Gönderen Konu: Av Tüfeği Ve Av Malzemesi Satan Güvenilir Siteler  (Okunma sayısı 13507 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Av tüfeği olarak sizlerin de yardımıyla stoeger m2000 alıyorum , Gerçi yarın satın alma belgem ulaşınca tekrar konuşacam komando avla: m3000 versiyonun ahşap kundaığı varsa onu isteyecem ...

Gelelim asıl mevzuya google'dan da arattım ama forumlarda ne bir bilgi yok , av tüfeği ve malzemeleri satan sitelerden hangilerini tavsiye edersiniz ?

Alışveriş yaptığınız ve memnun olduğunuz siteleri yazabilir misiniz ?

Ben ilk defa av malzemesini isternetten alacam , bu konuyu bilmiyorum . Belli başlı karşıma çıkan siteler:

mahmutogluav , seherav, aksuav,kafkasav,hilalav...

Aksu avdan şu an fişek siparişi yapıyorum , çeşit ve fiyat olarak en zengin o göründü bana .

Tecrübelerinizi paylaşın lütfen ben diğer acemilere kaynak olur , özellikle memnuniyet ve fiyat konusunda :)
1986 elazığ

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
Ynt: Av Tüfeği Ve Av Malzemesi Satan Güvenilir Siteler
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2014, 19:59:10 »
Aksu Av Karaman'daki bayi ise hiç şüphen olmasın. Baba'dan kalma mesleğidir. Çok uzun yıllar bu işi yapmaktadır. Sonuna kadar güvenebilirsin. Temiz düzgün bir arkadaştır. Kendim de alışveriş yaparım. Hemşerim diye söylemiyorum ama çeşit ve fiyat konusunda da güvenirim kendisine.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2014, 20:45:46 »
Aksu Av Karaman'daki bayi ise hiç şüphen olmasın. Baba'dan kalma mesleğidir. Çok uzun yıllar bu işi yapmaktadır. Sonuna kadar güvenebilirsin. Temiz düzgün bir arkadaştır. Kendim de alışveriş yaparım. Hemşerim diye söylemiyorum ama çeşit ve fiyat konusunda da güvenirim kendisine.

http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=1

Bu siteden bahsediyorum hocam ..

1986 elazığ

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2014, 22:33:11 »
yazdığın sitelerin hepsi iyi sağlam,ekleyebileceğim etemin adlı site güvenilir ve hızlı.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

Çevrimdışı İsmail SUBAKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2014, 22:36:22 »
Av tüfeği olarak sizlerin de yardımıyla stoeger m2000 alıyorum , Gerçi yarın satın alma belgem ulaşınca tekrar konuşacam komando avla: m3000 versiyonun ahşap kundaığı varsa onu isteyecem ...

Gelelim asıl mevzuya google'dan da arattım ama forumlarda ne bir bilgi yok , av tüfeği ve malzemeleri satan sitelerden hangilerini tavsiye edersiniz ?

Alışveriş yaptığınız ve memnun olduğunuz siteleri yazabilir misiniz ?

Ben ilk defa av malzemesini isternetten alacam , bu konuyu bilmiyorum . Belli başlı karşıma çıkan siteler:

mahmutogluav , seherav, aksuav,kafkasav,hilalav...

Aksu avdan şu an fişek siparişi yapıyorum , çeşit ve fiyat olarak en zengin o göründü bana .

Tecrübelerinizi paylaşın lütfen ben diğer acemilere kaynak olur , özellikle memnuniyet ve fiyat konusunda :)

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun seçimin mükemmel. bende stoeger M3000 kullanıcısıyım, stoeger alarak avda öldürmenin tadını yaşacaksın. M3000 ahşap kullanıyorum bende. stoegerın ana bayii balıkesirde komando avdır. iletşim bilgilerine gir orada ibrahim bey var ona isteklerini söyle gerekeni o yapar. bende oradan aldım gayet memnun kaldım. yardıma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl
Setter Diapolis Den Diego

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2014, 22:44:26 »
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun seçimin mükemmel. bende stoeger M3000 kullanıcısıyım, stoeger alarak avda öldürmenin tadını yaşacaksın. M3000 ahşap kullanıyorum bende. stoegerın ana bayii balıkesirde komando avdır. iletşim bilgilerine gir orada ibrahim bey var ona isteklerini söyle gerekeni o yapar. bende oradan aldım gayet memnun kaldım. yardıma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin

Hocam ozel mesaj yazdim ,  yarin siparis kargoya veriliyor.
namlu boyu konusunda kesin konuşmadık henuz ayrica m3000 konusu var , bariz artısı varsa namludaki hosuma gitmeyen çıkıntiya ragmen almayi düşünebilirim..
1986 elazığ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2014, 22:52:46 »
Hocam ozel mesaj yazdim ,  yarin siparis kargoya veriliyor.
namlu boyu konusunda kesin konuşmadık henuz ayrica m3000 konusu var , bariz artısı varsa namludaki hosuma gitmeyen çıkıntiya ragmen almayi düşünebilirim..

