Afiyet olsun alper.kardes.
Sen o tavsanin arka bacak
Etinden posali kavurma yap.
Güzel olur. Arka bacak etine kus basi dogra
Tuzlu sirkeli suda varsa defne yapragi slklmls limon
Kabi Île biraz Kara biberle beklet 15; dakika.daha sonra
Eti cikar. AZ biraz tere yagi Île birlikte.zeytin cicek yagi Île.
Bir corba kasigi toz biberle
Posali kavurma yap ye.
Bakalim beyenecekmim.
Sadece arka bacak eti Île yap..
Belki biliyorsundur AMA yazayim.
Tavsani furdugunda kes. Tavsanda
Kan cok olur eti bozar.tavsani kestikten sonra
Torbani koy.
Ïkinci asama.
Tavsani ön ayaklarindan tut kaldir,,, havayi,,,,
Bas parmagi ön ayaklarinin yanindan Karin altindan tavsani kavra tut... diyer parmaklar tavsanin
Sirtina gelecek sekilde tavsani tut.
Tavsanin arka bacaklarina dogru parmaklarinla
Sivasla. Biraz bastirarak bir kac defa tekrarla bu sekilde
Tavsanin arka bacaklarin arasindan idrar cikana kardar.
Bögle tavsanin idrarina cikarip torbayi koyarsan..
Tavsanin etindeki tavsani has koku olmaz.
Furulmus tavsani kesmeden idrarina cikarmadan
Torbayi koyarsan torbada tavsan idrarina salar.
Ve idrar kokusu tavsanin etine siner.
Tavsandaki kanda etde kalir tavsanin nezzeti düser..
Selamlar..