 212w 66 namlu ingiliz dipçik 13 derece çok rüzgarlı bir havada 32grm sterling 8 no ile 45 adımdan yaptığım atış sonucu 3 nolu şok ile gayet güzel on numara bence