namlu üstündeki çıkıntı derken galiba yüksek banttan bahsediyorsun. o düşündüğünün tam tersine atıcıya büyük avantaj sağlıyor, tüfeği omuzladığında direk arpacığı görüyorsun o çıkıntı dediğin olayda. yani  tüfeği omuzladığında normalde bandı görmemen gerekiyor iyi bir nişan vaziyetinde, işte bu o hatayı kapatıyor bence ona hiç takılma, M3000 , 2000 lere göre biraz mukavemeti attırılmış namlu kepinden dolayı, yoksa namlu çalışması herşeyi aynı. stoegerde tek sıkıntı dipçiğinin uzun olması, boyunuzu bilmiyorum ama boyunuz uzunsa hiçbir sorun yaşamazsınız, boyunuz biraz kısaysa dipçik sizi rahatsız edecektir. çözümü lastik kısmından dipçiği ufaltmak, bu arada sentetik tercih ettiyseniz bu kısaltma işi epey zora giriyor bilginize.
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2014, 23:12:45 »
namlu üstündeki çıkıntı derken galiba yüksek banttan bahsediyorsun. o düşündüğünün tam tersine atıcıya büyük avantaj sağlıyor, tüfeği omuzladığında direk arpacığı görüyorsun o çıkıntı dediğin olayda. yani  tüfeği omuzladığında normalde bandı görmemen gerekiyor iyi bir nişan vaziyetinde, işte bu o hatayı kapatıyor bence ona hiç takılma, M3000 , 2000 lere göre biraz mukavemeti attırılmış namlu kepinden dolayı, yoksa namlu çalışması herşeyi aynı. stoegerde tek sıkıntı dipçiğinin uzun olması, boyunuzu bilmiyorum ama boyunuz uzunsa hiçbir sorun yaşamazsınız, boyunuz biraz kısaysa dipçik sizi rahatsız edecektir. çözümü lastik kısmından dipçiği ufaltmak, bu arada sentetik tercih ettiyseniz bu kısaltma işi epey zora giriyor bilginize.

Boyum 1.83 ,  bayide ele gelisi hoşuma gitti .yarın ibrahim beyle bi konusayim bakalim ne diyecek :)
1986 elazığ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2014, 23:25:38 »
Boyum 1.83 ,  bayide ele gelisi hoşuma gitti .yarın ibrahim beyle bi konusayim bakalim ne diyecek :)

tüfek sana uyumlu olur o zaman hiçbir sıkıntı olmaz. arayın bence size yardımcı olur, çünkü onlar stoegerın tek ana bayii, fabrikayı arasanızda sizi yönlendirecekleri yer orası, sana yakın tali bayiilerden de alabilirsin tabiki ama bence ilk merkezinden almak daha iyi gibime geliyor
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 29 Aralık 2014, 00:14:19 »
tüfek sana uyumlu olur o zaman hiçbir sıkıntı olmaz. arayın bence size yardımcı olur, çünkü onlar stoegerın tek ana bayii, fabrikayı arasanızda sizi yönlendirecekleri yer orası, sana yakın tali bayiilerden de alabilirsin tabiki ama bence ilk merkezinden almak daha iyi gibime geliyor

Tsk ederim yardiminiz icin , m3000 ahşap varsa ancak düşünürüm . Bi de fiyat farki ne kadar olur , zaten slug namlu da ekstradan istedim fiyat cosmasin :)

M3000 ile ilgili tek cekincem yeni çıktığı için varsa sorunlari çok bilinmiyor gerci yurt disinda 3 yila yaklaşıyor satisi ...

Bi de namlu aynı değil mi , m2000 öldürücü olma konusunda efsane sanirim m3000 de aynidir heralde ?
1986 elazığ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2014, 00:22:56 »
Tsk ederim yardiminiz icin , m3000 ahşap varsa ancak düşünürüm . Bi de fiyat farki ne kadar olur , zaten slug namlu da ekstradan istedim fiyat cosmasin :)

M3000 ile ilgili tek cekincem yeni çıktığı için varsa sorunlari çok bilinmiyor gerci yurt disinda 3 yila yaklaşıyor satisi ...

Bi de namlu aynı değil mi , m2000 öldürücü olma konusunda efsane sanirim m3000 de aynidir heralde ?

tabiki aynı namlular, biz iki arkadaş 1 ay önce aldık arkadaşım M2000 aldı ben M3000 aldım, tüfeklerin öyküsünü Komando avın müdürü Mesut bey anlattı herşeyiyle aynı 3000 yüksek bant ve namlu kepi birazdaha geliştirilmiş yani benelliler gibi mukavemeti arttırılmış bir şekle dönüştürülmüş. beraber arkadaşımla tüfeklerimizi çivrilde ışıklı gölünde aynı gümede denedik, ikimizde 32 gr 6 numara winchester ve RC S4 attık, mükemmel sonuçlar elde ettik. yani uygun mesafede gelen hemen hemen hiçbir kuşu salmadık. ayrıca tüfekler hakkında tam bilgiyi dinlemek istersen komando av balıkesirin müdürü mesut beye bağlat telefonunu herşeyi net açıklar size
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 29 Aralık 2014, 11:35:11 »
tabiki aynı namlular, biz iki arkadaş 1 ay önce aldık arkadaşım M2000 aldı ben M3000 aldım, tüfeklerin öyküsünü Komando avın müdürü Mesut bey anlattı herşeyiyle aynı 3000 yüksek bant ve namlu kepi birazdaha geliştirilmiş yani benelliler gibi mukavemeti arttırılmış bir şekle dönüştürülmüş. beraber arkadaşımla tüfeklerimizi çivrilde ışıklı gölünde aynı gümede denedik, ikimizde 32 gr 6 numara winchester ve RC S4 attık, mükemmel sonuçlar elde ettik. yani uygun mesafede gelen hemen hemen hiçbir kuşu salmadık. ayrıca tüfekler hakkında tam bilgiyi dinlemek istersen komando av balıkesirin müdürü mesut beye bağlat telefonunu herşeyi net açıklar size

Komandoavla konustum , ahşap kundak m3000 en erken ocak 15ten sonra gelebilir dedi ben de ,  m2000 66 ve 55 slug yedek siparisi verdim :)

Nasip m2000mis , hayirlisi olsun artık  ..
1986 elazığ

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2014, 14:32:37 »
aksuav güvenilir bir sitedir..yusuf bey de çok ilgili bi insandır..

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2014, 22:37:11 »
Komandoavla konustum , ahşap kundak m3000 en erken ocak 15ten sonra gelebilir dedi ben de ,  m2000 66 ve 55 slug yedek siparisi verdim :)

Nasip m2000mis , hayirlisi olsun artık  ..

hayırlı olsun. 2000 veya 3000 farketmez stoegerdan çok memnun kalacaksın, çok doğru bir seçim yaptın tebrikler.
Vursan 92A
Stoeger M3000 Max5
Fabarm xlr 5 Bulrush
D-Doxcarms 10ncı yıl

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2014, 22:57:58 »
hayırlı olsun. 2000 veya 3000 farketmez stoegerdan çok memnun kalacaksın, çok doğru bir seçim yaptın tebrikler.

Çok sağolun İbrahim bey sağolsun çok ilgili davrandı , silahı denemeden ruhsata işletmeyecem sorun olursa gönderecem kendilerine.

Aksuavdan da Yusuf bey aradı , 32 gr rc 7 numara yokmuş . 33 gr gönderin dedim .

6 kutu fişek , 2 kutu şevrotin ,2 kutu kurşun istedim . Heyecanla siparişi bekliyorum :)
1986 elazığ

Çevrimdışı Emre NOZOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 31 Aralık 2014, 13:56:36 »
Fisekler sorunsuz bi sekilde geldi , mke yerine farklı bi marka gondermisler ama çok önemli değil.

Zaten çoğu fişeği deneme atışında kullanacam ..
1986 elazığ

Çevrimdışı Ömer ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2014, 15:33:23 »
     Emre bey tüfeğiniz hayırlı olsun, yeni tüfek almış biri olarak heyecanınızı anlayabiliyorum. Allah kaza bela  vermesin

1984 Ankara

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2015, 19:27:13 »
E-temin den daha önce fişek almıştım. Bu gün tüfek siparişi verdim. 4 saat sonra iptal etmem gerekti. Hiç zorlamadan hemen iptal ettiler bence gayet güvenilir bir firma. Yine fişek siparişi verdim ben memnunum.
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Berkay TOPUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2015, 19:31:11 »
Armer,Teminav,Aksuav.
KIRKLARELİ/Lüleburgaz
A Rh+
1991

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2015, 19:35:19 »
internetten öyle çok orjinal bulunamayan bir fişek görürsem kapıda ödeme ile alırım yoksa hiçbirine güvenmiyorum
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 20 Mayıs 2015, 19:54:45 »
E-temin bence güvenilir. İnternet'ten alış-verişe karşı bir güvensizlik varsa ona bir şey diyemem. Sipariş kargoya verilmiş bile gayet hızlılar.
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
« Yanıtla #21 : 20 Mayıs 2015, 20:01:34 »
tabi her siteyi aynı kefe altında toplamak yanlış olur bu biraz benim güvensizliğim görüp almam lazım :)
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #22 : 21 Mayıs 2015, 10:08:50 »
Bozkurtav'ı tek geçerim , 1 numaradır.
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Hakan BİLGİ

• *
« Yanıtla #23 : 21 Mayıs 2015, 10:15:21 »
www.kafkasav.com  sorunsuz alışveriş.
Hakan BİLGİ
1977-Adana
İki kişinin bildiği sır ,,,,,,,, sır değildir ..

Çevrimdışı Yaşar KÖKÇEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2015, 21:17:23 »
Müşteri memnuniyeti nedir, güven nedir Aksu avdan alışveriş yaptıktan sonra öğrendim.
1980-Antalya