Yusuf kardes AV zamani al su tüfeklerin
Birine avlan.
nürettin abi ;
her avın , inçe teknikleri , püf noktaları var . bu inçe teknikleri bilmedikten sonra , elinde mitraYlöz olsa neYe Yarar .
ekmek bile , ekmek olamadan önçe , su ile Yoğrulur , maYası verlir , dinlendirilir . sonra mahir ellerde Yoğrulur , dövülür , kesilir . ekmek şeklini alınça , 300 dereçe ateşte pişer , ekmek olur . öYle her eline tüfek alan avçı olamaz , her dükkan açan esnaf olamaz , her eline pıçağı alan kasap olamaz . her eline direksion tutan şöför olamaz .her meYva fidanı dikilinçe , hemen ağaç olamaz . öğrenmesi , dinlemesi , beklemesi , pişmesi lazım her şeYin önçe .
çok güzel dedin , av zamanı , al tüfeklerin birini avlan die . ama 3 gün lodos oldu , ördek gitti
, geçen sene çok çulluk katledildi , bu sene nerdese Yok . keklik zaten karadenizde Yok . davşana gitsem zağarım Yok . en iYisi zamanını beklemek . Yoksa taban eti Yemeğe çokça devam ediçez anlaşılan .
eskiler bizden iYi biliYorlar bu işleri . eski bi avçının sözünü dinledim bu hafta . ve dediği aYnen çıktı . Yoksa geçenin 1.30 unda kalkıp , 260 km Yolu tepiçektim . uYkusuzlukmu dersin artık , Yediğin soğuk , Yorgunluk , çepinden çıkan hatırı saYılır paramı dersin artık , ne dersen de . hepsinden kar ettim nurettin abi senin anlaYaçağın . ne varsa eskilerde var , kim ne derse desin . selamlar saYgılar .