Gönderen Konu: yardım  (Okunma sayısı 2122 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Soner AYDIN 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yardım
« : 01 Ocak 2015, 15:34:10 »
Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim aranıza yeni katıldım Antalya'dan saygılar...ustalar benim sorunum köpeğe tüfeğe çok para verdim neyse köpeği çözdük sıra tüfekte yeni aldığım 103 fe mi verdim ve akdaş ak212s 66cm otomatik almaya niyetlendim bu Tüfeği Ördek keklik tavsan bıldırcın çulluk gibi avlarda kullanacağım nasip olursa şimdi abilerim ve kardeşlerim bu Tüfeği tavsiye edermisiniz nasıldır iyimidir bize yararmı lütfen yardım....ilginiz alakanız için şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım...
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Ercan KILIÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: yardım
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2015, 20:14:41 »
selamlar hocam . akdasin
namluları  huglu ile aynı diye bilirim . ha otomatik mi poze mi onu bilmem. ben huğlu  poze  kullanıcısiyım . otomatik de stogeri tavsiye ederim .  neden derseniz bi çok yerde övuldünü gördüm ve ikinci eli pek bulunmuyor . araştırmaya değer derim .
1983 OSMANİYE

Çevrimdışı Soner AYDIN 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2015, 13:00:58 »
Sağolsun abi Stoeger olmadan önce vursanı kullanmıştım gerçek güzeldi sattığıma pişmandım ama akdaş ak212s onu unutturdu Velhasıl aldım Akdaşı çok memnunum tavsiyen için çok teşekkür ederim saygılar
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Mehmet DİLSİZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2015, 14:42:46 »

Aleyküm Selâm-Hoş Geldiniz
Akdaş kullanıcısı değilim ama hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi var, nadiren sorun yaşayanlar olsada ki bu her markada olan bir şey ,genelde kullanıcılar memnun
Akdaş kullanan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

1976-D.Bakır

Çevrimdışı Hamza SEDA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2015, 21:06:17 »
Antalya'da ördek var mı hocam ben aslen döşemealtılıyım. Ayrıca otomatikde yıldız profesyonel gazlı sistemi öneririm çünkü yerli otomatiklerde hiç bir  yabancı markayı taklit etmeyen ve aynı fişek aynı uzunlukta aynı şokla huğlu superpoze 103 fe modelini 85 metrede hem grubmanda hemde delicilikde dövdü.  Bende yıldız spz me var 71 namlu benimkini de dövdü azim açık kaldı. Hem arıza yaptığında Burdur ili yanı başında Bayburtdan selamlar
  • Özkanlar Fx12 (Standart) 66 cm namlu Yarı Kamuflaj
1984 AFYON

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2015, 02:31:11 »
Antalya'da ördek var mı hocam ben aslen döşemealtılıyım. Ayrıca otomatikde yıldız profesyonel gazlı sistemi öneririm çünkü yerli otomatiklerde hiç bir  yabancı markayı taklit etmeyen ve aynı fişek aynı uzunlukta aynı şokla huğlu superpoze 103 fe modelini 85 metrede hem grubmanda hemde delicilikde dövdü.  Bende yıldız spz me var 71 namlu benimkini de dövdü azim açık kaldı. Hem arıza yaptığında Burdur ili yanı başında Bayburtdan selamlar
yıldız dan şasma.ve sonuc da avrupa da yılın tüfeği ödülünü almıs kaliteli sağlam.yıkıcı
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR