Gönderen Konu: Ata firması beni değil 10 müşteri daha kazandı..  (Okunma sayısı 7993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet DİLSİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Ata firması beni değil 10 müşteri daha kazandı..
« Yanıtla #25 : 05 Ocak 2015, 13:36:34 »
AL bi hatsan arkana yaslan kafıyelımı oldu ne :D amcam 10 yılı gectı kullanıyor tufekte tık yok canavar

daha önce aldım bi hatsan supreme ama arkama yaslanamadım, tüfek fişek sıkıştırıyordu, iyiki katdetmemiştim iade ettim

1976-D.Bakır

Çevrimdışı Birol KEÇECİ

• *
« Yanıtla #26 : 05 Ocak 2015, 13:50:15 »
10 YILDAN BU YANA ATA KULLANIYORUM. 1 DEFA BAKIM İÇİN GÖNDERDİM. HİÇ BİR TANIDIĞIM OLMAMASINA RAMEN AYNI İLGİ VE ALAKAYI BANADA  GÖSTERDİLER. ATAYA SONSUZ TEŞEKKÜR.
Birol KEÇECİ
1980 SİNOP

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #27 : 05 Ocak 2015, 21:49:37 »
Sorunu bizzat teknik servis ile görüşmeniz daha iyi olacaktır ben öyle yaptım en başta MAİL attım teknik servisin dikkatine diye ertesi gün hemen aradılar beni tüfeği gönderin diye bunları uygulamak zor bişey değil ben hiçbir sorun yaşamadım ata firmasındanda kimseyi tanımam ilk defa yolladım tüfeğimi sadece direk teknik servisteki arkadaşla görüştüm o kadar.. Kesinlikle çok ilgilendiler ve hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla muhattap etmediler beni..
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Fatih COŞKUNÇAY

• Müdavim Üyemiz
  • Dirilerin Başında Koşmayan Ölülerin Peşinde Yürür.
    • Avcıların buluştuğu nokta
« Yanıtla #28 : 06 Ocak 2015, 06:23:54 »
Benimde ilk yarı otomatik tüfeğim Ata als 2100 traditions modeli bir tüfekti. 8 yıl boyunca sezonda en az 1000 fişek atmak kaydıyla sorunsuz kullandım. dağ avında düşüp dipçiğini kırdım ve bakıma gönderdim. tüfek geldiğinde tanıyamadım sıfır olmuştu ve bir çok parçası değiştirilmişti pimlere kadar yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta sürmüştü bakım süresi. sonra ben 2 kere ava götürdüm bişey vuramadım tüfekle kendimce namlu boyandığı için tüfeğin bozulduğunu düşündüm ve isteyip duran bir arkadasıma sattım. sattığım arkadaş yeni ava başlamasına karşın sırf o sezon 9 tavsan vurdu :) Bu sezonda neo 12 gravürlü bir model satın aldım üveyikten ördeğe keklikten tavsana hiç bir avda bana sorun çıkarmadı tek sorun boşu boşuna bıçak taşımam :D Atanın gazlı ve knetik 2 modelinide kullanmış ve bakıma göndermiş biri olarak diyorum ki bu yerli servetimizin kıymetini bilelim.
  • Ata Neo Modern Gold 3 oto 12 cal.
  • Genç Huğlu Custom Shop SxS 12 cal.
  • Huğlu 701 gb oto 20 cal.
  • Remington 11-87 Premier 12 cal
  • Franchi 20-12 cal. U/A
  • Deutsch Drahthaar(Üstün Alman Mühendisliği Harikası)
M.Fatih COŞKUNÇAY
1983 KAYSERİ

Çevrimdışı Selami GERÇEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 01 Şubat 2015, 18:15:19 »
Müşteri memnuniyeti güzel, ama bir yere kadar. Bana bir yerli tüfek söylesin ki biri. Üveyk, keklik, tavşan, domuz gibi avların hepsini yapabileyim. Her av için ayrı tüfeğe param yok. Bir defa almak istiyorum.
1990 MANİSA

Çevrimdışı Mehmet DİLSİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2015, 13:18:23 »
Ata venza 66 namlu ,bir set de uzatma şok al bütün avlarda kullan
combo seti varmı bilmiyorum, varsa combo setini al domuz avı için slug namlu kullanırsın

1976-D.Bakır